Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dneska jsem měl dobrý odpoledne... přišel mi nový foťák a doplnily to nové hodinky. Pro takové dny stojí za to žít ;) První snímky se samozřejmě nemohly věnovat ničemu jinému. První fotografie je moje úplně první s tímto strojem :)

Tak tedy: Canon G12 má tu čest představit Vám Tag Heuer Carrera Day/Date !!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Hlasovat proti 1
Odesláno

Nevím k čemu ti mám gratulovat dříve ?

Vezmi je s sebou příští týden.

Užívej si obě nové hračky !!!!

Odesláno

Sakra to jsou super fotky, kdybych se rozkrájel, tak se mi nikdy nepovede hodinky takhle pěkně nafotit :suicide_anim:. Tichá závist časostroje, fotostroje a umění ho používat.

Odesláno

...na postel(i),je to v pohodě,ale chtělo by to aby je při tom měla na ruce nějaká pěkná spoře oděná slečna Hojerová :-)))....šlo by to zařídit ???

Hodinky pěkné,foťák určitě taky dobrej jen by to chtělo při focení trochu zapojit fantazii.Na té postely nic moc,jinak gratulace.

Odesláno

...na postel(i),je to v pohodě,ale chtělo by to aby je při tom měla na ruce nějaká pěkná spoře oděná slečna Hojerová :-)))....šlo by to zařídit ???

moc tomu nevěřim, ale optám se ti :D
Odesláno

Gratulujem. Mám pocit, že som ich tu nedávno videl v tej istej sekcii :smile_anim:

Tomuto dizajnu sa nedá nič vytknúť, paráda :notworthy:

Odesláno

No tak potom to budú asi putovné Tagy :oneeyed02:

dost možná se v téhle sekci brzy objeví znovu :D :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...