Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

prosim o radu znalcu.Hodinky jsem zdedil po otci rad bych vedel vice o tipu strojku a hodinek.,je to srdecni zalezitost dekuji za odpoved

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

prosim o radu znalcu.Hodinky jsem zdedil po otci rad bych vedel vice o tipu strojku a hodinek.,je to srdecni zalezitost dekuji za odpoved

Tissot: Jak vidíš na číselníku jedná se o model Seastar, vodotěsnost 3atm, tuším, že maj i prosklený zadní víko, ale tady si nejsem jist. Kalibr je ETA 2824 s dvojdatumem. Je to cca 15 let starý model. Ty druhý hoďky nevim, znám pouze značku.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tissot: Jak vidíš na číselníku jedná se o model Seastar, vodotěsnost 3atm, tuším, že maj i prosklený zadní víko, ale tady si nejsem jist. Kalibr je ETA 2824 s dvojdatumem. Je to cca 15 let starý model. Ty druhý hoďky nevim, znám pouze značku.

dekuji za odpoved zdenek

Odesláno (upraveno)

Já mám dojem, že to bude spíš ETA 2846 (vzhledem k těm šutrům). A taky nemají hacking.

Upraveno uživatelem Foundryman
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Tak jen pro upřesnění. Kalibr u těch Tissotů je 2836, výroba modelu 1996-97, č. modelu je T55.9.413.21, safírový sklo. Ohledně těch Doxa zkus napsat na help@doxawatches.com (pokud to už nemáš vyřešený).

Odesláno

Já bych se přece jen přikláněl ke strojku ETA 2846:

ETA 2836

Features

automatic

sweep second

day: quickset, 2 languages

date: quickset

hack feature

ETA 2846

Features

automatic

sweep second

option: no day

Tyhle Tissoty nemají hacking a mají jen 21 kamenů oproti 25 kamenům v 2836. Mám doba hodinky s oběma strojky, je to opravdu tak.

Odesláno

Já bych se přece jen přikláněl ke strojku ETA 2846:

ETA 2836

Features

automatic

sweep second

hack feature

ETA 2846

Features

automatic

sweep second

option: no day

Tyhle Tissoty nemají hacking a mají jen 21 kamenů oproti 25 kamenům v 2836. Mám doba hodinky s oběma strojky, je to opravdu tak.

Ta moje odpověď výše bylo citování e-mailu přímo z Tissotu :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...