Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 9. 7. 2011 v 17:55, 'bandicoot' napsal:

Vono vlastně totiž nic echt univerzálního neexistuje. Hodinky, nůž, ženská, práce, auto, bydlení...

To je prostě sci-fi na úrovni Amarounů.

Viz reakce na Ypa. Pro mě prostě univerzální hodinky existují. Například ona Certina DS-1.

Problémy jsou dva:

1. už je mám

2. nemaj lumi

• Odpovědi 168
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 9. 7. 2011 v 18:04, 'Horhe' napsal:

Viz reakce na Ypa. Pro mě prostě univerzální hodinky existují. Například ona Certina DS-1.

Problémy jsou dva:

1. už je mám

2. nemaj lumi

Takže nejsou :)

I když takové AP RO, Suby či z levnějších Bondovky toho mají hodně.

Zde zmiňované PO bohužel nejsou pro mě, buď bych musel zhubnout 15 nebo přibrat 20 kilo ;)

Odesláno
  V 9. 7. 2011 v 18:07, 'gougy' napsal:

Zde zmiňované PO bohužel nejsou pro mě, buď bych musel zhubnout 15 nebo přibrat 20 kilo ;)

Pořád je tady jednou možnost nepřízpůsobovat hodinky sobě, ale sebe hodinkám Posted Image

Návštěvník ?po
Odesláno (upraveno)
  V 9. 7. 2011 v 18:04, 'Horhe' napsal:

Problémy jsou dva:

1. už je mám

2. nemaj lumi

já ti k tomu řeknu jediné - a to, že ti na každých, opakuji každých hodinkách bude něco vadit - možná ne hned, ale přijde to a je úplně jedno kolik to stojí a jaký to má machrindex - řešení je mít patery hodinky s malejma mouchama , který si ochotný akceptovat a všechny průběžně nosit a nebo mít jediný z plastu se kterejma večer praštíš do kouta je ti to jedno = v týhle fázi jsem momentálně já a rozhodně tě k tomu nenabádám = vyjadřuji pouze své pocity :-) - prostě si kup po čem srdce nejvíc touží a peneženka dovolí a nic víc bych neřešil :smile_anim:

Upraveno uživatelem ?po
Odesláno
  V 9. 7. 2011 v 18:07, 'gougy' napsal:

Takže nejsou :)

Pozor, nesmíme zaměňovat nositelnost ke všem příležitostem s tím, jestli splňují všechny naše požadavky.

Certiny nosím všude a rád, ale prostě mi vadí, když vjedu do tunelu a hodinky nesvítějPosted Image

Návštěvník Tada
Odesláno

Teď jsem viděl v Uhren magazinu skvělé Frederique Constant, chronograf a mají úplně stejné kouzlo jako Daytony a přitom mají naprosto svůj design.

Odesláno
  V 9. 7. 2011 v 20:45, 'danieldaniel' napsal:

co napriklad nieco lacnejsie: certina ds first

(prave sa rozhodujem medzi ds 1 a ds first)

Ve tvym pripade zalezi na prioritach, DS First maj lumi, DS-1 jsou zase hezci.

V mym pripade neprichazej v uvahu, je nesmysl menit certinu s etou za certinu s etou.

Kdyz uz neco koupim, tak to bude trosku vyssi level.

Odesláno (upraveno)

Neumím si představit Omegy PO k maskáčům,takže za mě kdyby si vynechal maskáče tak PO,pokud trváš na tom,že je budeš nosit i k maskáčům, tak jedině černý Rolex Submariner.A černej kůň by byly Panerai třeba 112

Upraveno uživatelem panedge
Odesláno

Suby zrovna beru tak nějak jako monstra. Každej správnej magor by si je měl alespoň na čas koupit. U Subů je teda vyšší pravděpodobnost, že u majitele zůstanou. Každopádně já mám momentálně horní příčku stanovenou jasně - Zenith El Primero. Je to prostě hodinka s tradicí, inhousem, individualitou a hlavně osobním kouzlem. Ty Suby jsou prostě strašně profláklý. Ale profláklý jsou asi proto, že jsou holt dokonalý.

Odesláno

Horhe-no s tím profláknutím,musíš rozlišovat tadyto forum a reálnej svět.Například u nás na Trutnovsku,v Hradci nebo v Pardubicích,jsem je v životě na nikom neviděl,tak asi tak

Odesláno
  V 10. 7. 2011 v 20:06, 'panedge' napsal:

Horhe-no s tím profláknutím,musíš rozlišovat tadyto forum a reálnej svět.Například u nás na Trutnovsku,v Hradci nebo v Pardubicích,jsem je v životě na nikom neviděl,tak asi tak

Presne tak. Ja na nikom v Hradci nevidel ani Seiko 6. Nepise mne petka, tak pisu prvni, co de.
Odesláno

Nevim jak v Hradci, Pardubicích a na Trutnovsku, ale přeci jenom vysypou bezmála milion hodinek ročně (nejen subů samo), tak někde asi bejt musej.

Nic proti univerzálni použitelnosti subů, ale prostě pro mě nemaj takový kouzlo jak onen Zenith. Né značka jako taková, jde mi o ten konkrétní kus.

Odesláno (upraveno)

Horhe-no tak už to máš ale teda tím pádem vyřešený ne?ty nepotřebuješ poradit,ale utvrdit v tom že ty Zenithy jsou nejlepší :D

Princ Milis-tak zrovna jeden člověk Seika 5 nosí,tipl bych to na jedinou ženskou z kraje,která nosí Seika 5,moje manželka

Upraveno uživatelem panedge
Odesláno
  V 10. 7. 2011 v 20:21, 'panedge' napsal:

Horhe-no tak už to máš ale teda tím pádem vyřešený ne?ty nepotřebuješ poradit,ale utvrdit v tom že ty Zenithy jsou nejlepší :D

Princ Milis-tak zrovna jeden člověk Seika 5 nosí,moje manželka,tipl bych to na jedinou ženskou z kraje,která nosí Seika

Ehm, trochu sem to pos/ral, sem si vlastne nevzpomnel, ze Seiko 6 nosi i moje dcera, hehe. Takze to uz jsou dve...
Odesláno
  V 10. 7. 2011 v 18:59, 'Topkan' napsal:

Tak ja hodim do placu paradne zpracovane Nemce:

Ty UG jsou prostě úchvatný. Píšu si.

V 10. 7. 2011 v 20:21, 'panedge' napsal:

Já nepotřebuju v ničem utvrzovat, stejně na názory ostatních zpravidla nedám, ale na začátku a v průběhu tohoto vlákna jsem psal, že si chci rozšířit obzory a případně najít nějaké schůdky na cestě poznání, kde na vrcholu (momentálně) stojí Zenith.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...