Přejít na obsah

Royal Orient 60th Anniversary

instant

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow

Mám art deco v oblibě a rád si prohlížím vilu tohoto stylu dokonce s původním interiérem. To je svým způsobem neštěstí u všeho musí asistovat památkaři a historka s prasklou vanou nahání hrůzu. S Royaly Orient 60th Anniversary se však nemohu ztotožnit, nějak jsem si k nim nenašel cestu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, za inhouse brutální výroční limitku mi to připadá hodně v pohodě ;)

tak to ano, ja len ze ak by niekto z miestnych zbieral slinu, predsa len orient limitka nebyva v tej cene bezna..:)

osobne si myslim ze su na preorderoch uz vsetky avizovane kusy, resp. rychlo budu. ved co je to 5k ojro pre japonskeho zberatela - susen

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

myslim ze lepsie ako GS to nebude, ani v kvalite ani v pocte kusov. tipujem nie viac ako par tisic, mozno 2-3tis RO celkovo, aj to im asi este fandim /GS do 30tis rocne/. Orienti robia limitky 20-100ks, to je na nich tak akurat. Su lacna znacka, tazko cakat vysoke cisla u drahych modelov, nech su uz akokolvek dobre.

Odkaz ke komentáři

Já bych si právě tipnul, že to bude ještě méně než 2tis. Ale nemůžu nic vygooglit.

Do 30tis. je celé Shizukuishi studio. Mechanické GS jsou 5tis. + quartz + spring drive. Kvalita výrazně lepší být nemůže, to si Seiko určitě hlídá, jenom mě překvapilo to zdobení strojku.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...