Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, za dva dny jedu na šest dní do Budapešti, máte nějaké tipy co k vidění? Památky si najdu na wiki, spíše mě zajímají věci co nejsou v příručkách, děkuji moc!

Odesláno

Ahoj, za dva dny jedu na šest dní do Budapešti, máte nějaké tipy co k vidění? Památky si najdu na wiki, spíše mě zajímají věci co nejsou v příručkách, děkuji moc!

madarský holki!!!

Odesláno

vyraz do lazni a za jidlem (vc. sladkeho)

Odesláno

co omrknout ti poradi urcite na miste v tourist officu, co se tyka jidla tak urcite zkus madarsky gulas (bogracs gulyas) a cesky zvany perkelt hovezi nebo veprovy podle chuti (Pörkölt). no a co se tyka jidla na ulici tak urcite madarskou kukurici (csemege kukorica) a nejaky ty langose :) jinak vzhledem k tomu, ze jedes na 6 dni, tak doporucuju vylet do oblasti Egeru kvuli termalum vsude v okoli a skvelemu vinu..

Odesláno

Byl jsem tam na pánské jízdě počátkem prosince, upřímně mne to město zklamalo, čekal jsem tak trochu druhou Prahu ale je tam vidět značný rozdíl. Nicméně mi v paměti utkvěla jedna vzpomínka. Kus od hotelu jsme objevili příjemnou restauraci all you can eat& drink, (v budce jsou celkem 3 pobočky) cena za osobu max 5000 HUF./cca 450czk, liší se to dle dnů viz webovky. Zrovna jsem ten den měl i narozeniny tak jsem se hodlal i řádně opít což by se mi i povedlo pokud bych nemusel ten večer strávit 2 hodiny na telefonu řešením krizových situací v práci :-/

http://www.trofeagrill.com/index_eng.php

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...