Přejít na obsah

OMEGA SEAMASTER 2011

Hajek

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 186
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Před pár týdny jsem byl u Dušáků a protože chci nové Bondovky (ne PO), zajímal jsem se konkrétně o ně.

Obě barevné varianty mají keramickou lunetu s liquidmetalem a inhouse 8500 (myslím). a cena bude 80.000,-

imho super hodinky a mít i klasické "vlnky" složil bych klidně zálohu, takhle počkám naživo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před pár týdny jsem byl u Dušáků a protože chci nové Bondovky (ne PO), zajímal jsem se konkrétně o ně.

Obě barevné varianty mají keramickou lunetu s liquidmetalem a inhouse 8500 (myslím). a cena bude 80.000,-

imho super hodinky a mít i klasické "vlnky" složil bych klidně zálohu, takhle počkám naživo.

nevies, ci budu mat bondovy priehlad??

edit: a bojstranny AR alebo len z vnutra?

Upraveno uživatelem FiXilVer
Odkaz ke komentáři

nevies, ci budu mat bondovy priehlad??

edit: a bojstranny AR alebo len z vnutra?

Doufám, že oboustranný AR a obávám se, že bez průhledu (i když, když může být u PO..)

Mají už papírové prospekty (narozdíl od webu Omega) s informacemi, dneska už ne, ale zítra půjdu na nákup do Arkád, tak se zeptám;)

Odkaz ke komentáři

Doufám, že oboustranný AR a obávám se, že bez průhledu (i když, když může být u PO..)

Mají už papírové prospekty (narozdíl od webu Omega) s informacemi, dneska už ne, ale zítra půjdu na nákup do Arkád, tak se zeptám;)

a ked tam uz budes, spytaj sa aj na PO ci budu modre liquidmetal aj 42mm, alebo LEN 45,5. diiky :)

Odkaz ke komentáři

Odkaz ke komentáři

Takze keramika se rovna liquidmetal? Tak to by bylo skvely...

Jinak Bondovky nebudou mit cal. 8500, ale jen puvodni, mozna se ale pletu... I ta cena mi pripada nizka za inhause caliber.

Keramika s výplní z liquidmetalu nemusí být všude, každopádně Bondovky ji mají. Inhouse je to (dle materiálů od Omegy, co jsem viděl) určitě a cena skutečně není tak zlá za to všechno. Těším se na ně, údajně v září.
Odkaz ke komentáři

Teď jsem to porovnával, jsou o 1,2-1,3 mm tlustější než původní PO, to není zase tak strašný.

Nové Omegy PO sú veľmi pekné a myslím si, že budú rovnako dobre nositeľné ako staršie modely PO.

Keramická luneta z oxidu zirkónu (s číslami a stupnicou z Liquidmetalu) je voliteľná - podľa údajov na oficiálnej stránke Omegy je v dvoch prevedeniach - v čiernej a modrej, ciferník PO je matne čierny (v limitke PO Liquidmetal je z čiernej leštenej keramiky), čierna keramická luneta na najnovších PO sa mi podľa fotiek zdá byť matnejšia ako je keramická luneta na limitke PO Liquidmetal (ktorá mi došla pred necelými 3 týždňami).

Veľmi sa mi pozdáva Seamaster Planet Ocean Chrono, s čiernou lunetou Liquidmetal ... Závislosť na hodinkách je strašná - iba teraz som kúpil nové Semaster PO v limitovanej edícii Liquidmetal a už rozmýšľam nad ďalším prírastkom ...

Odkaz ke komentáři

Nové Omegy PO sú veľmi pekné a myslím si, že budú rovnako dobre nositeľné ako staršie modely PO.

Keramická luneta z oxidu zirkónu (s číslami a stupnicou z Liquidmetalu) je voliteľná - podľa údajov na oficiálnej stránke Omegy je v dvoch prevedeniach - v čiernej a modrej, ciferník PO je matne čierny (v limitke PO Liquidmetal je z čiernej leštenej keramiky), čierna keramická luneta na najnovších PO sa mi podľa fotiek zdá byť matnejšia ako je keramická luneta na limitke PO Liquidmetal (ktorá mi došla pred necelými 3 týždňami).

Veľmi sa mi pozdáva Seamaster Planet Ocean Chrono, s čiernou lunetou Liquidmetal ... Závislosť na hodinkách je strašná - iba teraz som kúpil nové Semaster PO v limitovanej edícii Liquidmetal a už rozmýšľam nad ďalším prírastkom ...

mohol by si spravit foto na ruke
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...