Přejít na obsah

Auto navigacia

Doporučené příspěvky

Ahoj.

Tak nejak neviem kam,tak som to strcil sem.Ako klasicky neznalko,som dozrel k potrebe kupit navigaciu do auta.Mam celkom slusnu mapu a orientacny zmysel :tank: ,ale ako clovek starne....No nic.Takze by som chcel poprosit o nazory,co kupit a neprehlupit....Povodne som uvazoval kupit nieco v mobile,bolo by to prakticke vsetko v jednej krabicke,ale potom po zvazeni nedostatkov som usudil,ze radsej samotnu navigaciu.poradite mi nieco?Tak okolo 3000?Dik

Upraveno uživatelem svijanskymaz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

další věc po které bych se koukal je "doživotní aktualizace map", je to sice o pár korun dražší, ale nestane se ti, že budeš za rok platit za aktualizace nebo hledat na netu na warezových forech...

jinak je celkem jedno co si vybereš za navigaci, je spousta modelů se spoustou doplňkových věcí jako je třeba bluetooth HF atd, ale to už jsou podle mě zbytečnosti.

Docela dlouho jsem měl navigaci od Dynavixu a po evropě to byla spokojenost. Jinak co se map týče, tak nejlepší mi přišel Navigon (Q1/2011) ale to je jen můj pocit :)

Odkaz ke komentáři

My máme doma tohle http://eu.mio.com/cs_cz/moov-200.htm, na občasné poježdění to docela stačí, zmíněnou doživotní aktualizaci map má tuším Garmin, možná už i TomTom. Ovšem TomTom mě naštval, že prodal data nasbíraná z IQ Routes holandské vládě .http://mobil.idnes.cz/tomtom-nahlasil-ridice-policii-ta-na-ne-nasadila-radary-p1s-/navigace.aspx?c=A110510_091126_navigace_kor

Odkaz ke komentáři

V 24. 6. 2011 v 5:53, 'Merlin_CZ' napsal:

další věc po které bych se koukal je "doživotní aktualizace map", je to sice o pár korun dražší, ale nestane se ti, že budeš za rok platit za aktualizace nebo hledat na netu na warezových forech...

jinak je celkem jedno co si vybereš za navigaci, je spousta modelů se spoustou doplňkových věcí jako je třeba bluetooth HF atd, ale to už jsou podle mě zbytečnosti.

Docela dlouho jsem měl navigaci od Dynavixu a po evropě to byla spokojenost. Jinak co se map týče, tak nejlepší mi přišel Navigon (Q1/2011) ale to je jen můj pocit :)

jen pozor na tu "doživotní aktualizaci zdarma", protože pokud vím tak si počítají asi 300Kč za provedení aktualizace (za práci).....

Odkaz ke komentáři

Ja si pro Garmina Quest mohl doživotně aktualizace stahovat sám a zdarma. Životnost PRODUKTU už ale tuším před rokem či dvěma skončila a tak aktualizovaná mapa pro tuhle gps již nevychází. Mám už jiné řešení gps a tak mi už nepodpora zařízení, které stalo pres 30tis a vypadá jako nové, nenavozuje pocit křivdy. Jen jsem chtěl napsat jak je to se slovem "doživotní" a že jde spíš o životnost morální, než fyzickou. Při cenách dnešních plastových produktu se ale člověk snáz smíří s tím, za jakou dobu se z nich stává odpad, takže je to jedno.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...