rotto Odesláno 5. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2013 Hmmm, mockrát díky, to jsou cenné informace. Je vidět, že ten problém není nafouknutej, ale je to bohužel realita......Je vidět, že doby pana Heuera jsou pryč a u LMVH řeší jiné věci, než mechanické zpracování hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 5. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2013 Hmmm, mockrát díky, to jsou cenné informace. Je vidět, že ten problém není nafouknutej, ale je to bohužel realita......Je vidět, že doby pana Heuera jsou pryč a u LMVH řeší jiné věci, než mechanické zpracování hodinek.chybička se vloudí, no.. Není to ALS ani Patek a dokonce ani Omega nebo Rolex, i tak to jsou imho vydařené hodinky na každý den (a ne pro chronomaniaka, co musí furt štelovat s korunkou ) a za "rozumný peníz"- stojí polovinu toho, co Bondovky. (třeba z druhé ruky v quartzu - podle mě bezvadné "beatery" a taková vstupenka k "hodinkám" ) Já si naopak myslím, že od doby LMVH udělali pár super HH kousků a za to je mám rád. (Jaksi jsou mi Heuer i ty s tím Tagem sympatický, osobní vydařená zkušenost z cca pater z nichž dvoje mám dodnes - jiní to mají naopak.. :D a vo tom to je) Zákonitě musí dělat nějakou "masovku" a ukrojit aspoň část trhu v kategorii "do 2000E", což je z pohledu hodinařiny na houby, ale pomůže to vydělat.. Každopádně kupovat hodinky s příběhem "že se jim kazí krček korunky" není asi nic moc, dá se na to nemyslet? (leda u těch quartzek za 12k) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 5. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2013 Realita to je, já tohle taky řešil, měl jsem měsíc po záruce a u Hanáka mě to stálo tu pětku, jak píše Horhe a na opravené hodinky jsem čekal skoro čtvrt roku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassko2 Odesláno 5. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2013 Chlapi to není sranda, ja som si tento model vybral jako svoje "definitifky" a popravde, tá korunka ma desí. Síce som čítal že ide len o malé percento ale aj tak. Poraďte, kúpiť či nekúpiť? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 5. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2013 Si je klidně kup, stejně nic takového jako "definitivní hodinky", neexistuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rotto Odesláno 6. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2013 No řeším to úplně stejně jako Ty. Hezký hodinky na denní nošení, nejsou pěstí na oko ani na mírně formálnější použití a cena snesitelná, člověk nemusí být až v takovém stresu. Akceptoval bych u "entry level" této značky např 30s za den sekyru, nevadí mi trhací spona (za ty prachy to prostě beru), ale takováto amatérská mechanická nedokonalost je prostě neomluvitelná tím, že "co bych jako chtěl za ty prachy." Tohle prostě nesmí dělat ani hodinky za 5 tis. I když s těžký srdcem, nákup jsem odpískal. Navíc je evidentní, že to není problém nějaké série, který už vychytali. Prostě na to u TH kašlou.Chlapi to není sranda, ja som si tento model vybral jako svoje "definitifky" a popravde, tá korunka ma desí. Síce som čítal že ide len o malé percento ale aj tak. Poraďte, kúpiť či nekúpiť? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassko2 Odesláno 7. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2013 Trhacia spona mi nevadi, ta sa dá vymeniť za klasickú, to som už zisťoval na WUS. Sekeru praveze moc nemajú, co som čítal tak idu okolo 3-5 sekúnd denne,takze to ma netrápi ale ako si povedal,proste takýto problém s korunkou by nemal byt ani u hodinek za 5 tis. A to som už bol skoro na 100% rozhodnuty:( škoda že nové Bondovky stoja dvakrát tolko,tam by som nic neriesil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassko2 Odesláno 7. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2013 Rotto máš nejakú rozumnu alternativu co kúpiť miesto nich? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rotto Odesláno 7. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2013 To s těmi 30s/den byl příklad, netvrdím, že je to realita (byť i toto bylo důvodem reklamace na nějakém fóru), byť bych to překousnul. Bohužel alternativu žádnou nemám (která by splňovala vše, co Aquaracery nabízí vč. ceny a renomé značky) :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassko2 Odesláno 7. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2013 Ja som zvazoval hydroconquesty, ale pri priamom porovnani som mal lepší pocit z aquaracerov.boli proste lepsie urobené, síce drahšie ale zas akoby o triedu vyššie. Na druhej strane som sa pýtal jedného tunajsieho člena co má tieto aquaracery doma a on žiadne problémy nemal ani s korunkou ani s ničím iným.holt záleží od kusu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rotto Odesláno 7. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2013 Jojo, Aquaracery to u mě taky vyhrály, svého času jsem uvažoval o těchto: http://www.longines.com/watches/longines-hydroconquest/L3.644.4.56.2 ale už mě to pustilo, po chvilce na ruce to jaksi nebylo ono a touto cestou se ubírat nebudu. No asi nebudou všechny Aquáče zlobit, ale těš se z těch hodinek, když tam tahle pochybnost je! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassko2 Odesláno 8. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2013 Ja dúfam že v Tag Heuer sú dosť rozumný na to, aby miesto častých reklamácii problém s korunkou vyriešili a že sa to nových kusov týkať nebude. Dúfam že keď ich budem objednávať( za pol roka, za rok) tak problémy s korunkou už budú minulosť, inak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardA7 Odesláno 1. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2013 Zdar, uvažoval jesem úplně stejně. tyhle TH jsem mohl mít nové za velmi solidní cenu. ale rozhodl jsem se ještě počkat a došetřit na minimálně seamaster professional nebo v lepším případě na OMEGA PO čka, přece jenom si myslím že Omega je o level výš. A pokud chci hodinky "nafurt" tak se vyplatí nespěchat. Zatím mi moje seika slouží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SedliPavel Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2013 Krásné hodinky :-) . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnakp Odesláno 17. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2013 Problémy s korunkou - na jednom fóru jsem četl vyjádření zástupců TH, že ve verzi Aquaracer 500M s keramickou lunetou už problémy s korunkou vyřešili. Bohužel nemůžu dohledat odkaz. Každopádně TH Aq 500M jsou v tuto chvíli můj favorit na další akvizici :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duri86 Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2013 tiež som do nich práskol, nakolko mi utiekli nejaké 3-4 inzeráty tu na fore som sa rozhodol prihodiť nejaké E a kupiť jazdené tu od člena. Oslovili ma na prvý pohlad (modré prevedenie) ale ako sa poznám tak je to láska dočasná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrey Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Ha! Běda - korunka v háji!(Aquaracer 300 m automatic calibre 5) A jak koukám, nejsem zdaleka první. Bohužel. Jak už tu někdo psal, normálně jsem je natáhl a chtěl jako vždy korunku zašroubovat, ale vůbec se nechytá na závit. Mám je necelé dva roky a nosím je běžně, do kanceláře a tak, žádná divočina. To tedy zírám, to jsem od TH nečekal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heisn Odesláno 19. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2014 Mel jsem tyhle hodinky v hledáčku, ale nemůžu nikde najít zmínku ze by s tou korunkou něco udělali. Nemám nervy abych koupil hodinky za 40 a pak přemýšlel kdy mi upadne. Je to fakt škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 Moje jsou v pohodě a a přesné do +2s dlouhodobě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 tohle vlakno je hodne brutalni cteni. divim se, ze s tim TH neco neudela. jedna se zjevne o globalni chybu produktu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se