Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jaké jsou vaše zkušenosti s těmahle ruskejma krasavicema?

Zjistil jsem zajímavou věc, od štědrýho dne každej den nepravidelně cca 2x/den natahuju a teď jsem po pár dnech opět vlez na presnycas.cz a světe div se,Aviatorky jdou na

vteřinu přesně!!! Jsem čekal,že se budou kdovíjak opožďovat,ale takovouhle přesnost jsem opravdu nečekal.Snad to vydrží. Takže Kampmann nekecal,když mi je prý "perfektně" seřídil. Navíc je to opravdu frajer,...nějak mi nefungovala internetová platební karta,tak mi hodinky poslal a že prej mu je mám zaplatit,až mi dorazej a budou se mi líbit:)! Resp.až budu mít novou platebku.

• Odpovědi 159
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jo jo mam s nim stejne zkusenosti taky mi uz posila veci bez zaplaceni predem :). Navic pokud nekde objevis nejake Poljoty levneji, neostychej se mu napsat kde a on cenu rad upravi i kdyz vez ze na tech zakladnich modelech ma velice nizke marze. Jinak Aviator IV mi bezely po jeho serizeni taky perfektne i kdyz delaly neco kolem 2-5 sec. denne. ;)

Odesláno

Já svoje dostal na ježíška ale nastavil jsem si přesný čas 21.12 to je před 10 dny a odchylku mám dnes -14s. což je podle mě dobrý. To třeba SWATCH automatic které jsem dostal také k vánocům dělají až -40s. za den. Myslím že jsme nákupem AVIATORU neprohloupili.

Odesláno

Já už to tady psal několikrát a jsem taky spokojen. Odchylka je po dvou seřízeních v rozmezí -2 až +5 a to reguluji polohou hodinek přes noc, takže ráno jsem koukal, že dnes to jde na sekundu přesně.

Odesláno

Jednak zdravím - už vás tady všechny nějaký pátek čtu, ale nějak nebylo co psát... Tak teď se tedy ozvu:

Dejte mi tak čtrnáct dní - musím zjistit, jakou adresu má domek, do kterého se zítra přestěhuju, aby pan Kampmann věděl, kam mi ty Aviatory poslat (včera jsem letěl do Alfy mrknout, jeslti náhodou - na dveřích cedulka, že zavřeno a kam kdyžtak volat a pan hodinář mi potom s politováním sdělil, že už je bohužel 100km od Prahy - ještě sháněl kolegyni, která by se stavila, ale nedovolal se... to jenom jako report o příjemném přístupu):-) Potom dám vědět, jak jsem dopadl.

Měl bych jenom dotaz na RomanaP - kde byly ty hodinky na seřízení? A pro flaxe a původního zakladatele (aCIDfire): ten požadavek na seřízení už u dodavatele jste jenom tak nadhodili?

A ještě jeden dotázek - v prosklené verzi "deklu" (já se tu terminologii jednou doučím... kecám, vím, jak se to jmenuje, ale just nechci, nedělám hodinky, prodávám pivo :) jsem na pár zřetelnějších fotografiích našel 3ATM místo původních pěti - někde jsem tady už zmínku o snížené voděodolnosti (v tomhle případě už to fakt těsnost není) našel, ale teď se nemůžu dopátrat. Víte o tom někdo něco?

Odesláno

Ano je to tak jak pises, bohuzel vymenou dynka za prosklene se snizuje vodotesnost z 5 ATM na 3, to ale nic nemeni na tom, ze hodinky ani v jedne variante nemuzes davat do vody, protoze nemaji sroubovaci korunku, takze je to vlastne uplne jedno. Pozadavek na serizeni prodluzuje dobu dodani o 2 dny a je zdarma. Je nutno jej specifikovat v objednavce...

Odesláno

Tak tak,já jsem objednával v pátek a poprosil jsem ho o co nejpreciznější seřízení a on mi odpověděl,že mi je přes víkend seřídí a hned ráno v po pošle,došly mi tuším ve čt odpoledne.

Odesláno

Díky za odpovědi - je mi jasné, že s 5ATM hodinkami se plavat nedá, taky to neplánuju (je to dost ingot, šel bych ke dnu :-)), jenom mě zajímalo, jeslti jsem se nepřehlédl... Navíc bych asi přišel o číslo ze série, takže to necháme nekoukací a za ušetřené peníze vyměníme řemínek...

Ještě jednou díky, hezký nový rok všem.

