Milis Odesláno 17. září 2006 Nahlásit Odesláno 17. září 2006 Přidávám ještě fotku, je to teda rozmazanej hnus, omlouvám se, ale je tam vidět ten rozdíl mezi ciferníkem, terčíky a indexy, které jsou ve skutečnosti zelenkavé.
Tazatel Odesláno 17. září 2006 Nahlásit Odesláno 17. září 2006 Tak zatím to vypadá pravděpodobněji pro ty druhé s pestřejším ciferníkem i přítelkyně je pro ty druhé, raději bych sice černý ciferník jak uhel(pouzdro je černý, řemen taky tak proč ne ciferník), ale myslim že to překousnu . Také by se mi více zamlouvala červená vteřinovka jakou mají Aviatory s automatickým nátahem a azbuka by mi též udělala radost, ale časem určitě nastane čas na koupi dalších hodinek, tak si to vynahradím jindy. Milis: Jak si spokojený s koženým řemenem - je OK nebo hodláš pořizovat lepší?
Milis Odesláno 17. září 2006 Nahlásit Odesláno 17. září 2006 2 Tazatel : Řemen naprosto v pohodě, je strašně tlustej a podle mě k těmhle hodinkám sedne. Nešpiní, netlačí, nosím ho docela utaženej a dobrý. Samosebou jsem pošilhával po tom original kovovým tahu za cca 1200 a nevylučuju, že si ho příští rok na léto nepořídím. Ach jo, kdyby se tak člověk dokázal každej rok odbejt jenom novým řemenem nebo tahem..
PinkyCZ Odesláno 18. září 2006 Nahlásit Odesláno 18. září 2006 To Millis: to co jsi zfotil je zcela jiný typ!! stejný průměr, ale nerez pouzdro a to pozadí je skutčně do zelankava. Ty co ukazuješ myslím mají i na AZwatch. Ani jeden z výše uvedených ale tenhle odstín nemá, je to skutečně šedá a zobrazní je naprosto věrné. Viděl jsem oboje na vlastní oči, navíc mám typ 40mm identický s prvním kusem.. jen nerez broušené pouzdro.... Osobně bych šel znovu do těch prvních, ty popisky tlačítek v červené na mě osobně působí rušivě a ten dojem ze vzhledu leteckého budíku není takový. V jednoduchosti je síla :-)
Milis Odesláno 18. září 2006 Nahlásit Odesláno 18. září 2006 No jinej typ to je rozhodně. Pozadí do zelenkava ale určitě nejde, ten dojem dělají ty zelené indexy. Ale možná máš pravdu a ty černěný hodinky mají ciferník o něco tmavší. Taky možná bude záležet, z jaké limitované série to je - mám podezření, že u Aviatoru je limitovaná série úplně všechno.. Každopádně se omlouvám Tazateli za případné matení , ty hodinky je rozhodně nutno vidět naživo. Z vlastní zkušenosti ale vím, že člověk je stejně potom rozhozenej, jestli si náhodou neměl vybrat přesně opačně..
Tazatel Odesláno 30. září 2006 Nahlásit Odesláno 30. září 2006 Milis: Tak jak si spokojený s Aviatorama po pár dnech? Nakonec půjdu pravděpodobně do těch černých se světlejším ciferníkem, ikdyž budu muset zaplatit asi clo + dph, takže vyjdou cca o 20% dráž.
Tazatel Odesláno 30. září 2006 Nahlásit Odesláno 30. září 2006 Skeleton: Souhlasím s Tebou, že ty popisky tlačítek na ciferníku být nemusely, ale přes srdce to přenesu :-) PinkyCZ: Až si budu chtít dát na ruku letecký budík, tak si koupím letecký budík . Ne ale váženě, máš pravdu, že ty první jsou takové klasické, vyvážené a nikoho ničím neurazí. Já mám rád docela výrazný design (líbí se mi třeba Breitlingy, ne všechny), takže mně budou vyhovovat spíše ty druhé svou okatostí, ikdyž to možná lehce hraničí s dobrým vkusem. Nevím, ale mně se líbí.
PinkyCZ Odesláno 30. září 2006 Nahlásit Odesláno 30. září 2006 Já myslím že na to co všechno se dnes prohlašuje za "letecké hodinky" je design obou typů střízlivý až až... :-)
Milis Odesláno 4. října 2006 Nahlásit Odesláno 4. října 2006 2Tazatel: Jo jo, spokojenost. Dělají asi +20 sekund denně - to je mi jedno, počítám, že si to ještě sedne. Zatím se mi rozhodně neokoukaly. Vady jsem ještě nenašel, půjdu si koupit ten ocelový tah.
