Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 26. 1. 2013 v 20:51, gerhard napsal:

Ja viem, par sz prebehlo ... Nuz ja viem ze su v dobrych rukach.

Zdravím Vás pánové! :cheers:

U Horheho jsem viděl a držel v rukách další model Ball a znovu mě to utvrdilo,že ta značka dělá z podle mě nejkrásnější a nejlepší hodinky.Prostě kdo chce z něco jiného než prověřenou klasiku,žel i malinko proflákou(tím ty známé značky nijak nesnižuji-je to jen názor),je to velice dobrá volba!!!Ano,jak psal Jirka,nehodlám je dát pryč a jsou opravdu asi definitivní!Přibylo pár šrámů,na ruce jsou denně,ale nepořizoval jsem je do vitriny a až se dokopu,udělám aktuální foto,at´ gery vidí,že stále na severu nesou hrdě jeho odkaz! :clap:

• po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

No dost jsi mi pohaněl mé Spacemastery - mně se líbí a přijdou mi defacto stejné. A nezbývá mi než s tvou recenzí ztotožnit. Navíc mají ještě jedno milké plus - COSC. Taky si myslím, že u mne budou mít byt nastálo. Zatím se jich nemohu nabažit. Jen k nim ještě musím dosehnat gumu - abych mohl střídat.

A pár fotek:

post-5320-0-15910900-1373138638_thumb.jpg

post-5320-0-75596900-1373138645_thumb.jpg

• Po letech...
Odesláno (upraveno)
  V 27. 1. 2013 v 10:51, legacy napsal:

Zdravím Vás pánové! http://forum.chronomag.cz/public/style_emoticons/#EMO_DIR#/cheers.gif

U Horheho jsem viděl a držel v rukách další model Ball a znovu mě to utvrdilo,že ta značka dělá z podle mě nejkrásnější a nejlepší hodinky.Prostě kdo chce z něco jiného než prověřenou klasiku,žel i malinko proflákou(tím ty známé značky nijak nesnižuji-je to jen názor),je to velice dobrá volba!!!Ano,jak psal Jirka,nehodlám je dát pryč a jsou opravdu asi definitivní!Přibylo pár šrámů,na ruce jsou denně,ale nepořizoval jsem je do vitriny a až se dokopu,udělám aktuální foto,at´ gery vidí,že stále na severu nesou hrdě jeho odkaz!

ttp://forum.chronomag.cz/index.php?/forum/20-prodám-a-koupím-soukromá-inzerce/

http://forum.chronomag.cz/public/style_emoticons/#EMO_DIR#/clap.gif

Cauko ,teším sa na aktuálne foto ako sa másh s nimi tam v Liberci. Vela foto pls!!!

Upraveno uživatelem gerhard
  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...