long Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2011 Byl to někdo z vás flintičkářů???? Gil nebo Tada ???? nebo KDO ????? http://www.novinky.cz/krimi/239546-jehovisty-vyhnal-se-zbrani-v-ruce.html Možná jste se báli, že si přišli pro vaše hodinky ??? I když i takhle to také končí, že u nich na konci zůstane vše co bylo předtím vaše ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2011 Já to nebyl. Líbil se mi ale názor v diskuzi k tomu článku na iDnes. Cituji:"Stalking (§ 354). Klidně bych to tak posuzoval, pokud přijdou víckrát. Navíc je tam přitěžující okolnost dle odst. 2, písm. c, pokud je čin spáchán ve dvou a více lidech (sazba až 3 roky)." Strike back Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2011 U me byli pred cca 14ti dny, zbran jsem v ruce nemel, mel jsem ji jen v podpazaku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 20. července 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2011 Ono se to zdá jako legrace ale není. Strejdovi kterému bylo 72 a byl vážně nemocný nenechali po smrti v bytě ani 30 let staré záclony. (NIKDO jsme o tom nevěděli, ale ukecali a ho podesal jim po měsíci i závěť)Sebrali mu i krabičky s 20 let starými olůvky na ryby a mojí vzduchovku co jsem strejdovi půjčil. Je to regulerní sekta s pár hnusáky nahoře co tahají za nitky. (můj osobní názor)Proto jsem to sem postnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2011 Na me si neprijdou ja uctivam jen Kult okridleneho knoura Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 20. července 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2011 Na me si neprijdou ja uctivam jen Kult okridleneho knoura Jo a v tom tvém kňouřím kultu ZÁSADNĚ nenosí Alpinist. Měl by jsi mi je nechat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2011 long: Uz mi kvuli nim psalo tolik lidi ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaX Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2011 (upraveno) Nejlépe na ně funguje, když se s nimi začneš bavit o sexu. Ale tvrdě, to mažou hned pryč . Upraveno 20. července 2011 uživatelem HonzaX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2011 V mym případě funguje, když jim řeknu, že svou víru už mám a ukážu jim tetování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2011 V mym případě funguje, když jim řeknu, že svou víru už mám a ukážu jim tetování. Jehova příjde, věř mi to bratře! To byla poslední slova, než přišel povel: Peggy drban trhej! a ani usáma bolt by se nestyděl za tu 100m, strach jimdal kříííííííídla! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giptrick Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2011 A při mé smůle to musím být já, komu ten případ leží na stole... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 21. července 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2011 (upraveno) A při mé smůle to musím být já, komu ten případ leží na stole... To snad nemyslíš vážně ??? Jay to myslím napsal jasně, je to STALKING jako prase, obtěžování a tím, že byli ti lidé dva ,tak mohl mít majitel bytu (baráku) obavu o svůj majetek nebo to tak není ? Ty to ale zřejmě vidíš jinak ? Střílel z té vzduchovky ? Vadí mi více než asertivní přemlouvání k čemukoliv a proto nejezdím třeba do Egypta. Upraveno 21. července 2011 uživatelem long Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
224477 Odesláno 21. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2011 nebolo by to vhodnejsie premenovat na temu o sektach a skusenostiach s nimi ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 21. července 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2011 nebolo by to vhodnejsie premenovat na temu o sektach a skusenostiach s nimi ? No popravdě se mi ani nechce a každému nechávám to v co věří. Sám jsem ATEISTA jako p...e bo si myslím, že jakákoliv víra je stejná jako jakákoliv politika ( Možná dobrá myšlenka, ale skoro vždy ji někdo zneužíje ve svůj prospěch a je jedno jestli je to jednotlivec nebo úzká skupinka vyvolených) Nejde o to v co kdo věří to je přeci v pohodě, ale jde o to ať to NECPOU OSTATNÍM !!! Ale klidně založ NOVÉ TÉMA s tím, že musíš počítat, že vzplanou vášně a právě proto zde neřešíme politiku (je to nastejno) a chodím se sem v poslední době zase dívat na krásné hodinky a jiné nápady zdejších členů a kamarádů. :smile_anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 21. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2011 Pokusím se toto velmi vážné téma trochu odlehčit..... Přál bych vám všem vidět údiv na tvářích dvou reprezentantů téhle sekty, když jsem jim přišel otevřít v jarmulce :-). Pozn: nikoli jenom v jarmulce, ale oblečen a v jarmulce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
224477 Odesláno 21. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2011 Berte, myslim, ze 'iba v jarmulke' by fungovalo spolahlivo... bez toho oblecenia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 21. července 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2011 Berte, myslim, ze 'iba v jarmulke' by fungovalo spolahlivo... bez toho oblecenia jo jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se