tolja Odesláno 6. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2011 Věděli jste, že se v Indii vyrábějí hodinky? Průměr ocelového pouzdra je 35 mm, číselník v kombinaci vystouplých indexů a potisku, sedmnáctikamenovej stroj na ruční nátah..Řekl bych, že je to výrobek hodně podobný našim primkám z osmdesátých let, tedy až na materiál pouzdra - ten mají indiáni lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 7. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2011 dobry ulovky, toljo. strojek je de facto citizen - japonci dodali do indie komplet zarizeni, vsechny technologie vc. know how. nekdy v padesatych letech, uz si nepamatuji. v indii jsou k mani za zhruba stejny peniz, za jaky se u nas prodavaly kdysi primky (do 500 Kc). hmt je takova lidova firma... vzdycky napr. vyrabeli verzi hodinek pro slepce (otviraci sklo a na pohmat identifikovatelne indexy) a to za stejne male penize jako ostatni hodinky. asi pred rokem a pul se dostali na buben. firma je v krachu a hodinky uz nevyrabi. na webu je jeste maji ale podle mych informaci jsou to doprodeje. hodinarska cast firmy hmt je (snad jen docasne) zavrena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 7. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2011 Jj, před lety se tady na fóru prodávaly HMT Janata a HMT Sona. Měl jsem model Sona. Taky mi hodně připomínaly starý Primky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 7. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2011 Paráda... Tu ocel vysvětlují klimatické podmínky v zemi - si myslím, že v tropickém prostředí by nějaká chromovaná mosaz docela brzo vzala za své... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digitalnick Odesláno 7. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2011 (upraveno) "HMT CHIMAR pár fotek hodinek z Indie" Nemělo by být v názvu tématu "... CHINAR", viz ciferník. Upraveno 7. srpna 2011 uživatelem digitalnick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tolja Odesláno 7. srpna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2011 "HMT CHIMAR pár fotek hodinek z Indie" Nemělo by být v názvu tématu "... CHINAR", viz ciferník. Ale jistě pane dokonalý. Číst moc neumím, zato hodinek mám plná šuplata a trezor... 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digitalnick Odesláno 7. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2011 (upraveno) Témata neplevelím, neptám se na to, co se tu dá vyhledat, příspěvky nenaháním, nevkládám "gigamega" obrázky, snad i slušný jsem k druhým, přesto jsem setřen. Děkuji. A za tento vyjímečný plevel se omlouvám. Upraveno 7. srpna 2011 uživatelem digitalnick 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník admira Odesláno 8. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2011 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/27733-hmt-pilot/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yubari Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2011 Velmi zajiamve fotky i info... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubajz Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 (upraveno) Právě se těším na balíček z Bombaje Upraveno 22. října 2012 uživatelem Kubajz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 Dobry. Jedny mam, ty co nazacatku postoval Tolja, tikaji nahlas a na ruce i pres decentni velikost vypadaji fakt dobre. Asi moje nejnositelnejsi vintage, po Prim TV automatech. Jen jsem mladym kolegum v byvale praci jednou horko tezko vysvetloval ten list travy na cifru:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 Právě se těším na balíček z Bombaje Musím říct, že se mě líběj, mohu se zeptat, na kolik přibližně vyjdou ? Díky za odpo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubajz Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 Díky , tyhle konkrétně jsem vydražil za necelých 13 GBP. Mrkni na íbej, je jich tam spousta a někteří prodejci mají poštovné z Indie zdarma. Za tu cenu uvažuji o ještě jedněch HMT military do zásoby. Jinak tyhle mají průměr pouzdra 36mm bez korunky...Přeji pěkný večer, Kuba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 Díky , tyhle konkrétně jsem vydražil za necelých 13 GBP. Mrkni na íbej, je jich tam spousta a někteří prodejci mají poštovné z Indie zdarma. Za tu cenu uvažuji o ještě jedněch HMT military do zásoby. Jinak tyhle mají průměr pouzdra 36mm bez korunky...Přeji pěkný večer, Kuba Kubo, dík za info, kdybys uvažoval ještě o nějaké podobné koupi, klidně napiš, připojil bych se ( nemám zkušenosti z cizích nákupních serverů, což při mé víc než chatrné jazykové výbavě není nic k divení ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 23. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2012 Opravdu dělají moc pěkné hodinky. Možná by se mi do šuplíku také jedny vešly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubajz Odesláno 23. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2012 Moc pěkný model. Takové Indické Malé televize, jenom jsou díky nerezu a waterproof o třídu jinde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubajz Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2012 Dneska jsem obdržel email, že domů dorazil nějaký podezřelý balíček z Indie. Rozbalení bohužel bude až o víkendu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubajz Odesláno 2. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2012 (upraveno) Upraveno 2. listopadu 2012 uživatelem Kubajz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2012 ......Rozbalení bohužel bude až o víkendu....Jelikož netrpělivě čekám na foto , jaký že jsi to měl víkend na mysli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
224477 Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2012 Minuly tyzden som vahal nad ebayom ci odkliknut HMT Pilot a dnes uz tam prakticky ziadne /cenovo akceptabilne/ nie su. Su to pekne retro, alebo vintazne, hodinky za prijatelny peniaz /milionari sa iste urazia /. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se