Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

mám problém se zobrazováním fóra na iPadu, stránky se načtou, login v pořádku, ale když klepnu na "Nové příspěvky" tak to hodí řádky s chybama. Funguje to jiným uživatelům iPadu? Díky za pomoc.

Odesláno

Ahoj,

mám problém se zobrazováním fóra na iPadu, stránky se načtou, login v pořádku, ale když klepnu na "Nové příspěvky" tak to hodí řádky s chybama. Funguje to jiným uživatelům iPadu? Díky za pomoc.

Klikni dole na: View desktop version ... (nebo taknějak to tam je)

A bude to fungovat. Aspoň mne to tak funguje na iphone4.

Odesláno

Doporučuji app tapatalk jdou tam naházet ruzná fóra. Samozřejmost je přihlášení, komentáře, zobrazování fotek, vyskakování nových, nebo nepřečtených zpráv. je v aj ale nic slžitého. Nevim teda zda je pro iPad, ale měla by. Na iPhone 4 funguje bezvadně.

• po měsících...
Odesláno

Mám HTC HD desire, a nejde mi se přihlásit,vždy mi to hlásí chybné jméno nebo heslo zadával jsem to opakovaně a stále totéž kde je prosím chybička dík

Odesláno (upraveno)

ja som na tom tak isto, v mobilnej verzii nove prispevky neidu, ale v desktop version je to vsetko jak ma byt - HTC Desire

Upraveno uživatelem cretino
Odesláno

Mám HTC HD desire, a nejde mi se přihlásit,vždy mi to hlásí chybné jméno nebo heslo zadával jsem to opakovaně a stále totéž kde je prosím chybička dík

furt to nejde

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...