Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Co si budem povídat hrát pro radost sice jde, ale jako každý soutěživý tvor nakonec zvítězí to zlepšování.

Já mám cíl teda z 15,3 na 12,5, tak se nechám překvapit.

Samozřejmě, když se víc zlepšuje, tak je z toho větší radost, no ne? :D

cíle jsou dobrá věc, ale v golfu to občas nefunguje :worried_anim:

Já jsem slušně začal snižovat když mi to začalo bejt jedno...

• Odpovědi 271
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Lisnici jeste neznam, tak dejte vedet, rad ozkousim

A cas tomu samozrejme davam, to byl jen takovy nenuceny UP

Odesláno

Lisnici jeste neznam, tak dejte vedet, rad ozkousim

A cas tomu samozrejme davam, to byl jen takovy nenuceny UP

Líšeň je fajn hřiště, nic moc náročnýho (to neznámená, že jedeš jedno birdie za druhým ;-), ideální, když se impulzivně rozhodneš, že si chceš hned teď zahrát... Mám jí rád...

Odesláno

o víkendu má být 20, tak opraště hole a bagy a zajděte na zelené trávníky, půjdu tak, letos už potřetí:smile_anim:

Odesláno (upraveno)

Chtěl bych takovej, aby se mi líbil :-) Ale základ je klasickej blade, zkoušel jsem různý mullety a nějak jsem se s ním nezžil. Teď jsem celou sezonu odehrál s půjčeným (než si nějakej vyberu, což se nestalo) a oblíbil jsem si ho. Ale kamarád mi ho nechce prodat :-/

EDIT: Docela mě to táhne k Nike nebo Odyssey...

Upraveno uživatelem Locque
Odesláno

Zdar všem golfistům. Rád bych se přidal.....sice Brnisko, ale občas jsem čilej a pohyblivej.

Odesláno (upraveno)

Chtěl bych takovej, aby se mi líbil :-) Ale základ je klasickej blade, zkoušel jsem různý mullety a nějak jsem se s ním nezžil. Teď jsem celou sezonu odehrál s půjčeným (než si nějakej vyberu, což se nestalo) a oblíbil jsem si ho. Ale kamarád mi ho nechce prodat :-/

Asi si videl znamejsi znacky ... ja mam putter od guerin rife black aussi ibf, ktery se uz nevyrabi ... tak treba tendle http://www.rifeputters.com/store/#ecwid:category=1943223&mode=product&product=8361845 Upraveno uživatelem utrejch
Odesláno

Asi si videl znamejsi znacky ... ja mam putter od guerin rife black aussi ibf, ktery se uz nevyrabi ... tak treba tendle http://www.rifeputters.com/store/#ecwid:category=1943223&mode=product&product=8361845

Já na značce netrvám... ale líběj se mi. Třeba ten půjčenej je LaJolla, o který jsem upřímně v životě neslyšel, google mlčí... A hraje se s ním moc dobře... Ale jak jsem říkal, kamarád nedá :-)

Odesláno (upraveno)

Jak píšeš, putter se ti musí líbit, já vybíral dlouho a nakonec jsme koupil růženku a jsem s ní moc spokojenej, je pěkná, výborně se drží v ruce a má i pěknej zvuk, což je pro mě strašně důležitý, před tím jsme měl mullet ze sady a to byla hruza, mrkni na ten odkaz, mas tam celou nabídku, nakonec jsme ho objednaval někde na Moravě, poslali mi k tomu i jako dárek dámskou zimní čapku, a vyšel mě na necelý 2k

edit: V GolfArts ho maj za pěkný goldy a i si ho tam vyzkoušíš

Upraveno uživatelem Moty123
Odesláno

Jak píšeš, putter se ti musí líbit, já vybíral dlouho a nakonec jsme koupil růženku a jsem s ní moc spokojenej, je pěkná, výborně se drží v ruce a má i pěknej zvuk, což je pro mě strašně důležitý, před tím jsme měl mullet ze sady a to byla hruza, mrkni na ten odkaz, mas tam celou nabídku, nakonec jsme ho objednaval někde na Moravě, poslali mi k tomu i jako dárek dámskou zimní čapku, a vyšel mě na necelý 2k

edit: V GolfArts ho maj za pěkný goldy a i si ho tam vyzkoušíš

To je slušná cena za O....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...