Michael Frešera Odesláno 20. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2006 Nazdar chlapci, po patnácti letech služby jsem se rozhodl ulehčit svým starým dobrým Certinám: a rozhoduji se mezi Strelami nebo Astboerg Malibu... Co vy na to? Dík za názory
Foundryman Odesláno 20. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2006 Z hlediska designu bych upřednostnil Strelu.
Foundryman Odesláno 20. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2006 A k tomu je ten Astboerg podle všeho quartz, takže Strelu rozhopádně.
Michael Frešera Odesláno 20. listopadu 2006 Autor Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2006 No jo, Astboerg je quartz s kalibrem ETA, ale mě bude čtyřicet let a quartz jsem nikdy nenosil, tak jsem si říkal... jestli bych to neměl zkusit ?
bunny Odesláno 20. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2006 to Michael Frešera: nikdy, aj ked vam bude 80 rokov, tak na quartz ani nepomyslite
Foundryman Odesláno 20. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2006 No jo, Astboerg je quartz s kalibrem ETA, ale mě bude čtyřicet let a quartz jsem nikdy nenosil, tak jsem si říkal... jestli bych to neměl zkusit ? Já jsem třeba ještě nikdy nepil výčepní lihovinu, ale rozhodně to pro mě není důvodem, abych s tím začínal
Michael Frešera Odesláno 20. listopadu 2006 Autor Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2006 Tak já tedy příští týden do těch Butovic zajedu. Zatím dík a pochlubím se určitě!
blackbiker Odesláno 20. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2006 2Michael Frešera tady není o čem uvažovat-které hodinky jsou prověřeny kosmem?odpověď je nasnadě:-) ze Strel doporučuju celočernou nebo celostříbrnou verzi.
falkkon Odesláno 21. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2006 Já mám ještě víc let a furt nemám pocit že bych chtěl quarzky.
Michael Frešera Odesláno 21. listopadu 2006 Autor Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2006 Mě se nejvíc líbí ty Strely v "zlatém" provedení http://www.tophodinky.cz/31332121114-poljo...grafie-467.html Do Butovic se dostanu až příští týden, doufám, že je tam budou mít. Ještě se mi líbí Buran v růžovém zlatě, co je má Kampman, ale 400 oro je už moc. K těm quartzkám - no dobře, už o tom nebudeme mluvit! @Foundryman: Doufám, že nošení quartzek nepůsobí stejně jako pití výčepní lihoviny. Manželce jsem koupil totiž napřed Tissot a teď Rotary, oboje quartz. Ale ona se naštěstí stále drží Bešerovky.
kober Odesláno 21. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2006 No jo, Astboerg je quartz s kalibrem ETA, ale mě bude čtyřicet let a quartz jsem nikdy nenosil, tak jsem si říkal... jestli bych to neměl zkusit ? Já jsem 22 let, resp. odjakživa, nosil jenom quartz a digitálky. Teď mám první mechanické a až na období 1985-1992 považuju nošení quartzek za ztracené mládí
Michael Frešera Odesláno 21. listopadu 2006 Autor Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2006 Já nosil Prim od páté třídy až do r. 1993. Pak jsem si koupil ty Certiny, mají kalibr ETA 2836-2, v Tuzexu přišly na 3.500,- Kčs. Až si koupím Strely, dám Certiny někam na renovaci. Korunka je už dost jetá, není totiž originální, ta byla jako celé hodinky double plaqué, ale zlomila se. Pan Dušák mi tam dal obyčejnou zlacenou, a je to vidět. Ale zatím nevím, komu je odnesu. Neměli by jste nějaký tip?
Foundryman Odesláno 21. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2006 @Foundryman: Doufám, že nošení quartzek nepůsobí stejně jako pití výčepní lihoviny. Manželce jsem koupil totiž napřed Tissot a teď Rotary, oboje quartz. Ale ona se naštěstí stále drží Bešerovky. Ženský mají výjimku - k mechanikám se dopracují až za několik set let civilizačního vývoje Znám to z domova.
mechano Odesláno 21. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2006 @Foundryman: Doufám, že nošení quartzek nepůsobí stejně jako pití výčepní lihoviny. Manželce jsem koupil totiž napřed Tissot a teď Rotary, oboje quartz. Ale ona se naštěstí stále drží Bešerovky. Ženský mají výjimku - k mechanikám se dopracují až za několik set let civilizačního vývoje Znám to z domova. To se pleteš protože mechanické buňky byly u žen už dávno nenávratně pohlceny centrální hemisférou mozku, určenou pro nákupy.
Michael Frešera Odesláno 21. listopadu 2006 Autor Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2006 Když ony dají víc na to, jak ty hodinky vypadají zvenku. Technika ze zajímá jen binárně: funguje x nefunguje
Honza49 Odesláno 22. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2006 Když ony dají víc na to, jak ty hodinky vypadají zvenku. Technika ze zajímá jen binárně: funguje x nefunguje Najdu se vyjímky. Kluk má qarcky a dcera má i jedny mechaniky. Ale k tomu se dopracovala po dvou letech v Dealu (prodejna hodinek v Ostravě)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se