volfda Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Odesláno 10. července 2011 (upraveno) Včera jsem si chvíli hrál s foťákem na zahradě, tak se s Vámi o to podělím... Nikdy mě nepřestane fascinovat, jak modrý ciferník na DJ II vypadá v každém úhlu jinak. No a ty BP taky nejsou k zahození Příští týden jedu se svýma Seikama k moři, tak se je tam pokusím také nějak zvěčnit a přidám je sem Hodinky asi nemusím moc představovat, ale tak pro pořádek: IWC Big Pilot- 7 dní rezerva chodu, průměr 46,2mm. Rolex Datejust II- průměr 41mm, luneta z bílého zlata. Upraveno 10. července 2011 uživatelem volfda
bohus76 Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Odesláno 10. července 2011 Velmi pěkné,detaily super.Čím fotíš /pro inspiraci/?
volfda Odesláno 10. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 10. července 2011 No, přijde mi, že jsem spíše fotograf z leknutí, co se hodinek týče, ale děkuji Mám Canon 10D, už je to dědeček, plus pár objektivů.
panedge Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Odesláno 10. července 2011 Ty Rolexy jsou celkem pěkný-nějak osobně mi nic neříkaj,ALE ty IWC,to je řacha,já úplně uchcávám z tý korunky
volfda Odesláno 10. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 10. července 2011 V 10. 7. 2011 v 17:27, 'panedge' napsal: Ty Rolexy jsou celkem pěkný-nějak osobně mi nic neříkaj,ALE ty IWC,to je řacha,já úplně uchcávám z tý korunky To víš, ta je tam proto, abych je mohl lépe nařídit v rukavicích, až budu pilotovat Junkers
volfda Odesláno 19. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. července 2011 (upraveno) Přidám pár fotek svých Seik z dovolené, poslední dobou mi k nim sedí více ten kaučuk... Jsou to quartzky, průměr 42mm, vodotěsnost do 200m, otočná luneta, mají automatický senzor ponoru, který měří od 1,6m. Funkce: měření hloubky do hloubky 55m, průměrná hloubka, doba ponoru, paměť na poslední 2 ponory, alarm, který upozorňuje při rychlém vynořování, budík, UTC time. Mám je od roku 2003 a jsou to moje srdcovky Upraveno 19. července 2011 uživatelem volfda
volfda Odesláno 19. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. července 2011 Ještě pár fotek dámských TH Aquaracer, quartzky, perleťový ciferník a nějaké droboučké šutříky...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se