gandalf Odesláno 4. ledna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2006 Dobrý večer. Tímto plním své předsevzetí a přestávám být na tomto fóru pouhým "čumilem". Přivedla mě mezi Vás slabost pro pěkné strojky /rodina tomu říká panské choutky/, asi to znáte. Měl bych hned první dotaz : jak je do s přesností automatů, slyšel jsem, že to pod 40 sec./den nejde seřídit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saboter Odesláno 4. ledna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2006 Vždy je dobre začať vtipom . Presnosť je po jemnom doregulovaní je oveľa lepšia ako +/- 40 sekúnd deň. Teda keď sa bavíme o lepších strojčekoch. Zohnať nejaký činsky výmysel za 2000-3000 SKK/Kč s takouto presnosťou nie je taktiež problém. BTW už sa tu diskutovalo o presnosti ETA výrobkov. Ruských hodiniek. Napodobenín. Hodiniek s COSC certifikátom a podobne. Ked si chceš spraviť obraz a presnosti bežných automatov stačí prečítať nejaké staršie diskusie. Vysledok vyhladávania na základe hesla "presnost": http://forum.chronomag.cz/search.php?searc...ch_id=616118818 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odklizec Odesláno 4. ledna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2006 Toz vitej mezi nama:) S tim serizenim je to samozrejme nesmysl. Zrovna vcera jsem jinde odpovidal, jaka musi byt presnost hodinek, aby se mohly honosit nazvem "chronometr". Je to -4 +6 sec./den, ale jde to i lip. Tady je dobra tabulka.. http://www.chronocentric.com/watches/accuracy.shtml Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 7. ledna 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2006 Tuto "informaci" mi poskytl hodinář v Č. Budějovicích. Ptal jsem se proto, že se mi to nezdálo. Ještě dodal "přineste to, já vám do toho šťouchnu, ale nic neslibuju". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odklizec Odesláno 7. ledna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2006 Super "hodinar"..jezis to i ja jsem lepsi hodinar nez toto?! Ja se fakt asi pustim do hodinariny.. Jeste dneska si jdu objednat naradi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 7. ledna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2006 To odklizec: pohni s tim naradim, at mam kde serizovat hodinky. Jeste se musis pristehovat bliz k Praze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
old black Odesláno 7. ledna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2006 Taky se přidám, jedny mně dělají 4 min. denně! Že bys do nich šťouchnul ... já mám doma jen dvě tága. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 14. ledna 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2006 Přátelé poraďte nepoučenému, avšak poučitelnému. Někde jsem tu četl, jak se sem vkládají fotky. Když bych to potřeboval, tak to nemůžu najít. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 14. ledna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2006 Koukni se sem: http://forum.chronomag.info/viewtopic.php?id=339 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se