vanderB. Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Odesláno 5. července 2011 Vážení členové, v sobotu letim do Petrohradu a vůbec nevim, co mám čekat. Přečetl jsem snad všechny blogy a průvodce a nejsem z toho vůbec moudrej. Hlavně mi jde o volný pohyb po městě.Jeden tvrdí, že tě tam zabijou a okradou, nekoukat na ostatná lidi, do setmění bejt doma atd. Druhej zas, že je to úplně v pohodě atd. Uvítám osobní zkušenost
www.aljancic.com Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Odesláno 5. července 2011 Trochu OT, ale o Praze jsem četl přesně to samé. Chudák cestovatel, co? Jedna zkušenost taková a druhá maková, jen si vybrat...
hciq Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Odesláno 5. července 2011 (upraveno) tak to máš dobrý, teď tam sou bílý noce...tak můžeš bejt venku vo trochu dýl Petrohradem sem se zmaštěnej potácel několikrát. Jediný s čím jsem se vostřejc potkal byl možná vobrubník a nebo chodník. Asi záleží na tom, jak tam zapadneš. Upraveno 5. července 2011 uživatelem hciq
seh1 Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Odesláno 5. července 2011 Ahoj, teď tady právě jsem a řekl bych pohoda, nemáš se čeho bat. Sent from my HTC Desire using Tapatalk
lib Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Odesláno 5. července 2011 Jak říká hciq, když jsou bílý noci, zmaštěnej tam zapadneš perfektně a problémy bych nečekal. Jen si nesmíš na nikoho zbytečně votevírat hubu. Ale to platí i pro naši Horní Dolní. Tak si to tam užij!
polifka Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Odesláno 5. července 2011 ... a pokud bys ovíněný zabloudil na takovou starší vojenskou loď, která stojí na řece uprostřed města, netahej za špagát u předního kanónu. Svět by ti asi nebyl moc vděčný a druhou ránu by nemusel zvládnout
Alina Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Odesláno 5. července 2011 V roce 2005 tam bylo bezpečno, ve dne v noci. To co psali páni nade mnou, asi platí. Je tam krásně, užívej...
vanderB. Odesláno 5. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. července 2011 tak to máš dobrý, teď tam sou bílý noce...tak můžeš bejt venku vo trochu dýl Petrohradem sem se zmaštěnej potácel několikrát. Jediný s čím jsem se vostřejc potkal byl možná vobrubník a nebo chodník. Asi záleží na tom, jak tam zapadneš. o těch bílých nocích jsem už slyšel, jsem zvědav OT, ale o Praze jsem četl přesně to samé. Chudák cestovatel, co? Jedna zkušenost taková a druhá maková, jen si vybrat... to jo no Ahoj, teď tady právě jsem a řekl bych pohoda, nemáš se čeho bat. tak super, to rád slyšim Jak říká hciq, když jsou bílý noci, zmaštěnej tam zapadneš perfektně a problémy bych nečekal. Jen si nesmíš na nikoho zbytečně votevírat hubu. Ale to platí i pro naši Horní Dolní. Tak si to tam užij! Dik! ... a pokud bys ovíněný zabloudil na takovou starší vojenskou loď, která stojí na řece uprostřed města, netahej za špagát u předního kanónu. Svět by ti asi nebyl moc vděčný a druhou ránu by nemusel zvládnout no, to se ještě uvidí...ale bydlet mám u stanice metra rospekt bolševiků což mě připoíná, metro v pohodě?
sta Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Odesláno 7. července 2011 Petrohrad je v pohode. Je to uplne normalni evropsky mesto. Jen si dej pozor na mistni devcata, jejich krasa nici muzska srdce! :-))) Petrohrad mam prochozenej krizem krazem, metrem taky. Hodne jsem i pouzival "cerny" taxiky, ty dokonce i po cele Leningradske oblasti a vzdy bez problemu. Ale jestli Ti vystaci metro, tak se nemas ceho obavat. Muzou se ti tam prihodit stejny veci jako treba v Praze.
railmaster Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Odesláno 7. července 2011 Petrohrad je absolútne v pohode. Moskva je oproti nemu špinavá diera. V noci je úžasná atmosféra, mesto žije asi do druhej hodiny rannej. Doporučujem pešie vychádzky po nevskom prospekte. Vzdialenejšie presuny majlepšie mikrobusmi. V bistrách sa dá slušne a lacno najesť. Stačí trochu sledovať, kam chodia obedovať úradníci v oblekoch. Ermitáž sa za jeden deň zvládnuť nedá. Treba si dopredu rozhodnúť čo chceš vidieť. Nezabudnúť na Carskoje Selo ! Policajtov je hojne, ale venujú sa hlavne kaukazským typom.
Jay Doll Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Odesláno 7. července 2011 Hodne jsem i pouzival "cerny" taxiky, ty dokonce i po cele Leningradske oblasti a vzdy bez problemu. Nojo, černý taxíky jsou nejlepší . Hlavně ty, co maj tenhle typ značky a na střeše majáčky
sta Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Odesláno 7. července 2011 Nojo, černý taxíky jsou nejlepší . Hlavně ty, co maj tenhle typ značky a na střeše majáčky No zrovna tyto taxiky jsou jen pro statni zamestnance, jejich pribuzny, znamy a znamy jejich znamych
Jay Doll Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Odesláno 7. července 2011 Přesně tak, ale znáš to, v Rusku, tam není nic nemožné
vanderB. Odesláno 17. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 17. července 2011 tak jsem se dostal konečně k chronomagu jsem tu na měsíc, takže času dost, ale už jsem toho hodně vymet (zatim teda jen muzea, poklesle podniky snad prijdou na radu dale) to Sta: teda, mels pravdu, kdyz se me nekdo zepta, kde jsou nejkrasnejsi holky na svete, uz nebudu vahat ani sekundu...to co tady, jsem v tskovym mnozstvi a kvalite nikde nevidel město hodinkově nezajímavý (ruský hodinky jsem zahlid jen jednou, ale vic jsem to nezkoumal) ale jinak všecko (ťuk ťuk) pohodě jen mně přijde, že je tu trochu draho a každá druhá restaurace je sushi ...ale jinak jsem tady jako ryba ve vode...vypadam jako rusak
sta Odesláno 17. července 2011 Nahlásit Odesláno 17. července 2011 no tak si to tam poradne uzij. Taky si nezapomen udelat vylety po okoli (Petergof, atd.). A jestli jsi nebyl v Moskve tak si tam na vikend zajed vlakem. Doporucuju "platzkartoj" - 8 hodin cesty nocnim spojem - je to luzkac, ale pokazdy kdyz spolucestujici kolem zjistili ze jsem "inostranec", tak jsem si musel pripit a neco zakousnout, takze jsem pokazde vystupoval prezranej a v docela nestrizlivym stavu :-)
vanderB. Odesláno 8. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. srpna 2011 Tak jsem zpět. Vše jsem viděl, všude byl a vše bylo v pohodě Doufám, že se nebudete zlobit pro pár fotek. Jsou ze dne Ruského válečného námořnictva. focení s veterány cukrová vata s popelem nebo bez? chléb a hry vodka tekla proudem děkování veteránům napájení veteránů jinak hodinkově(co se týče ruských hodinek) nezajímavé...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se