gerhard Odesláno 26. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2013 Ja viem, par sz prebehlo ... Nuz ja viem ze su v dobrych rukach.
legacy Odesláno 27. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 27. ledna 2013 V 26. 1. 2013 v 20:51, gerhard napsal: Ja viem, par sz prebehlo ... Nuz ja viem ze su v dobrych rukach. Zdravím Vás pánové! U Horheho jsem viděl a držel v rukách další model Ball a znovu mě to utvrdilo,že ta značka dělá z podle mě nejkrásnější a nejlepší hodinky.Prostě kdo chce z něco jiného než prověřenou klasiku,žel i malinko proflákou(tím ty známé značky nijak nesnižuji-je to jen názor),je to velice dobrá volba!!!Ano,jak psal Jirka,nehodlám je dát pryč a jsou opravdu asi definitivní!Přibylo pár šrámů,na ruce jsou denně,ale nepořizoval jsem je do vitriny a až se dokopu,udělám aktuální foto,at´ gery vidí,že stále na severu nesou hrdě jeho odkaz!
Martin JJJ Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2013 tak to jsou fakt krasavci, krásný tah, krásné pouzdro + cifr, hezké počtení... parádička....
Honza.manta Odesláno 6. července 2013 Nahlásit Odesláno 6. července 2013 No dost jsi mi pohaněl mé Spacemastery - mně se líbí a přijdou mi defacto stejné. A nezbývá mi než s tvou recenzí ztotožnit. Navíc mají ještě jedno milké plus - COSC. Taky si myslím, že u mne budou mít byt nastálo. Zatím se jich nemohu nabažit. Jen k nim ještě musím dosehnat gumu - abych mohl střídat.A pár fotek:
gerhard Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Odesláno 19. října 2016 (upraveno) V 27. 1. 2013 v 10:51, legacy napsal: Zdravím Vás pánové! http://forum.chronomag.cz/public/style_emoticons/#EMO_DIR#/cheers.gif U Horheho jsem viděl a držel v rukách další model Ball a znovu mě to utvrdilo,že ta značka dělá z podle mě nejkrásnější a nejlepší hodinky.Prostě kdo chce z něco jiného než prověřenou klasiku,žel i malinko proflákou(tím ty známé značky nijak nesnižuji-je to jen názor),je to velice dobrá volba!!!Ano,jak psal Jirka,nehodlám je dát pryč a jsou opravdu asi definitivní!Přibylo pár šrámů,na ruce jsou denně,ale nepořizoval jsem je do vitriny a až se dokopu,udělám aktuální foto,at´ gery vidí,že stále na severu nesou hrdě jeho odkaz! ttp://forum.chronomag.cz/index.php?/forum/20-prodám-a-koupím-soukromá-inzerce/ http://forum.chronomag.cz/public/style_emoticons/#EMO_DIR#/clap.gifCauko ,teším sa na aktuálne foto ako sa másh s nimi tam v Liberci. Vela foto pls!!! Upraveno 19. října 2016 uživatelem gerhard
Petr Jelinek Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 uvažoval jsem o koupi, článek mě nadchl :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se