pavol.pangrac Odesláno 24. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2011 Zdravým vás, mám prvé automaty, chcel by som sa opýtať, ako ich mám nechávať cez noc, alebo aj cez deň keď ich nenosím? Niekde som sa dočítal že najlepšie je ich nechať hore hlavov (na ciferníku, prackou hore), čo je na tom pravdy? A ako sa starať o náramok s aligátora, aby vydržal čo najdlhšie pekný? Za vaše odpovede a rady vopred pekne ďakujem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 24. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2011 Ahoj, když bych to shrnul, tak nezáleží jakým způsobem hodinky odkládáš. Hlavní je, aby se nepoškodily. Nejméně vhodná pozice je sklíčkem dolů, jinak se doporučuje buď sklíčkem nahoru a nebo korunkou nahoru. V pozici korunkou nahoru dosahují hodinky většinou nejvyšší přesnosti.A řemen z aligátora - hlavně se vyhýbej vodě a vlhkosti, to mu škodí nejvíce. Jinak je to asi jedno, stejně řemeny jsou spotřební zboží, tak ho budeš muset jednou vyměnit. Doporučuje se z hygienických důvodů každý rok, ale tady na fóru to snad nikdo nedělá... prasátka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 24. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2011 Ahoj, gratuluju k perfektním hodinkám, ať se Ti líbí navěky! Valjoux 7751, co do Master Collection dávají Longines, je v lepším provedení, ale stejně nějaké odchylky mezi polohami vypozoruješ. Zkrátka dopřej jim takovou polohu, aby se aspoň částečně kompenzovala odchylka, kterou naberou na ruce. Nebo se na to vykašli a pokládej je prostě tak, aby nespadly nebo se nepoškrábaly, a basta. Ale dlouho je ležet nenechávej, i když plně natažené přes 50 hodin jít vydrží (vlastní pozorování), kvůli těmto hodinkám se vrtič vyplatí pořídit, aby se nezastavily, bo seřizování data, měsíce, dne v týdnu a té lunární fáze, to je přece jen vopruz. Řemen: no zkrátka ho nenamáčej a moc se v něm nepoť. Podle mne je to největší slabina těchto hodinek, kvalita nic moc... ještě ke všemu originál Longines je nechutně drahý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavol.pangrac Odesláno 25. června 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2011 Ďakujem ti pekne, som s nich doslova nadšený Ako viem, kedy sú úplne natiahnuté na maximum, aby som si otestoval, koľko vydržia položené?Vedel by si mi poradiť, kde sa dá v Čechách a na Slovensku zakúpiť ten vrtič?A koľko by ma stál aligátor od SIMA?Nehnevaj sa na mňa, že dávam veľa otázok, ale som iba šťastný začiatočník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 25. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2011 (upraveno) Ďakujem ti pekne, som s nich doslova nadšený Ako viem, kedy sú úplne natiahnuté na maximum, aby som si otestoval, koľko vydržia položené? Vedel by si mi poradiť, kde sa dá v Čechách a na Slovensku zakúpiť ten vrtič? A koľko by ma stál aligátor od SIMA? Nehnevaj sa na mňa, že dávam veľa otázok, ale som iba šťastný začiatočník Co se týče vrtičů, já mám jeden od timemachine.cz a jsem spokojen. Jinak SIMA ti ušije krokouše tak kolem 3000Kč, záleží co si tam přesně vybereš... Upraveno 25. června 2011 uživatelem volfda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lovec_hodin Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 LEN ICH NENECHAVAJ PRI HIFI, TV,CHLADNICKE A VSADE TAM KDE BY SA MOHLI ZMAGNETZOVAT! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 LEN ICH NENECHAVAJ PRI HIFI, TV,CHLADNICKE A VSADE TAM KDE BY SA MOHLI ZMAGNETZOVAT! Dobrá rada nad zlato Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se