Viktor Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Odesláno 26. července 2011 Ahoj,mám problém se zobrazováním fóra na iPadu, stránky se načtou, login v pořádku, ale když klepnu na "Nové příspěvky" tak to hodí řádky s chybama. Funguje to jiným uživatelům iPadu? Díky za pomoc.
lukin_ova Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Odesláno 26. července 2011 Ahoj, mám problém se zobrazováním fóra na iPadu, stránky se načtou, login v pořádku, ale když klepnu na "Nové příspěvky" tak to hodí řádky s chybama. Funguje to jiným uživatelům iPadu? Díky za pomoc. Klikni dole na: View desktop version ... (nebo taknějak to tam je) A bude to fungovat. Aspoň mne to tak funguje na iphone4.
Viktor Odesláno 26. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 26. července 2011 Díky, ve desktop zobrazení to funguje.
Lukys Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Odesláno 26. července 2011 Doporučuji app tapatalk jdou tam naházet ruzná fóra. Samozřejmost je přihlášení, komentáře, zobrazování fotek, vyskakování nových, nebo nepřečtených zpráv. je v aj ale nic slžitého. Nevim teda zda je pro iPad, ale měla by. Na iPhone 4 funguje bezvadně.
Conrad Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2012 Mám HTC HD desire, a nejde mi se přihlásit,vždy mi to hlásí chybné jméno nebo heslo zadával jsem to opakovaně a stále totéž kde je prosím chybička dík
jankoxxx Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2012 ja sa cez Blackberry taktiez nemozem prihlasit. Som uz z toho na nervy
Jay Doll Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2012 A já jedu přes iPad 2 a jsem spokojen
stopa99 Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2012 Chlapi ja sa neviem odhlasit a mam to ako Viktor...Skusim zajtra lukin ovu radu....
cretino Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2012 (upraveno) ja som na tom tak isto, v mobilnej verzii nove prispevky neidu, ale v desktop version je to vsetko jak ma byt - HTC Desire Upraveno 10. ledna 2012 uživatelem cretino
Conrad Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2012 Mám HTC HD desire, a nejde mi se přihlásit,vždy mi to hlásí chybné jméno nebo heslo zadával jsem to opakovaně a stále totéž kde je prosím chybička dík furt to nejde
stopa99 Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Odesláno 8. března 2012 ja pouzivam desktop verziu to mas potom ako na PC
steel Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Odesláno 8. března 2012 Jo jasně, to je fakt. Ještě by mězajímalo proč se místo mýho avataru - stará rolex korunka, objevuje nějaká dementní motorka se kterou nemam nic spolecny
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se