Odesláno

mmako : No já se při objednávce taky ptal jestli budou nějak detailněji seřízené a byl jsem ubezpečen, že ano.

No tak asi soudruzi z NDR udělali nekde chybu :-) Na první seřízení jsem je dal k jednomu hodináři, co se specializuje na jinou značku hodinek s tímto kalibrem. Poté jsem náhodou objevilmalý hodinářství u nás na Praze 6 a z dotazu na to, zdali se dá vytěýit vyšší přesnost, než je +22s se stal okamžitý skutek. Hodinky připojil na .............. proboha, teď si nevzpomenu. No a z toho ... mu lezl pruh papíru a na něm tečky, z nichž každá znamená jedno "tiknutí". Podle toho, jak linka směřovala dolů usoudil, že se předcházejí a tak šteloval a šteloval, až se srovnala a teď je to naprostej ideál, jak jsem již psal.

Co se týče vodotěsnosti, nemyslím, že se snižuje jen kvůli použitému sklu, spíš v tom vidím snahu o univerzálnost dýnek i na hodinky 3ATM.

Ale nezkoušel jsem to, nějak nemám důvod hodinky máchat ve vodě.

Návštěvník Kamil
Odesláno

To RomanP:

nemohl bys mi říct, kde je to hodinářství? Taky bydlím na Praze 6. Díky.

Odesláno
To RomanP:

nemohl bys mi říct, kde je to hodinářství? Taky bydlím na Praze 6. Díky.

No mohl, je to v sídlišti Řepy, jeden z posledních paneláků. Taková ta bývalá "kočárkárna".

Tu ulici si asi nevybavím, ale myslím Galandova ???

Pokud bys chtěl, zjistím přesnou adresu.

Odesláno

To zařízení, co z něj lezou ty tečky (a tady je vytečkované), se bude jmenovat asi vibrograf :-) Ještě jednou díky, tu ulici si - bude-li to potřeba - kdyžtak projdu procházkou, ještě týden bydlím ve Stodulkách (a potom nějakou dobu v rámci jednotlivých vln stěhování), takže tolik z ruky to není...

Odesláno

A co pánové jinej koženej tah,plánujete někdo koupi,popř.kde v Praze maj dobrý řemínky. Tuším že Flax tu již dříve udával hnědý kožený tah fy KukiFlex,ale přišel mi dost drahej (asi 1500Kč). Spíš bych se přikláněl k černé barvě vzhledem k barvě ciferníku,co vy na to? I když ten hnědej KukiFlex co tam měl Flax vypadal taky pěkně.

Odesláno

Já si myslím, že hnědej k těm hodinkám vůbec neladí, právě vzhledem k tý barvě ciferníku.

Vzal jsem je s kovem i kůží a ta co je s nimi dodávaná je fakt pěkná.

Odesláno
Já si myslím, že hnědej k těm hodinkám vůbec neladí, právě vzhledem k tý barvě ciferníku.

Vzal jsem je s kovem i kůží a ta co je s nimi dodávaná je fakt pěkná.

Jo to si taky myslím s tou hnědou, spíš bych uvažoval o nějakým kvalitnějším černým koženým tahu než ten

původní,kterej mi přijde docela tvrdej na to že to je kůže. Kdybyste někdo věděl kde v Praze takový koupit,napište pls.

Odesláno

Taky jsem tady četl, že ten originální není moc kvalitní, ale vzhledem k tomu, že jsem ho tam zatím nandal, jen jednou na vyzkoušenou a jednou k saku, tam ně to moc netrápí. Používám tu ocel.

Ale připojuju se k prosbě o pražský obchod s koženými řemínky a pokud by někdo věděl, kde mají i "nástroj na osičku" na přehazování řemínků, potěšilo by mě to.

• po 4 týdnech...
Odesláno

zdravím pánové, nejprve musím velice pochválit a poděkovat za vaše skvělé fotečky Aviatoru IV v diskuzi Ruské hodinky a následně se chci zeptat, jak se vám Aviator IV jeví teď. Po x měsících nošení. Jakou odchylku vám dělají po dlouhodobém užívání? a dále: jaká je na Poljoty obecně záruka? předem díky

Odesláno

Jak jsem psal koncem roku odchylku jsem měl asi těch 14 s. za 10 dní (minimálně nošené),znovu jsem seřídil a po dnešní kontrole jsem zjistil že jdou na vteřinu přesně (pravidelně nošené a natahované) takže absolutní spokojenost.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...