Horhe Odesláno 9. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. července 2011 V 9. 7. 2011 v 17:55, 'bandicoot' napsal: Vono vlastně totiž nic echt univerzálního neexistuje. Hodinky, nůž, ženská, práce, auto, bydlení... To je prostě sci-fi na úrovni Amarounů. Viz reakce na Ypa. Pro mě prostě univerzální hodinky existují. Například ona Certina DS-1. Problémy jsou dva: 1. už je mám 2. nemaj lumi
gougy Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Odesláno 9. července 2011 V 9. 7. 2011 v 18:04, 'Horhe' napsal: Viz reakce na Ypa. Pro mě prostě univerzální hodinky existují. Například ona Certina DS-1. Problémy jsou dva: 1. už je mám 2. nemaj lumi Takže nejsou I když takové AP RO, Suby či z levnějších Bondovky toho mají hodně. Zde zmiňované PO bohužel nejsou pro mě, buď bych musel zhubnout 15 nebo přibrat 20 kilo
BrotHell Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Odesláno 9. července 2011 V 9. 7. 2011 v 18:07, 'gougy' napsal: Zde zmiňované PO bohužel nejsou pro mě, buď bych musel zhubnout 15 nebo přibrat 20 kilo Pořád je tady jednou možnost nepřízpůsobovat hodinky sobě, ale sebe hodinkám
Návštěvník ?po Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Odesláno 9. července 2011 (upraveno) V 9. 7. 2011 v 18:04, 'Horhe' napsal: Viz reakce na Ypa. Pro mě prostě univerzální hodinky existují. Například ona Certina DS-1. Problémy jsou dva: 1. už je mám 2. nemaj lumi já ti k tomu řeknu jediné - a to, že ti na každých, opakuji každých hodinkách bude něco vadit - možná ne hned, ale přijde to a je úplně jedno kolik to stojí a jaký to má machrindex - řešení je mít patery hodinky s malejma mouchama , který si ochotný akceptovat a všechny průběžně nosit a nebo mít jediný z plastu se kterejma večer praštíš do kouta je ti to jedno = v týhle fázi jsem momentálně já a rozhodně tě k tomu nenabádám = vyjadřuji pouze své pocity :-) - prostě si kup po čem srdce nejvíc touží a peneženka dovolí a nic víc bych neřešil Upraveno 9. července 2011 uživatelem ?po
Horhe Odesláno 9. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. července 2011 V 9. 7. 2011 v 18:07, 'gougy' napsal: Takže nejsou Pozor, nesmíme zaměňovat nositelnost ke všem příležitostem s tím, jestli splňují všechny naše požadavky. Certiny nosím všude a rád, ale prostě mi vadí, když vjedu do tunelu a hodinky nesvítěj
Návštěvník Tada Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Odesláno 9. července 2011 Teď jsem viděl v Uhren magazinu skvělé Frederique Constant, chronograf a mají úplně stejné kouzlo jako Daytony a přitom mají naprosto svůj design.
danieldaniel Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Odesláno 9. července 2011 co napriklad nieco lacnejsie: certina ds first (prave sa rozhodujem medzi ds 1 a ds first)
Horhe Odesláno 10. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 10. července 2011 V 9. 7. 2011 v 20:45, 'danieldaniel' napsal: co napriklad nieco lacnejsie: certina ds first (prave sa rozhodujem medzi ds 1 a ds first) Ve tvym pripade zalezi na prioritach, DS First maj lumi, DS-1 jsou zase hezci. V mym pripade neprichazej v uvahu, je nesmysl menit certinu s etou za certinu s etou. Kdyz uz neco koupim, tak to bude trosku vyssi level.
quequeek Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Odesláno 10. července 2011 ještě bych přihodil Longines, ale jestli je to vyšší level, netuším.
skalis Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Odesláno 10. července 2011 Souhlasim s Aldou a jeste pridam jeden kousek z konkurencni staje:
panedge Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Odesláno 10. července 2011 (upraveno) Neumím si představit Omegy PO k maskáčům,takže za mě kdyby si vynechal maskáče tak PO,pokud trváš na tom,že je budeš nosit i k maskáčům, tak jedině černý Rolex Submariner.A černej kůň by byly Panerai třeba 112 Upraveno 10. července 2011 uživatelem panedge
Potkan Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Odesláno 10. července 2011 Tak ja hodim do placu paradne zpracovane Nemce:
Milis Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Odesláno 10. července 2011 Bohuzel je potreba se smirit s faktem, ze nejuniverzalnejsi hodinky jsou Rolex Submariner - myslim ty starsi, ne ty novy. A pres to nejede vlak. Je treba setrit naboje.
