instant Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2011 (upraveno) tak po vyrocnom modeli Orient so zameranim na pracujucu triedu tu mame trochu snobáriny. Art deco - a zrejme najdrahsie Orienty v historii za mna urcite palec hore, z tych fotiek to vyzera zaujimavo. zdroj Upraveno 3. července 2011 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2011 Vyzeraju celkom fajn, tak europsky. Je aj nejaky odhad ceny ? Na tom ruskom fore som to nejako nenasiel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 3. července 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2011 cez 600tis yenov.. palka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2011 (upraveno) cez 600tis yenov.. palka No, za inhouse brutální výroční limitku mi to připadá hodně v pohodě Upraveno 3. července 2011 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2011 (upraveno) V hrubom prepocte cca 5300 eur za hodinky s inhousom v 12 ks limitke - cena velmi v pohode Upraveno 3. července 2011 uživatelem pato31681 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 4. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2011 Mám art deco v oblibě a rád si prohlížím vilu tohoto stylu dokonce s původním interiérem. To je svým způsobem neštěstí u všeho musí asistovat památkaři a historka s prasklou vanou nahání hrůzu. S Royaly Orient 60th Anniversary se však nemohu ztotožnit, nějak jsem si k nim nenašel cestu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 4. července 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2011 No, za inhouse brutální výroční limitku mi to připadá hodně v pohodě tak to ano, ja len ze ak by niekto z miestnych zbieral slinu, predsa len orient limitka nebyva v tej cene bezna.. osobne si myslim ze su na preorderoch uz vsetky avizovane kusy, resp. rychlo budu. ved co je to 5k ojro pre japonskeho zberatela - susen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 Docela jsem se divil, že Seiko dovolilo Orientu aby měl u Royal načančanější strojky než GS, ale nějakou výhodu mít asi musí. Neví někdo kolik toho Orient ročně v řadě Royal vyprodukuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 22. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 myslim ze lepsie ako GS to nebude, ani v kvalite ani v pocte kusov. tipujem nie viac ako par tisic, mozno 2-3tis RO celkovo, aj to im asi este fandim /GS do 30tis rocne/. Orienti robia limitky 20-100ks, to je na nich tak akurat. Su lacna znacka, tazko cakat vysoke cisla u drahych modelov, nech su uz akokolvek dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 Já bych si právě tipnul, že to bude ještě méně než 2tis. Ale nemůžu nic vygooglit. Do 30tis. je celé Shizukuishi studio. Mechanické GS jsou 5tis. + quartz + spring drive. Kvalita výrazně lepší být nemůže, to si Seiko určitě hlídá, jenom mě překvapilo to zdobení strojku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se