patrikw Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2011 Ahoj.Nikde na fóru jsem je nenašel, tak pro potěšení oka přidávám. Limitovaná edice by měla být z roku 2003. Velikost pouzdra 38 s korunkou, pásek žralok. WR 200m, Safírové sklíčko. Nevím v jaké sérii se dělali, někde jsem četl že snad jen 500ks Měl jsem je od známého půjčené na ruce a vůbec by mi nevadili :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enicar2 Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2011 Abych pravdu řekl, obě tyto firmy "žeru", ale tohle nic moc :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzi Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2011 To se nepovedlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2011 To se nepovedlo Tak za tieto hodinky by som sa vobec nehanbil. Lemania 5100, tritium... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikw Odesláno 10. srpna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2011 Každému připadá hezké něco jiné :-).. fotka od shag(a) má lepší ostrost i hloubku - je reálnější a vypadají na ní mnohem líp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enicar2 Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2011 Každému připadá hezké něco jiné :-).. fotka od shag(a) má lepší ostrost i hloubku - je reálnější a vypadají na ní mnohem líp. Souhlasím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 11. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2011 Jsou paradni... jen ta jina barevnost luminiscence je divna. Remen bych vymenil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adet Odesláno 10. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2011 Zajímavé ale ten červený ciferníček je moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karvina styl Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2012 cekal bych vic.prijdou mi trosku lacinejsi/desingnove/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2012 Me se celkem líbí, ale radši bych tam videl Honda:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tc95 Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2012 tak ja jedu tento v-twin,je jich udajne jen par kusu z ruznymi napisy dealeru harley cycles (10) z roku 96,mel jsem jeste verden,ale to byly gmt tak jsem je poslal dal .....ted pred vanoci jsem objevil kiel,jsou malinky(40mm),ale pekny....nosi je moje mlada na 50 kg jsou akorat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2012 Je to tou fotkou, nebo barva na číslech skutečně vypadá, jako by ji někdo nanášel s třasem v ruce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tc95 Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2012 (upraveno) Je to tou fotkou, nebo barva na číslech skutečně vypadá, jako by ji někdo nanášel s třasem v ruce? -je to starnuti lumi ,v realu to neni skoro videt cistit jsem to nechtel,protoze by se to mohlo oloupat jak mi bylo receno mym hodinarem, -tady mam dalsi ulovek dorazil vcera to je radost Upraveno 5. února 2012 uživatelem tc95 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 10. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2012 (upraveno) -je to starnuti lumi ,v realu to neni skoro videt cistit jsem to nechtel,protoze by se to mohlo oloupat jak mi bylo receno mym hodinarem, z 96, jo? mam dědky z 98 tak docela lumi uz ma taky neco za sebou... hmm, s novejsima se mi zda stejna, ale asi fotak odhali vic. Jinak novej prirustek dobry docela v pohode a v dobrem stavu. Skoda, ze neni vterinova rucka taky oranzova jako logo... nebo puvodne byla, ale uz je bila z vyblednuti? Upraveno 10. února 2012 uživatelem libor2002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tc95 Odesláno 10. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2012 z 96, jo? mam dědky z 98 tak docela lumi uz ma taky neco za sebou... hmm, s novejsima se mi zda stejna, ale asi fotak odhali vic. Jinak novej prirustek dobry docela v pohode a v dobrem stavu. Skoda, ze neni vterinova rucka taky oranzova jako logo... nebo puvodne byla, ale uz je bila z vyblednuti? -ne je bila origo,da se to vymenit,ale v kombinaci s lumi(porad je to zelene svitivy),to vypada dobre -na ty chrona je porad videt celou noc.... tak to nejak neresim(nosi je moje draha,a rad se na ne koukam na druhy ruce),na mne jsou jak vidno z fota trochu maly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se