Horhe Odesláno 10. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 10. července 2011 Suby zrovna beru tak nějak jako monstra. Každej správnej magor by si je měl alespoň na čas koupit. U Subů je teda vyšší pravděpodobnost, že u majitele zůstanou. Každopádně já mám momentálně horní příčku stanovenou jasně - Zenith El Primero. Je to prostě hodinka s tradicí, inhousem, individualitou a hlavně osobním kouzlem. Ty Suby jsou prostě strašně profláklý. Ale profláklý jsou asi proto, že jsou holt dokonalý.
panedge Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Odesláno 10. července 2011 Horhe-no s tím profláknutím,musíš rozlišovat tadyto forum a reálnej svět.Například u nás na Trutnovsku,v Hradci nebo v Pardubicích,jsem je v životě na nikom neviděl,tak asi tak
Milis Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Odesláno 10. července 2011 V 10. 7. 2011 v 20:06, 'panedge' napsal: Horhe-no s tím profláknutím,musíš rozlišovat tadyto forum a reálnej svět.Například u nás na Trutnovsku,v Hradci nebo v Pardubicích,jsem je v životě na nikom neviděl,tak asi tak Presne tak. Ja na nikom v Hradci nevidel ani Seiko 6. Nepise mne petka, tak pisu prvni, co de.
Horhe Odesláno 10. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 10. července 2011 Nevim jak v Hradci, Pardubicích a na Trutnovsku, ale přeci jenom vysypou bezmála milion hodinek ročně (nejen subů samo), tak někde asi bejt musej.Nic proti univerzálni použitelnosti subů, ale prostě pro mě nemaj takový kouzlo jak onen Zenith. Né značka jako taková, jde mi o ten konkrétní kus.
panedge Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Odesláno 10. července 2011 (upraveno) Horhe-no tak už to máš ale teda tím pádem vyřešený ne?ty nepotřebuješ poradit,ale utvrdit v tom že ty Zenithy jsou nejlepší Princ Milis-tak zrovna jeden člověk Seika 5 nosí,tipl bych to na jedinou ženskou z kraje,která nosí Seika 5,moje manželka Upraveno 10. července 2011 uživatelem panedge
Milis Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Odesláno 10. července 2011 V 10. 7. 2011 v 20:21, 'panedge' napsal: Horhe-no tak už to máš ale teda tím pádem vyřešený ne?ty nepotřebuješ poradit,ale utvrdit v tom že ty Zenithy jsou nejlepší Princ Milis-tak zrovna jeden člověk Seika 5 nosí,moje manželka,tipl bych to na jedinou ženskou z kraje,která nosí Seika Ehm, trochu sem to pos/ral, sem si vlastne nevzpomnel, ze Seiko 6 nosi i moje dcera, hehe. Takze to uz jsou dve...
Horhe Odesláno 11. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 11. července 2011 V 10. 7. 2011 v 18:59, 'Topkan' napsal: Tak ja hodim do placu paradne zpracovane Nemce: Ty UG jsou prostě úchvatný. Píšu si. V 10. 7. 2011 v 20:21, 'panedge' napsal: Horhe-no tak už to máš ale teda tím pádem vyřešený ne?ty nepotřebuješ poradit,ale utvrdit v tom že ty Zenithy jsou nejlepší Já nepotřebuju v ničem utvrzovat, stejně na názory ostatních zpravidla nedám, ale na začátku a v průběhu tohoto vlákna jsem psal, že si chci rozšířit obzory a případně najít nějaké schůdky na cestě poznání, kde na vrcholu (momentálně) stojí Zenith.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se