Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

tak to jste maslicka. dokud nemrzne, ale je hezky, tak klidne hraju :) staci pod kalhoty soupnout jednu vrstvu navic a nahoru staci termotricko, tricko, svetr, sustka. v pohybu to vubec neomezuje.. salati! ;)

• Odpovědi 271
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

tmoris - ty masochisto! :D Dokud nebude 15 stupnu tak na to kaslu :) Ja hraju kalhoty + triko s limeckem, maximalne jeste lehkou sustakovku, ale i to uz me vetsinou séře - rad hraju na lehko. Naposledy jsem hral na konci zari a mel jsem plany jak budu v zime porad trenovat a nakonec jsem se na to vykaslal, indoor me nebavi a mrznout na drajvingu taky ne, holt tak do kvetna si budu vzpominat jak se to drzi a pak se snad zase vratim do hry a trosku snizim - letos to bude easy, mam cil jit z 30,5 na 27, abych si mohl zahrat vicemene kdekoliv mimo CR a nemusel nikoho prosit jestli me pusti na hriste..

Odesláno

tmoris - ty masochisto! :D Dokud nebude 15 stupnu tak na to kaslu :) Ja hraju kalhoty + triko s limeckem, maximalne jeste lehkou sustakovku, ale i to uz me vetsinou séře - rad hraju na lehko. Naposledy jsem hral na konci zari a mel jsem plany jak budu v zime porad trenovat a nakonec jsem se na to vykaslal, indoor me nebavi a mrznout na drajvingu taky ne, holt tak do kvetna si budu vzpominat jak se to drzi a pak se snad zase vratim do hry a trosku snizim - letos to bude easy, mam cil jit z 30,5 na 27, abych si mohl zahrat vicemene kdekoliv mimo CR a nemusel nikoho prosit jestli me pusti na hriste..

tak to bychom si mohli udelat takovou interni soutez. mam v planu snizit z 32 pod 27 abych si mohl koupit nove hole :D

Odesláno

Teda ale chybí mi to... už mi svrběj prsty... přes zimu jsem byl všehovšudy 2x na indooru, kterej mě teda zoufale neba, ale beru to jako nutný zlo, aby se člověk tak nějak udržel v kontaktu... Fakt se těšim, až vyrazíme... :smile_anim:

Odesláno

tak to bychom si mohli udelat takovou interni soutez. mam v planu snizit z 32 pod 27 abych si mohl koupit nove hole :D

to jako abys měl dobrou záminku? To znám...

Ale ta může fungovat i v případě, že bys náhodou nesnížil, pak jsou nové hole nutnost, abys příště snížil :gunsmilie:

Odesláno

Ja to udelal jinak, koupil jsem si novy hole a s nima behem chvile snizil z 54 na 30 :D Nechtelo se mi cekat..
Odesláno

Já mam plán jít z 30,2 pod 25, ale když skončím i pod 27 tak budu rád:smile_anim:

Já to už nevydržel a hrál jsem te'd v sobotu, do 4. jamky bylo i teplo, pak už míň, ale bylo to nádherný, klid, řvali tam jen ptáci a docela to už bylo i zelený, výsledky jako Tiger poslední den jsem sice neměl, ale pocit byl úžasnej

Odesláno

Ja to udelal jinak, koupil jsem si novy hole a s nima behem chvile snizil z 54 na 30 :D Nechtelo se mi cekat..

to je výhoda začátečníků, já taky snižoval z 48 na 30, dál už nám to tak snadno nepůjde, bohužel

Odesláno

to jako abys měl dobrou záminku? To znám...

Ale ta může fungovat i v případě, že bys náhodou nesnížil, pak jsou nové hole nutnost, abys příště snížil :gunsmilie:

jj, je treba se motivovat a kdyby to neslo, tak presne tak jak pises ;)

musim se aspon malicko po zime rozehrat, jinak nebudu ani schopen poznat rozdil v tech holich :) zatim mam predvyhlidnuty webgolf, delaji i fitting a maji sympaticky zakazniky pristup. navic nabizeji demo hole, takze to asi vyuziju :)

Odesláno

Slim_brno - jeste vloni na konci sezony jsem na sebe byl tvrdej a mel jsem cil, ze max HCP na konci sezony 2012 budu mit 18.. Ale jak jsem se na to pres zimu vykaslal, tak jsem si rekl, ze letos budu hrat pro radost a ne pro vysledky :)

