lukin_ova Odesláno 22. července 2011 Nahlásit Odesláno 22. července 2011 Mám teď konečně pohromadě obě verze Fortis Mars 500. Udělal jsem nějaké první fotky, tak snad se budou líbit.
Matthew Odesláno 22. července 2011 Nahlásit Odesláno 22. července 2011 mně se fotky líbí, první je super hodinky jsou perfektní, o těch PVD jsem už taky přemýšlel... myslim že se za chvíli rozhoupu
obchodnik-o3 Odesláno 22. července 2011 Nahlásit Odesláno 22. července 2011 oba kusy su vyborne,tazko by som si vyberal...
robo Odesláno 22. července 2011 Nahlásit Odesláno 22. července 2011 No hej obe sú pekné, tak ja by som ich nosil na striedačku, aby sa niektoré necítili ukrivdené.
Chorche Odesláno 23. července 2011 Nahlásit Odesláno 23. července 2011 Fotky parádní, hodinky taky, Fortis začínám mít čím dál radši. U těch v PVD bych si dal říct
Bask Odesláno 6. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2011 Hodinky su fajn, ale behat s napisom LIMITED EDITION na ciferniku, neviem neviem...
bedja Odesláno 13. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2011 ..okukoval jsem ty PVD v Koscomu..hmm budu muset nějaké ty Fortisky pořídit..
Daemonultimate Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Odesláno 18. července 2012 Sice velice opožděně /docela by mě zajímal osud těchto krásných hodinek/ musím uznat,že fotky jsou úžasný.Ted jen kterou tady z fora použít na plochu.
lukin_ova Odesláno 20. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 20. července 2012 Sice velice opožděně /docela by mě zajímal osud těchto krásných hodinek/ musím uznat,že fotky jsou úžasný.Ted jen kterou tady z fora použít na plochu. Oboje Marsy stále mám. Jsou to úžasné kousky. Lehoučké a pohodlné. A pořídil jsem jim i jednoho bílého brášku. Ať je to rasově aspoň trošku vyrovnané ....
Henry1 Odesláno 21. září 2012 Nahlásit Odesláno 21. září 2012 Fotky jsou povedené a volba FORTIS taky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se