HonzaS Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Odesláno 12. července 2011 Hrozí mě víkend v okolí Bruselu a Antvertp. Má tu někdo nějaké tipy, co dělat, když bude hnusné počasí?
Viktor Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Odesláno 12. července 2011 V 12. 7. 2011 v 20:03, 'HonzaS' napsal: Hrozí mě víkend v okolí Bruselu a Antvertp. Má tu někdo nějaké tipy, co dělat, když bude hnusné počasí? Třeba Delirium Cafe by mohlo být fajn
obchodnik-o3 Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Odesláno 12. července 2011 pivo,pralinky a jeeeej nudy sa neboj,ale hlavne nepodlahni rozmarom pocasia,bola by to skoda,je tam co vidietinak keby si mal chut a cas,tak by som doporucil bruggy tie su uzasne a vzdialenosti male
adamo Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Odesláno 13. července 2011 Já bych tedy doporučil spíše gent než bruggy. Není tolik turisticky profláklý, je to spíše studentské město, ikdyž tedy o prázdninách až tak studentské není Doporučuji každou neděli trhy a pokud vyjde termín, tak také Gentse Feesten http://www.gentsefeesten.be/en/programma
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se