Ronin13 Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2011 Zdravím, Mám dotaz ohledně Laco Flieger 42 auto a Archimede Pilot H. Uvažuji o koupi buď Archimede nebo Laco. Otázka je co se týče zpracování, je Laco lepší než Archimede? Vlastníte někdo Laco flieger 42 auto? V podstatě tyto dva modely jsou téměř stejné hodinky, jedný důvod proč si připlatit za Laco mi příjde histore. Na druhou stranu se mi zdá u Laca divná korunka v tomhle je zpracování u Archimede řekl bych elegantnější. Co myslíte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2011 Určitě Archimede, Laco jsou takové dost divné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budo Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2011 tohle zajímá i mne ..... najde se prosím někdo, kdo by to mohl na základě vlastní zkušenosti více rozvést? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2011 Mám je všechny a Laco je jednoznačně lepší Ale je to subjektivnáí názor Archimede nemá, podle mne, nic navrch nad Laco. Laco má minimálně navíc tu historii a navíc, nevím čím to, ale z těch jejich hodinek ta historie tak nějak kouká. Jestli je to kombinací pouzdra, jeho povrchu, korunky, odstínu lumi... V mých očích tady není co řešit. Archimede je jeden z mnoha novodobých výrobců, Laco je Laco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rancor Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2011 taky jsem resil podobne.. laco - nelibi se mi povrch pouzdra a uchyceni "nozicek" pro remen..archimede - v poradku, jen byly na muj vkus tenke.. -->> takze nakonec vyhraly steinharty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2011 ahoj, když chceš letecké hodinky koukal jsi se i u Stowy. Ty bych řekl že vycházejí co se týče kvalitou zpracování nejlíp. A historii tam máš taky )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
algy Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2011 Mám dotaz ohledně Laco Flieger 42 auto a Archimede Pilot H. ....v podstatě tyto dva modely jsou téměř stejné hodinky....v tomhle je zpracování u Archimede řekl bych elegantnější... V době, kdy jsem řešil pořízení pilotek, jsem se díval na oba modely. Sice všechno dopadlo jinak, ale volil bych Archimede Pilot H kvůli "civilnějšímu" tvaru pouzdra. Laco kopíruje svoje výrobky z WWII a zůstává u původního tvaru, který se mě, stejně jako jeho povrchová úprava, moc nelíbí. Na běžné nošení (občas třeba i k obleku) se mě zdá konzervativnější pouzdro APH lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronin13 Odesláno 11. července 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2011 Nebo již zmiňovanou Stowu, ta se mi líbí nejvíc, taky už po ní koukám nějakej pátek. Ale oproti Archimede je to nárůst ceny o 40%. Zas zpracování je určitě perfektní a i menší průměr (průměr ruky 17.6 cm) by mi asi sedlo víc. Přeci jen Laco je opravdu masivní budík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
berhof Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2011 Jednoznačně Stowa-kvalita zpracování 110%, dle mého se hodí k jakékoliv aktivitě, teda mimo potápění.Taková pěkná hračka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2011 Nebo již zmiňovanou Stowu, ta se mi líbí nejvíc, taky už po ní koukám nějakej pátek. Ale oproti Archimede je to nárůst ceny o 40%. Zas zpracování je určitě perfektní a i menší průměr (průměr ruky 17.6 cm) by mi asi sedlo víc. Přeci jen Laco je opravdu masivní budík. Ano sice nárůst ceny je, ale ta kvalita je určitě o stupeň víš. A k tomu ta historie)) Archimede takovou historii určitě nemá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2011 Stowa mám je třetí týden a jsem naprosto nadšený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
algy Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2011 Sice všechno dopadlo jinak..... Tedy dobrá, vyhrály to Stowa Flieger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2011 dobrá volba ta S T O W A !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2011 myslím, že budeš spokojen. Já si jedny fliegery objednával minulý týden z manualním nátahem. Tak ted vyčkat do konce srpna a budou doma ))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronin13 Odesláno 11. července 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2011 No docela jste mě nahlodali, asi to bude stowa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2011 Mám je všechny a Laco je jednoznačně lepší Ale je to subjektivnáí názor Archimede nemá, podle mne, nic navrch nad Laco. Laco má minimálně navíc tu historii a navíc, nevím čím to, ale z těch jejich hodinek ta historie tak nějak kouká. Jestli je to kombinací pouzdra, jeho povrchu, korunky, odstínu lumi... V mých očích tady není co řešit. Archimede je jeden z mnoha novodobých výrobců, Laco je Laco Můžu jen souhlasit.Když jsem vybíral já pilotky tak u mě hrála prim ta historie.Vzal jsem Laco,Stowa taky gut,ale tam zase rozhodovala cena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
algy Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 No docela jste mě nahlodali, asi to bude stowa. Stowa vs. Laco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 Ono by to chtělo porovnávat stejný druh ciferníku Mě Stowa přestala rychle bavit. Je nejpracovanější, ale z druhé strany také nejjemnější. A ta přílišná jemnost mi k těm B-Uhren prostě neseděla. Tím absolutně neříkám, že by Laco byly nějaké hrubé. Laco jsou chlapáčtější, mužnější. A k obleku, jak tady zaznělo, se hodí stejně, jako IWC BP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
algy Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 Tady je ještě další srovnání všech diskutovaných modelů. Můžeš na nich srovnat tvary pouzder. Myslím, že nejde ani tak o typ ciferníku (i když pro flígry důležitý), ale spíš o celkové posouzení. Pro laika jsou jedny hodinky jako druhý, nikdo nepozná rozdíl na první pohled. Jejich majitelé na nich ale vidí něco jiného. Já osobně dávám přednost civilnějšímu zpracování a má-li značka historii, tím líp. Někomu vyhovují chlapácké hodinky, je to každého věc. Velká výhoda Archimede i Laco je v možnosti vyzkoušení v ČR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 Archimede má zastoupení,ale kdy vyzkoušet Laco. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se