kutilprim Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2011 Zdravím všechny příznivce hodinek. Sehnal jsem krásně zdobené hodinky , nebo spíš jen pouzdro. Podle umístění toho čudlíku na seřizování ručiček jsem si myslel, že by tam měl přijít strojek systému Roskopf Patent, ale ten je moc vysoký. Zřejmě tam patří tam jiný strojek, nemáte někdo tušení jak má původní strojek vypadat ? Vnitřní průměr ze zadní strany je 42,8 mm a přední je 43,3 mm, výška strojku by měla být přibližně 7 mm. Snad mi někdo poradí.
Karlos Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2011 To umístění seřizovacího tlačítka je opravdu neobvyklé, většinou bývá na čtyřce, tady je na dvojce. Asi trochu nepohodlné pro seřizování. Ale strojek tam podle mě mohl být všelijaký. Kamenů asi moc neměl, to by se na víčku pochlubili, takže spíš něco obyčejnějšího. Možná něco jako na obrázku, jen ve verzi pro 3plášť. A nebo úplně jiný
kutilprim Odesláno 10. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 10. srpna 2011 To umístění seřizovacího tlačítka je opravdu neobvyklé, většinou bývá na čtyřce, tady je na dvojce. Asi trochu nepohodlné pro seřizování. Ale strojek tam podle mě mohl být všelijaký. Kamenů asi moc neměl, to by se na víčku pochlubili, takže spíš něco obyčejnějšího. Možná něco jako na obrázku, jen ve verzi pro 3plášť. A nebo úplně jiný Našel jsem na netu fotku strojku, kterej by tam snad pasoval, ale do mosazného pouzdra se mi zdá moc luxusní. I když nevím jestli ty hodinky na fotce jsou zlaté.
Karlos Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2011 (upraveno) Já ten obrázek plácnul jen pro přibližnou představu. Tohle co jsi našel ty, to by ti tam možná šlo rozměrově, ale jsou to dvouplášťové hodinky, měl bys vteřinovku divně mezi panty. Jinak ale je to parádní špičkový strojek a pouzdro tutově zlaté. A cena by byla veliká. EDIT: já osobně si myslím, že napasovat strojek do jakéhosi pouzdra je hodně těžký a ani bych se o to nepokoušel. Upraveno 10. srpna 2011 uživatelem Karlos
long Odesláno 11. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2011 Našel jsem na netu fotku strojku, kterej by tam snad pasoval, ale do mosazného pouzdra se mi zdá moc luxusní. I když nevím jestli ty hodinky na fotce jsou zlaté. Ten strojek co jsi vyfotil tam jistě nepatří. Ty parkeťáky snad ani REMOINTIER nedělal. Byl tam obyč strojek, který najdeš když dáš do vyhledavače to co máš napsané na tom plášti. A zkusil by jsem to, bo strojů solo je mraky, ale pouzder málo. Nic tě netlačí a když ho neseženeš dnes tak do měsíce jistě. p.s strojek který tam byl je jen o něco málo lepší než ta značka co se ti tak líbí. :-))))))) Sorry Chcešli po něčem se doma o víkendu podívám ???
kutilprim Odesláno 11. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 11. srpna 2011 Ten strojek co jsi vyfotil tam jistě nepatří. Ty parkeťáky snad ani REMOINTIER nedělal. Byl tam obyč strojek, který najdeš když dáš do vyhledavače to co máš napsané na tom plášti. A zkusil by jsem to, bo strojů solo je mraky, ale pouzder málo. Nic tě netlačí a když ho neseženeš dnes tak do měsíce jistě. p.s strojek který tam byl je jen o něco málo lepší než ta značka co se ti tak líbí. :-))))))) Sorry Chcešli po něčem se doma o víkendu podívám ??? To by bylo fajn, strojků mám doma skoro plnou krabici od bot, ale žádnej tam nepasuje. Když sedí průměr a tloušťka, tak je tam jinak vyřešené to štelování ručiček. Stačil by mi i nějakej vrak, dílů ze strojků mám docela dost, ciferníků taky, ale většinu poničených.
Karlos Odesláno 11. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2011 strojků mám doma skoro plnou krabici od bot, ale žádnej tam nepasuje... Přesně tohle jsem měl na mysli. Taky jsem se o tohle kdysi pokoušel. Míval jsem různý strojky a taky jsem je zkoušel do něčeho nacpat. Jenže těch rozměrů, které musí souhlasit, je překvapivě hodně a variabilita tehdejších výrobců je snad bez hranic. Už dávno jsem tenhle nápad vzdal.
kutilprim Odesláno 1. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 1. září 2011 Tak už jsem zjistil jaký typ strojku by tam měl asi být. No, je to dost děsnej stroj bez kamenů. Doma jsem nakonec vyhrabal dvě trosky a docela tam pasuje. Jenže u těch strojků co mám chybí součástky, takže nezprovozním ani jeden. Kdyby se někomu válel podobný strojek doma, stačí nefunkční, tak já bych ho využil.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se