Odesláno

Ono je to ale lepší. Já jsem věčnej začátečník a absolutní sportovní antitalent (a navíc na golf nemám moc času ani prostředků), ale ať jsem se těch prvních 5 let po zelené kartě snažil jak jsem chtěl, prostě to pod 30 nešlo. A teprve když jsem na to rezignoval, začal hrát pro radost a zbytečně se nenasírat, spadlo to dolů během jedné sezóny. Je to nevyzpytatelná hra Posted Image

Odesláno

Ja chci 27 pro svobodu hry, zbytek mi je jedno.. Pokud budu chodit na turnaje, myslim, ze na cca 25 to shodim relativne bez prace a potom uvidim, jestli budu chtit resit razantni zmenu svihu a tak.. Hlavne uz se nechci neustale nervovat, ze ten mic leti nekam uplne do ......, ale chci se v klidu projit a uzit si to, ty vysledky stejne prijdou. Je fakt, ze 5 let zatim nehraju, zelenou mam od lonskyho dubna, predtim to bylo jenom mlaceni na drivingu a vylet na public byl svatkem :D Kazdopadne na zacatek sezony, ktery pro me teprve nadejde se tesim, uz mi to honeni se za mickama po poli chybi :)

Odesláno

musim se aspon malicko po zime rozehrat, jinak nebudu ani schopen poznat rozdil v tech holich :) zatim mam predvyhlidnuty webgolf, delaji i fitting a maji sympaticky zakazniky pristup. navic nabizeji demo hole, takze to asi vyuziju :)

Ja jsem minuly rok nakupoval cca od cervna vicemene jen u nich - mam to kousek a jak vyber, ceny, tak personal mi vzdycky vyhovoval - nekdy se tam musim zastavit, protoze mi z vozejku vypadnul nejakej sroubek a v aute proste neni, ale kdyz jsem je potkal na nejaky holiday vystave v Letnanech, tak mi slecna rikala, ze to neni zadnej problem, ze se to nejak poresi - tak jsem v klidu, predstava, ze ponesu bag na zadech me desi vic nez ze se mi zastavi hodinky :D Kazdopadne nevim jaky mas hole, ale pokud si koupis nejaky, treba vyrazne lepsi, tak rozdil naopak i bez treninku poznas celkem snadno - odpalit micek bude tezky :) Ja kdyz jsem poprvy vyrazil s Ci9 na driving, tak jsem oproti svym zacatecnickym kladivum znejistel, odpalit mic rovne, vysoko a daleko mi prislo temer nemozny, po kybli se to trosku stabilizovalo a postupem casu jsem si vyrazne prodlouzil rany - svym zpusobem me ty hole donutily trosku resit jak ten micek chci trefit..
Odesláno

Tak je nas zatim jenom 6, to tu nehraje vic lidi golf? To to nemusime koncipovat jako turnaj a proste se jen sejdem na nejakem hristi, klidne Konopiste a zahrajem si spolu

Odesláno

Dej tomu cas, treba ma jeste spousta lidi bagy zazimovany a proberou se az bude pocasi na golf. Kdyztak se pujde dohodnout ne na turnaji, ale treba jen spolecnem chronoflightu, s Locquem urcite parkrat vyrazime do Lisnice :)

Odesláno

Dej tomu cas, treba ma jeste spousta lidi bagy zazimovany a proberou se az bude pocasi na golf. Kdyztak se pujde dohodnout ne na turnaji, ale treba jen spolecnem chronoflightu, s Locquem urcite parkrat vyrazime do Lisnice :)

Tak vo tom ani chvilku nepochybuj :-)

Odesláno

Slim_brno - jeste vloni na konci sezony jsem na sebe byl tvrdej a mel jsem cil, ze max HCP na konci sezony 2012 budu mit 18.. Ale jak jsem se na to pres zimu vykaslal, tak jsem si rekl, ze letos budu hrat pro radost a ne pro vysledky :)

Co si budem povídat hrát pro radost sice jde, ale jako každý soutěživý tvor nakonec zvítězí to zlepšování.

Já mám cíl teda z 15,3 na 12,5, tak se nechám překvapit.

Samozřejmě, když se víc zlepšuje, tak je z toho větší radost, no ne? :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...