Matthew Odesláno 2. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2011 Dneska jsem měl dobrý odpoledne... přišel mi nový foťák a doplnily to nové hodinky. Pro takové dny stojí za to žít První snímky se samozřejmě nemohly věnovat ničemu jinému. První fotografie je moje úplně první s tímto strojem Tak tedy: Canon G12 má tu čest představit Vám Tag Heuer Carrera Day/Date !! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Matthew Odesláno 2. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 2. srpna 2011 jsem zase jednou pořádně spokojenej Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
long Odesláno 2. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2011 Nevím k čemu ti mám gratulovat dříve ?Vezmi je s sebou příští týden. Užívej si obě nové hračky !!!!
Mirek Odesláno 2. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2011 Sakra to jsou super fotky, kdybych se rozkrájel, tak se mi nikdy nepovede hodinky takhle pěkně nafotit . Tichá závist časostroje, fotostroje a umění ho používat.
funf5 Odesláno 2. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2011 Gratulace, G12 ukazuje, že nebyl špatná volba a hodinky jsou parádní, ty plastické indexy
Street Glide Odesláno 2. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2011 ....no teda,takže dvojitá radost,......snad Tě z toho neklepne :-)........paráda gratuluji:happybday: D.
Matthew Odesláno 2. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 2. srpna 2011 díky za ohlasy, dělá mi to radost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
vraby Odesláno 2. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2011 Hodinky pěkné,foťák určitě taky dobrej jen by to chtělo při focení trochu zapojit fantazii.Na té postely nic moc,jinak gratulace.
Matthew Odesláno 2. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 2. srpna 2011 Hodinky pěkné,foťák určitě taky dobrej jen by to chtělo při focení trochu zapojit fantazii.Na té postely nic moc,jinak gratulace. na katalogu je to lepší ? 1
Marhys Odesláno 2. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2011 Ahoj, ty si ale dokážeš udělat radost panečku. Fakt super hodinky.
kuncák7 Odesláno 2. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2011 Jen tiše zvidím. Lidi, jak to děláte, takhle krásné fotky .
fobus Odesláno 2. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2011 Gratulácia k hodinkám...vlastne k foťáku samozrejme tiež...uži si ich...
Street Glide Odesláno 2. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2011 ...na postel(i),je to v pohodě,ale chtělo by to aby je při tom měla na ruce nějaká pěkná spoře oděná slečna Hojerová :-)))....šlo by to zařídit ??? Hodinky pěkné,foťák určitě taky dobrej jen by to chtělo při focení trochu zapojit fantazii.Na té postely nic moc,jinak gratulace.
nAscA Odesláno 2. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2011 Mel jsem je v cernem na tahu. Gratuluji, jsou paradni, docela mi chybi
Matthew Odesláno 8. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. srpna 2011 ...na postel(i),je to v pohodě,ale chtělo by to aby je při tom měla na ruce nějaká pěkná spoře oděná slečna Hojerová :-)))....šlo by to zařídit ??? moc tomu nevěřim, ale optám se ti
robo Odesláno 14. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2011 Gratulujem. Mám pocit, že som ich tu nedávno videl v tej istej sekcii Tomuto dizajnu sa nedá nič vytknúť, paráda
Matthew Odesláno 14. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. srpna 2011 Gratulujem. Mám pocit, že som ich tu nedávno videl v tej istej sekcii Tomuto dizajnu sa nedá nič vytknúť, paráda dost možná se v téhle sekci brzy objeví znovu
robo Odesláno 14. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2011 No tak potom to budú asi putovné Tagy dost možná se v téhle sekci brzy objeví znovu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se