Zdeněk14 Odesláno 31. července 2011 Nahlásit Odesláno 31. července 2011 prosim o radu znalcu.Hodinky jsem zdedil po otci rad bych vedel vice o tipu strojku a hodinek.,je to srdecni zalezitost dekuji za odpoved Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
remove soul Odesláno 3. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2011 prosim o radu znalcu.Hodinky jsem zdedil po otci rad bych vedel vice o tipu strojku a hodinek.,je to srdecni zalezitost dekuji za odpoved Tissot: Jak vidíš na číselníku jedná se o model Seastar, vodotěsnost 3atm, tuším, že maj i prosklený zadní víko, ale tady si nejsem jist. Kalibr je ETA 2824 s dvojdatumem. Je to cca 15 let starý model. Ty druhý hoďky nevim, znám pouze značku.
Zdeněk14 Odesláno 13. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 13. srpna 2011 Tissot: Jak vidíš na číselníku jedná se o model Seastar, vodotěsnost 3atm, tuším, že maj i prosklený zadní víko, ale tady si nejsem jist. Kalibr je ETA 2824 s dvojdatumem. Je to cca 15 let starý model. Ty druhý hoďky nevim, znám pouze značku. dekuji za odpoved zdenek
Foundryman Odesláno 13. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2011 (upraveno) Tissot: Jak vidíš na číselníku jedná se o model Seastar, vodotěsnost 3atm, tuším, že maj i prosklený zadní víko, ale tady si nejsem jist. Kalibr je ETA 2824 s dvojdatumem. Je to cca 15 let starý model. Ty druhý hoďky nevim, znám pouze značku. Já mám dojem, že to bude spíš ETA 2846 (vzhledem k těm šutrům). A taky nemají hacking. Upraveno 13. srpna 2011 uživatelem Foundryman
remove soul Odesláno 27. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2011 Tak jen pro upřesnění. Kalibr u těch Tissotů je 2836, výroba modelu 1996-97, č. modelu je T55.9.413.21, safírový sklo. Ohledně těch Doxa zkus napsat na help@doxawatches.com (pokud to už nemáš vyřešený).
Foundryman Odesláno 27. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2011 Já bych se přece jen přikláněl ke strojku ETA 2846: ETA 2836 Features automatic sweep second day: quickset, 2 languages date: quickset hack feature ETA 2846 Features automatic sweep second day: quickset, 2 languages date: quickset option: no day Tyhle Tissoty nemají hacking a mají jen 21 kamenů oproti 25 kamenům v 2836. Mám doba hodinky s oběma strojky, je to opravdu tak.
remove soul Odesláno 29. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2011 Já bych se přece jen přikláněl ke strojku ETA 2846: ETA 2836 Features automatic sweep second day: quickset, 2 languages date: quickset hack feature ETA 2846 Features automatic sweep second day: quickset, 2 languages date: quickset option: no day Tyhle Tissoty nemají hacking a mají jen 21 kamenů oproti 25 kamenům v 2836. Mám doba hodinky s oběma strojky, je to opravdu tak. Ta moje odpověď výše bylo citování e-mailu přímo z Tissotu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se