petr a. Odesláno 21. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2006 Jak se nosí s těžšími hodinkami? Máte někdou zkušenost ? Předem díky
afrikab Odesláno 22. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2006 Jak se nosí s těžšími hodinkami? Máte někdou zkušenost ? Předem díky Bez problemu. Mam je na tehle 45mm Aviatorech a na leto super.
petr a. Odesláno 22. listopadu 2006 Autor Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2006 díky za odpověď. chci ho v černým provedení na SKX007. rozmýšlím se mezi gumovým klasickým Seiko,gumovým viz foto a tímhle textilním.
Radimk Odesláno 22. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2006 To Petr a: Za chvíli budu řešit stejný problém. Uvažuju o tomhle gumovém se sponou. Ale musí být v prodloužené délce. Pouvažuj, svezeme se spolu.
Radimk Odesláno 22. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2006 To Petr a: Za chvíli budu řešit stejný problém. Uvažuju o tomhle gumovém se sponou. Ale musí být v prodloužené délce. Pouvažuj, svezeme se spolu. Tak je to tu! Díky do havířova!! Právě mám na ruce nové SKX007. Odpovídají tomu, co se tu o nich píše. Příjemný materiálek. Ještě jednou Díky Kubson.
afrikab Odesláno 22. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2006 To ja si radeji koupil tento. Podsiti kuzi je prijemnejsi nez holy silikon.
Radimk Odesláno 22. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2006 To afrikab: Jo jo, ale já měl s kůží ve vodě problém. (Hirsh) Možná na podšití by to mohlo vyděržať. Příjemnější to bude . To jo. Když k tomu přidáš i to auto, budu nosit i ty hodinky :-)
afrikab Odesláno 22. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2006 To afrikab: Jo jo, ale já měl s kůží ve vodě problém. (Hirsh) Možná na podšití by to mohlo vyděržať. Příjemnější to bude . To jo. Když k tomu přidáš i to auto, budu nosit i ty hodinky :-) Ja do vody nosim kovovy pasek.
petr a. Odesláno 22. listopadu 2006 Autor Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2006 To Petr a: Za chvíli budu řešit stejný problém. Uvažuju o tomhle gumovém se sponou. Ale musí být v prodloužené délce. Pouvažuj, svezeme se spolu. ahoj Radime,ok ,svezem se spolu. já na něj nepospíchám a ještě se trošku rozmejšlím. viděl jsem ho na německym serveru za nějakejch 12,45 Eur a poštovný,jestli jsem správně pochopil,2,50 Eur
petr a. Odesláno 22. listopadu 2006 Autor Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2006 To Petr a: Za chvíli budu řešit stejný problém. Uvažuju o tomhle gumovém se sponou. Ale musí být v prodloužené délce. Pouvažuj, svezeme se spolu. Tak je to tu! Díky do havířova!! Právě mám na ruce nové SKX007. Odpovídají tomu, co se tu o nich píše. Příjemný materiálek. Ještě jednou Díky Kubson. přeju hodně spokojenosti s hodinkama!
Radimk Odesláno 23. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2006 To Petr a: Za chvíli budu řešit stejný problém. Uvažuju o tomhle gumovém se sponou. Ale musí být v prodloužené délce. Pouvažuj, svezeme se spolu. ahoj Radime,ok ,svezem se spolu. já na něj nepospíchám a ještě se trošku rozmejšlím. viděl jsem ho na německym serveru za nějakejch 12,45 Eur a poštovný,jestli jsem správně pochopil,2,50 Eur Dobrá, počkám. Jinak rozteč 22. Mysli na to.
batty Odesláno 24. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2006 Mohl bych se taky pridat? Chtel bych Bond strap 22mm.
petr a. Odesláno 3. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 3. prosince 2006 Mohl bych se taky pridat? Chtel bych Bond strap 22mm. Batty,sehnal jsem výhodně koženej řemen,zatím odkládám nákup v DE.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se