dillit Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Odesláno 3. července 2011 Ahojte, asi 10 rokov som nenosil hodinky no a teraz som jedny zrazu dostal. Tak sa snazim zistit co su zac, ci je to nejaka cina alebo nieco normalne, ale akosi sa nemozem dopatrat k povodu znacky. Je to znacka Legend, konkretne tieto http://www.hodinky-sperky.sk/eshop.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=149&category_id=11 (ziadna reklama! iba ukazka) ked som tak hladal, tak je iba zopar predajcov, co tuto znacku predavaju u nas, ak googlim vo svete, tak mi stale ukazuje znacku Swiss Legend, ale to je nieco ine. Mate niekto skusenosti s touto znackou, alebo mi viete aspon povedat odkial pochadza?
azeppelin Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Odesláno 3. července 2011 (upraveno) Ten model a grafika na tom slideshow mne naprosto rozsekává. Jak se drží za hlavu: "proč já vůl si kupoval tak legendární hodinky". Jinak supr PR Upraveno 3. července 2011 uživatelem azeppelin
dillit Odesláno 3. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. července 2011 cize?? je to smejd nejaky cinsky, ci ako?
svijanskymaz Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Odesláno 3. července 2011 cize?? je to smejd nejaky cinsky, ci ako? Tak smejd to byt nemusi.Su to proste "modne hodinky".Ziadna hodinarina.Za tie prachy Ti ukazu kolko je hodin....Tot vsio.
grga_pitic Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Odesláno 3. července 2011 Jak napsali kolegove - modni znacka, montaz nekde v Cine (prodej na vahu), znacka "Legend" je pouzita proto, aby se hodinky odkazovaly k necemu co nejsou. Stejne tak si muzes nechat vyrobit hodinky (ucelenou radu) s jakym nazvem chces. Imho cela kolekce je dost desna...
Gryll16 Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Odesláno 3. července 2011 Ak sa nemýlim, tak Legend je privátna značka nitrianskeho hodinára, distribútora a predajcu hodiniek p. Františka Prešinského a jeho firmy QUARTZ TIME, s.r.o.V Nitre má predajňu v starom meste, vo veľkom Tescu aj v obchodnom centre Mlyny.
dillit Odesláno 3. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. července 2011 fiha, tak nakoniec su to slovenske hodinky no snad nieco vydrzia. dakujem za info
Micky1111 Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Odesláno 15. září 2011 Zdravím mám jedny Legendy vyše roka, pravidelne nosené pri všetkých príležitostiach. Zatiaľ žiaden problém s nimi nebol. Za rozumnú cenu rozumná kvalita.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se