Hajek Odesláno 24. června 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2011 další fotky třeba tady :-)http://www.gressive.jp/tokimegu/2011/basel/omega/02-02.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin J. Odesláno 24. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2011 Jediné, co mi na této "inovaci" připadne zajímavější z vizuální stránky, je ta tmavší modrá barva. Tedy pokud to není jenom rozdíl ve fotkách. Vlnky tomu prostě chybí. Jak to bude se strojkem, to ukáže až čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 24. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2011 další fotky třeba tady :-) http://www.gressive....mega/02-02.html Dobrej odkaz, ale pokud je toto RRP, tak je to imho celkem ulet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajek Odesláno 24. června 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2011 (upraveno) to Baker: RRP to bohuzel je, ty modre PO jsou tusim z titanu Upraveno 24. června 2011 uživatelem Hajek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guca Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2011 http://translate.google.com/translate?hl=cs&sl=ja&tl=cs&u=http%3A%2F%2Fwww.gressive.jp%2Ftokimegu%2F2011%2Fbasel%2Fomega%2F01-01.html%23gr je tam vše, mimo ocel- titan, keramika, liquidmetal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 19. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2011 (upraveno) Na http://m.omegawatches.com/, jsou uz nove PO... Pisou, ze tam je keramicka luneta u cernych. Ja jsem myslel, ze tam bude prave liquidmetal, ale zda se, ze tam budou davat keramiku. Pouze modre titanove provedeni bude s liquidmetal. Upraveno 19. července 2011 uživatelem tomas23 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2011 Tady jsou i ceny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2011 Před pár týdny jsem byl u Dušáků a protože chci nové Bondovky (ne PO), zajímal jsem se konkrétně o ně. Obě barevné varianty mají keramickou lunetu s liquidmetalem a inhouse 8500 (myslím). a cena bude 80.000,- imho super hodinky a mít i klasické "vlnky" složil bych klidně zálohu, takhle počkám naživo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2011 (upraveno) Před pár týdny jsem byl u Dušáků a protože chci nové Bondovky (ne PO), zajímal jsem se konkrétně o ně. Obě barevné varianty mají keramickou lunetu s liquidmetalem a inhouse 8500 (myslím). a cena bude 80.000,- imho super hodinky a mít i klasické "vlnky" složil bych klidně zálohu, takhle počkám naživo. nevies, ci budu mat bondovy priehlad?? edit: a bojstranny AR alebo len z vnutra? Upraveno 20. července 2011 uživatelem FiXilVer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2011 nevies, ci budu mat bondovy priehlad?? edit: a bojstranny AR alebo len z vnutra? Doufám, že oboustranný AR a obávám se, že bez průhledu (i když, když může být u PO..) Mají už papírové prospekty (narozdíl od webu Omega) s informacemi, dneska už ne, ale zítra půjdu na nákup do Arkád, tak se zeptám;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2011 Doufám, že oboustranný AR a obávám se, že bez průhledu (i když, když může být u PO..) Mají už papírové prospekty (narozdíl od webu Omega) s informacemi, dneska už ne, ale zítra půjdu na nákup do Arkád, tak se zeptám;) a ked tam uz budes, spytaj sa aj na PO ci budu modre liquidmetal aj 42mm, alebo LEN 45,5. diiky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2011 Před pár týdny jsem byl u Dušáků a protože chci nové Bondovky (ne PO), zajímal jsem se konkrétně o ně. Obě barevné varianty mají keramickou lunetu s liquidmetalem a inhouse 8500 (myslím). a cena bude 80.000,- imho super hodinky a mít i klasické "vlnky" složil bych klidně zálohu, takhle počkám naživo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2011 Takze keramika se rovna liquidmetal? Tak to by bylo skvely... Jinak Bondovky nebudou mit cal. 8500, ale jen puvodni, mozna se ale pletu... I ta cena mi pripada nizka za inhause caliber. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2011 Takze keramika se rovna liquidmetal? Tak to by bylo skvely... Jinak Bondovky nebudou mit cal. 8500, ale jen puvodni, mozna se ale pletu... I ta cena mi pripada nizka za inhause caliber. Keramika s výplní z liquidmetalu nemusí být všude, každopádně Bondovky ji mají. Inhouse je to (dle materiálů od Omegy, co jsem viděl) určitě a cena skutečně není tak zlá za to všechno. Těším se na ně, údajně v září. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2011 Nevěřím tomu, že in-house stroj v Bondovkách od Omegy bude stát v Česku 80.000,-Kč. To vypadá podle ceny max. na keramickou lunetu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2011 Trochu me zarazit tento udaj, to uz je opravdu hodne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2011 Trochu me zarazit tento udaj, to uz je opravdu hodne. Ty nový POčka budou zřejmě všechny pěkný cvaldové, i ostatní jsou poměrně tlusté. Ale zvyknout se dá na vše, hodinky jsou to nádherné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2011 Teď jsem to porovnával, jsou o 1,2-1,3 mm tlustější než původní PO, to není zase tak strašný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny111 Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2011 Teď jsem to porovnával, jsou o 1,2-1,3 mm tlustější než původní PO, to není zase tak strašný. Nové Omegy PO sú veľmi pekné a myslím si, že budú rovnako dobre nositeľné ako staršie modely PO. Keramická luneta z oxidu zirkónu (s číslami a stupnicou z Liquidmetalu) je voliteľná - podľa údajov na oficiálnej stránke Omegy je v dvoch prevedeniach - v čiernej a modrej, ciferník PO je matne čierny (v limitke PO Liquidmetal je z čiernej leštenej keramiky), čierna keramická luneta na najnovších PO sa mi podľa fotiek zdá byť matnejšia ako je keramická luneta na limitke PO Liquidmetal (ktorá mi došla pred necelými 3 týždňami). Veľmi sa mi pozdáva Seamaster Planet Ocean Chrono, s čiernou lunetou Liquidmetal ... Závislosť na hodinkách je strašná - iba teraz som kúpil nové Semaster PO v limitovanej edícii Liquidmetal a už rozmýšľam nad ďalším prírastkom ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2011 Nové Omegy PO sú veľmi pekné a myslím si, že budú rovnako dobre nositeľné ako staršie modely PO. Keramická luneta z oxidu zirkónu (s číslami a stupnicou z Liquidmetalu) je voliteľná - podľa údajov na oficiálnej stránke Omegy je v dvoch prevedeniach - v čiernej a modrej, ciferník PO je matne čierny (v limitke PO Liquidmetal je z čiernej leštenej keramiky), čierna keramická luneta na najnovších PO sa mi podľa fotiek zdá byť matnejšia ako je keramická luneta na limitke PO Liquidmetal (ktorá mi došla pred necelými 3 týždňami). Veľmi sa mi pozdáva Seamaster Planet Ocean Chrono, s čiernou lunetou Liquidmetal ... Závislosť na hodinkách je strašná - iba teraz som kúpil nové Semaster PO v limitovanej edícii Liquidmetal a už rozmýšľam nad ďalším prírastkom ... mohol by si spravit foto na ruke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se