Tazatel Odesláno 8. října 2006 Nahlásit Odesláno 8. října 2006 Co říkáte na tyhle Poljoty Journey? Byla by to dobrá alternativa k Aviatorům IV(42mm)? Sice nemájí safír a čisla v noci asi svítit nebudou, ale popisky jsou azbukou, velikost pouzdra je 41,5mm a dají se koupit i s průhledem na strojek (oproti Aviatorům, kde sem narazil na téměř nesehnatelnost příslušného dýnka) za dobrou cenu. Kalibr 31682 a líbí se mi moc kombinace modrých ručiček a bílého ciferníku, je přehledný a díky světlé barvě bude působit větší než je. Stejný model se dá koupit i pozlacený či v s černým ciferníkem. Mně se nejvíce líbí s bílým ciferníkem.
blackbiker Odesláno 8. října 2006 Nahlásit Odesláno 8. října 2006 2tazatel: Ty journey jsou velmi pěkné-teď ale nevím jestli chcete sportovní styl nebo spíše retro:-)Taky průměr 42mm je podmínka??Měl bych nějaké jiné tipy:-)
Tazatel Odesláno 8. října 2006 Nahlásit Odesláno 8. října 2006 honza: Ceny se pohybují od 6 do 7,5 tis Kč na ebay, zaleží zda je k nim i ocelový tah + kožený řemen. J. Kampmann je má od 7,7 tis Kč výše. Vše včetně dopravy. blackbiker: Můžem si tykat jestli to není problém Průměr 42mm podmínka není, může být větší :-) a byl bych i raději. Menší ne. Netrvám na sportovním stylu ani na retru ani na leteckých nebo na barvě atd. Jen chci pěkné hodinky s chronografem(mechanické) a rád bych průhledné dýnko a azbuku. Safír je také plus. Samozřejmě moc rád uvítám nějaký tip či radu, jen se obávám, že mě už nic nepřekvapí, protože stále projíždím net a hledám ty co by se mi líbily a splňovaly požadavky, případně čekám na nějkou pěknou novinku z ruské produkce a ona stále nepřichází, asi budu muset slevit z nároků
blackbiker Odesláno 9. října 2006 Nahlásit Odesláno 9. října 2006 2Tazatel: tak jo tedy tykání:-)nevím jak to tu chodí:-) tedy Tvůj požadavek 42 průmer je docela v ruské produkci problém-no hlavně v kombinaci s ruskými nápisy:-) Viděl bych to na klasické Sthurmanskie-požadavky splňují a jsou cool.Ale to pro Tebe není novinka že:-)?
Tazatel Odesláno 9. října 2006 Nahlásit Odesláno 9. října 2006 blackbiker: Sturmanskie(42mm) jsou ty třetí (1. Aviator IV 42mm 2. Poljot Journey), mezi kterými se rozhoduji. Raději bych ale čísla než indexy, ale to by mi tolik nevadilo, spíš se mi nelíbí červené ručičky a zároveň červené pozadí(čárky) u ciferníčků a vůbec je tam moc té červené, nepůsobí to na mě zrovna dobře a nebude to asi moc přehledné při odečítání času, ale i přesto je možné, že si je nakonec pořídím. Jinak jsou to pěkné a nostalgii vyvolávající hodinky, ikdyž mi je přítelkyně razantně rozmlouvala. Stále ty tři typy mezi sebou porovnávám a nevím. Nakonec půjdu možná i do jiné značky. Které z těchto tří výše zmíněných bys volil Ty?
Tazatel Odesláno 9. října 2006 Nahlásit Odesláno 9. října 2006 blackbiker: Teď jsem koukal ještě na ty černé Sturmanskie(píšeš o nich v jiném vláknu) a ikdyž ciferník vypadá dost jednoduše až stroze, možná by nebyly špatné. Na ebayi ale moc k vidění nejsou. Tak už mám čtvrté na kandidátku
blackbiker Odesláno 9. října 2006 Nahlásit Odesláno 9. října 2006 2 tazatel: Vyčerpávající odpověď a názor:-) najdeš na vláknu Kрасивые pусские часы:aneb co člověk, to jiný názor. Protože tohle vlákno mělo být jen o Aviatorech IV nemýlím-li se a ty už máš víc voleb:-)
Dynno Odesláno 15. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2006 Tak som sa nechal zlákať aj ja. Dnes idem do banky ich vyplatiť a potom budem čakať a čakať. Zatiaľ je cena za tento model 245? plus cesta 7,60 ? a bankový poplatok 500,- Sk. Stále priateľné, lebo mám pocit, že Rusi sa voľajako rozbehli a začínajú zdvíhať ceny.
bunny Odesláno 15. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2006 len nechapem jednu vec, prosim o vysvetlenie aviator IV su limitovane na 999ks, co som si vsimol tak kazdy ma zaujem o rovnaku kombinaciu, cierno-sedy cifernik, teda vyzorovo su vsetky rovnake... predavaju sa uz aspon rok, rusky trh je obrovsky, trhy zapadnej europy tiez, vsade kopec nadsencov a rusi este stale maju tu istu seriu 999ks??? teraz nevravim o modifikaciach, teda sedy cifernik, iny tvar ruciciek, ina farba ale presne tie, ktore su na obrazku... ved tych 999ks muselo byt hned predanych, teda niekde je pes zakopany zeby ich nebolo iba 999, od rusov by som to ocakaval :D
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se