adzes Odesláno 4. července 2011 Nahlásit Odesláno 4. července 2011 Zdravim.. Zapacili sa mi dvoje g-shocky.. Zaujima ma vas nazor ze ktore by ste si vybrali vy.. Ja sa priklanam k GWM5600BC-1.. Dik za nazory.. GW M5600-1A uploads/post-13274-014204300%201309769706.jpg GWM5600BC-1 uploads/post-13274-046914200%201309769764.jpg
adzes Odesláno 4. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. července 2011 Trosku som to domrvil ale snad sa vyznate.. Dik..
Návštěvník Oloušek Odesláno 4. července 2011 Nahlásit Odesláno 4. července 2011 Pokud nemáš vážný důvod k volbě inverzního displeje, tak raději ten normální. Čítelnost je výrazně lepší. Olie
MarcelG Odesláno 4. července 2011 Nahlásit Odesláno 4. července 2011 Já mám právě ty s inverzním displeyem a rozhodnutí bylo právě kvůli němu, s čitelností nemám problém, dá se nastavit osvětlení, aby se v šeru vždy rozsvítilo, jakmile zvednu a natočím ruku k sobě, ale také kvůli tahu, který je parádní!!!
ggrand Odesláno 4. července 2011 Nahlásit Odesláno 4. července 2011 Neinverzní verzi s tahem z té černé verze;-)
ggrand Odesláno 4. července 2011 Nahlásit Odesláno 4. července 2011 Osobně bych ale bral spíš nějaký model s GLS řady(GLS5600L černé s fialovým displejem), nemají sice solár ani rádio, ale funkcema jsou to lepši hodinky.
adzes Odesláno 4. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. července 2011 Prave o to ide ze ten inverzny disply sa mi paci viac ako normalny..S tym normalnym mi pripadaju hodinky tak vsedne..MarcelG v baleni si mal aj gumenny remen alebo iba tah??A ten tah to je asi PVD uprava nie??Neni na tom vidno moc skrabance??Citatelnost na slnku je dobra??Myslim bez toho auto.podsvietenia..Dik..
MarcelG Odesláno 4. července 2011 Nahlásit Odesláno 4. července 2011 V balení byl pouze ten tah na hodinkách, nic jiného.Tah je naprosto bezproblémový, mám je asi 1,5roku a není na něm vůbec nic, žádný škrábanec,nic,ani na sponě. Ovšem nenosím je samo pořád, ale mám je na sport, takže se to s tím nošením co se zátěže týče vrovná myslím.Čitelnost přes den je pro mě bezproblémová, v šeru a noci to řeší automaticky nastavené podsvětlení při pohybu ruky.prostě s nima nemám nejmenší problém, naopak. Vše co jsem od nich čekal, mi nabídly a to mi stačí :-)
skorbut Odesláno 4. července 2011 Nahlásit Odesláno 4. července 2011 Neviem ako je to s citatelnostou, ale tie s inverznym dislejom sa mipacia viac, o tahu ani nehovoriac. Normalne zacinam o nich uvazovat...
adzes Odesláno 4. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. července 2011 Ale mal by sa dat vymenit ten tah za gumenny bez problemov nie??A ako je to s radiovym signalom??Funguje normalne alebo su s tym problemy??
MarcelG Odesláno 4. července 2011 Nahlásit Odesláno 4. července 2011 Jak je to s výměnou za gumový a s jeho případnou dostupností jsem neskoumal, neboť mě právě zajímal od začátku ten tah.Co se týče synchronizace s rádiovým časem, chvíli jsem laboroval jak na to, až jsem ve finále zjistil, že u mě doma je třeba najít vhodné místo. :-)To jsem našel a synchronizace tak probíhá absolutně bezproblémově.
adzes Odesláno 4. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. července 2011 Az sa mozem spytat za kolko si ich zohnal??Vidim rozne ceny tak neviem comu mam verit..Dik za vsetky odpovede..
MarcelG Odesláno 4. července 2011 Nahlásit Odesláno 4. července 2011 (upraveno) Abych pravdu řekl, zřetelně si cenu nepamatuji... Upraveno 4. července 2011 uživatelem MarcelG
spineshank Odesláno 4. července 2011 Nahlásit Odesláno 4. července 2011 funkce nereším,šel bych do inverzního displaye
little_w Odesláno 4. července 2011 Nahlásit Odesláno 4. července 2011 inverzni:+ jsou libivejsi+ maji lepsi remen- odecet casu neni tak rychly, preci jen inverzni displej... normalni:- jsou "beznejsi" suma sumarum: sel bych do normalnich, kdyz budu nudny a pragmaticky a budu vychazet z toho, ze primarni funkce hodinek je ukazovat cas
Dr.Watson Odesláno 4. července 2011 Nahlásit Odesláno 4. července 2011 Za mne ty normální. Ty úplně černý jsou moc černý... Kyslelo taky nemá bejt moc kyslelý, říkal Trautenberk. Inverzní mám digi na sledování tepové frakvence. Něco do sebe mají na začátku ale rychle se to okouká a pak jeden kouká, proč si nevzal normální. Mně se líběj. U mne rádio rádiuje dobře. V hodinkách i spím (starej cihlo kamennej barák) a vždycky mi je ten vysílač najde a seřídí a dokonce mne ani nevzbudí. Ale možná mi taky Holmesová něco míchá do Vavřince, protože jak o tom teď přemýšlím, už jí dlouho nebolela hlava, kdežto mne nějak začíná
Dantechno Odesláno 4. července 2011 Nahlásit Odesláno 4. července 2011 Inverzni.... Ty normalni ma kde kdo a ten tah se taky jen tak nevidi , kor u nas.
onney Odesláno 4. července 2011 Nahlásit Odesláno 4. července 2011 Určitě inverzní. Na ně bych se díval rozhodně s větším nadšením.
adzes Odesláno 5. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. července 2011 Po dokladnom rozmyslani by som rad siel do tych inverznych..Su krajsie,lepsi tah,a keby ma omrzia tak sa asi lahsie predaju ako normalne..Naskriabem nejake prasule a pojdem do nich..Boli by to moje prve g-shocky tak dufam ze sa to podari..
Gilius Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Odesláno 5. července 2011 ....já bych něco řekl....svrbí mne jazyk....ale neřeknu...nebudu tu za kazisvěta..... i když -> FŮŮŮŮŮJ....zase ty hranaté fujtajbly....... :lol2: pardon, muselo to ven.........
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se