Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem po třech měsících také vzal svoje Poljoty Aviator 3b do hodinářství na seřízení a na zdejší doporučení jsem se při cest kolem stavil v Galandově ulici. Můžu vřele doporučit, ač oprava hodin zvenku nevypadá nikterak honosně, vevnitř e skutečně pan hodinář který myslím ví o čem mluví... Opavna je viditelná ze silnice, na rohu jednoho z paneláků. Ordinují v pracovní dny od 12-18té hodiny a při mé cestě po jižní spojce jsem sjel a našel je za asi 5 minut. Na téměř historickém vibrografu (během seřizování utrousil že doufá že s brzy nepřehřejí elektronky) je pošteloval skutečně dobře, navíc prý kotva nekmitala stejně na obě strany, a to bylo promptně opraveno v první řadě. Po seřízení ověřil přesnost v různých polohách, opět pošteloval a od včerejška zatím neujelu ani o vteřinu a to mi předtím dělaly přesně +20 za den. Skutečně příjemá půlhodinka během které jsme si příjemně pooovídali, mohu jen doporučit.

• po měsíci...
  • Odpovědi 159
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Včera jsem si je byl vyzvednout v Butovicích :-)). Aviator IV, vodotěsnost 100m, limitovaná série 500ks, průměr 42mm ale na ruce vypadají menší. Paráda. Fotky mobilem se mi vůbec nepovedly, tak aspoň fotka z webu.. Úpkně si ucvrkávám z těch červenejch a zelenejch značek. Nevíte ale někdo, k čemu mají sloužit??

Odesláno

13 300,- ale domluvili jsme se na slevě 1000,-Kč. Takže ve finále 12 300. Původně to totiž mělo být z limitované série 1000ks a 50m vodotěsnost.. Upřímně řečeno nevím, jak to u těch ruskejch hodinek je s těma limitovanejma sériema, to je pořád něco a kdo se v tom má vyznat..

Odesláno

Limitovanejch serií je víc,..možná se to ani nedá nazývat limit.série,..jen tam vyměněj barvu ručičky stopek,udělaj černý provedení,atd,..ta cena i na 42mm mi přijde dost vysoká,pokud to nejsou automaty,což nepředpokládám.

Odesláno

No automaty to nejsou. Koukal jsem u Kampmanna jsou průměr 40, vodotěsnost 5ATM za 260EUR. Plus nějaký náklady na dopravu atd., celkem by to mohlo být cca 8300Kč, ne? Takže to beru jako že +2mm, +dalších 5ATM, + supervlídné zacházení, + dostupný servis = 4000,- navíc. Není to málo ale po dlouhé době jsem měl pocit, že jsem ZÁKAZNÍK.

Odesláno

Milis: Májí ty Aviatory i prosklené dýnko?

Odesláno

O tom snížení vodotěsnosti vím, uvažuju o nich už delší dobu, ale nehodlam je využívat v bazénu ani v moři(asi jako většina lidí co si je pořídí), tak by mi menší vodotěsnost nevadila. Jen přemýšlím, jestli mi 2mm navíc stojí za 4tis. :)

Odesláno

Ony vypadají menší. Myslím, že těch 40mm je málo ale je fakt, že ten cenovej rozdíl je docela velkej. Myslím, že v těch Butovicích jsou k vidění jak 40mm, tak i 42, jen ne přesně tohle provedení. Jestli jsi z Prahy nebo okolí, doporučuju se tam stavit.

Odesláno

Milis: No bohužel z Prahy nejsem, ale asi se na ně zajedu podívat. Mohl bys mi napsat jméno a přesnou adresu toho obchodu, abych věděl co mám hledat:-)? Na internetu sem ty mnou vybrané zatím našel nejlevněji zde: http://www.russiansouvenirs.com/web/watch/pc310-42.htm Ty Tvé Aviatory tam mají za stejnou cenu, takže to je asi o 1500Kč méně, což neni nijaký šílený rozdíl na to, že si je zakoupil přes kamenný obchod. Trochu mě mrzí, že vypadají menší než skutečně jsou, to je pro mě nová informace. Mně by spíše vyhovovalo, kdyby to bylo naopak.

Odesláno

adresa obchodu je na webových stránkách. Myslím ...A popis, jak se dostat - viz vlákno v ruských hodinkách "nový obchod" ;)

Odesláno

X-Bob: Díky, to mi nějak uteklo, už to mám. :)

Odesláno

stejně pak dej vědět, co a jak ;) a jaký jsi měl dojem (z hodinek i obchodu).

PS kdybys chtěl přesný popis, jak se tam dostat od metra, klidně se ozvi, já jsem to teda asi 10 min hledal....

Odesláno

X-Bob: Jasně, ještě váham do kterých jít, určitě to budou chrono Aviatory ;) Uvažuju i nad černou verzí:

e5_1.JPG

pc10310-42b.jpg

Odesláno

sákryš :), v té černé to opravdu vypadá jako úplně jiné, navíc pěkné a luxusní hodinky! Tedy, nezávidím Ti Tvoje rozhodování... :D

Chvíli na ty obrázky koukám, asi bych volil černé. Jsou takové neobvyklé.

Odesláno

No právě tyhle černé tam maj, teď si nejsem moc jistej cenou ale myslím 11900,-.

Jinak ta prodejna je opravdu trošku schovaná. Základ je najít ten barák - je vysokej a novej, jmenuje se Sluneční dům. V přízemí je taková ta moderní hospoda a nějaká herna. Když se postavíš před tu budovu, tak vpravo jsou skleněný dveře, za nima výteh a schodiště. Nikde nic moc značení, ale když vyjdeš do prvního parta tak je to hned první krám vlevo.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...