Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow
Odesláno

Doposud jsem Tě měl Leviathane za muže s vybraným vkusem, nyní si mě opravdu těžce zklamal.

Odesláno

..to ste mi fakt pomohli:-)

asi 6x biele

par krat modre...

a aj dake orange....

na zelene som zatial nenatrafil:-)

to Snow:...niekedy sam seba prekvapim. Nie teraz vazne..trochu sa mi asi pomenili priority

Odesláno

Tady musim souhlasit se Snowem. To je silenost ty hodinky. Jako nejake wannabe Porsche postavene z laminatu na podvozku Toyoty MR2. To bych si radsi koupil oranzove Swatchky a pohoda jazz. Napodoby Te nikdy neuspokoji, jenom te budou stvat a pripominat ti fakt, ze chces Doxy. Kasli na to, kup Seika a uzivej si teseni na dalsi Doxy, ktere zarucene jednou prijdou.

Odesláno

chlapi..uz ma to preslo....

rozlozil som svojich milacikov na stole a usudil som, ze som aktualne celkom saturovany.

za Doxami je mi smutno. To je fakt. Nebudem ale kupovat sprostosti a radsej naskerckujem na daco poriadne.

Dakujem vam za trpezlivost a dobre mierene rady

HOWGH

Odesláno

chlapi..uz ma to preslo....

rozlozil som svojich milacikov na stole a usudil som, ze som aktualne celkom saturovany.

za Doxami je mi smutno. To je fakt. Nebudem ale kupovat sprostosti a radsej naskerckujem na daco poriadne.

Dakujem vam za trpezlivost a dobre mierene rady

HOWGH

A dobře děláš, trochu jsme se ti chehtal. :-)

Jsou to takové kočkopsy, kdyby jsi koupil S Samurai byl by jsi minimálně stejně spokojený za stejné kačky.

Jenom mi řekní jednu věc a to proč je minutová ručka výraznější než hodinová ???????? když by tě zajímalo spíše kolik je hodin než kolik je minut a zkusil jsme si to udělat obráceně a krom toho , že to dává větší smysl to i lépe vypadá.

Odesláno

A dobře děláš, trochu jsme se ti chehtal. :-)

Jsou to takové kočkopsy, kdyby jsi koupil S Samurai byl by jsi minimálně stejně spokojený za stejné kačky.

Jenom mi řekní jednu věc a to proč je minutová ručka výraznější než hodinová ???????? když by tě zajímalo spíše kolik je hodin než kolik je minut a zkusil jsme si to udělat obráceně a krom toho , že to dává větší smysl to i lépe vypadá.

No kolik vydrzis potopenej na jedno nadechnuti? Hodiny asi ne.... jsou to potapky longu , premejslej trochu. Musis si prece hlidat abys ses nenapil.

Odesláno (upraveno)

Longu, longu, vydrz bomby se pocita na minuty, dekomprese taky. Hodiny jsou pod vodou nepodstatne.

Quote Doxa:

"Hands - replica of the 1969 hands featuring superior superluminova to ensure the best possible luminosity, as well as DOXA?s iconic ?dwarf? hour hand."

Upraveno uživatelem Hasňa

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...