Přejít na obsah

Kdo z vás to byl ??? pistolníci a milovníci zbraní

long

Doporučené příspěvky

Byl to někdo z vás flintičkářů????

Gil nebo Tada ???? nebo KDO ?????

http://www.novinky.cz/krimi/239546-jehovisty-vyhnal-se-zbrani-v-ruce.html

Možná jste se báli, že si přišli pro vaše hodinky ??? I když i takhle to také končí, že u nich na konci zůstane vše co bylo předtím vaše !

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já to nebyl. Líbil se mi ale názor v diskuzi k tomu článku na iDnes.

Cituji:"Stalking (§ 354). Klidně bych to tak posuzoval, pokud přijdou víckrát. Navíc je tam přitěžující okolnost dle odst. 2, písm. c, pokud je čin spáchán ve dvou a více lidech (sazba až 3 roky)." Strike back :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Ono se to zdá jako legrace ale není.

Strejdovi kterému bylo 72 a byl vážně nemocný nenechali po smrti v bytě ani 30 let staré záclony. (NIKDO jsme o tom nevěděli, ale ukecali a ho podesal jim po měsíci i závěť)

Sebrali mu i krabičky s 20 let starými olůvky na ryby a mojí vzduchovku co jsem strejdovi půjčil.

Je to regulerní sekta s pár hnusáky nahoře co tahají za nitky. (můj osobní názor)

Proto jsem to sem postnul. :crying_anim:

Odkaz ke komentáři

V mym případě funguje, když jim řeknu, že svou víru už mám a ukážu jim tetování.

post-8501-037369900 1311179156.jpg

Jehova příjde, věř mi to bratře! To byla poslední slova, než přišel povel: Peggy drban trhej!

a ani usáma bolt by se nestyděl za tu 100m, strach jimdal kříííííííídla!

Odkaz ke komentáři

A při mé smůle to musím být já, komu ten případ leží na stole...

To snad nemyslíš vážně ???

Jay to myslím napsal jasně, je to STALKING jako prase, obtěžování a tím, že byli ti lidé dva ,tak mohl mít majitel bytu (baráku) obavu o svůj majetek nebo to tak není ?

Ty to ale zřejmě vidíš jinak ?

Střílel z té vzduchovky ?

Vadí mi více než asertivní přemlouvání k čemukoliv a proto nejezdím třeba do Egypta.

Upraveno uživatelem long
Odkaz ke komentáři

nebolo by to vhodnejsie premenovat na temu o sektach a skusenostiach s nimi ?

No popravdě se mi ani nechce a každému nechávám to v co věří.

Sám jsem ATEISTA jako p...e bo si myslím, že jakákoliv víra je stejná jako jakákoliv politika ( Možná dobrá myšlenka, ale skoro vždy ji někdo zneužíje ve svůj prospěch a je jedno jestli je to jednotlivec nebo úzká skupinka vyvolených)

Nejde o to v co kdo věří to je přeci v pohodě, ale jde o to ať to NECPOU OSTATNÍM !!!

Ale klidně založ NOVÉ TÉMA s tím, že musíš počítat, že vzplanou vášně a právě proto zde neřešíme politiku (je to nastejno) a chodím se sem v poslední době zase dívat na krásné hodinky a jiné nápady zdejších členů a kamarádů.:smile_anim: :smile_anim: :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...