parre Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Odesláno 8. března 2012 Co si budem povídat hrát pro radost sice jde, ale jako každý soutěživý tvor nakonec zvítězí to zlepšování. Já mám cíl teda z 15,3 na 12,5, tak se nechám překvapit. Samozřejmě, když se víc zlepšuje, tak je z toho větší radost, no ne? cíle jsou dobrá věc, ale v golfu to občas nefunguje Já jsem slušně začal snižovat když mi to začalo bejt jedno...
spiderer Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Odesláno 8. března 2012 marty87 - aůe tak jasne ze jo, jeste minuly rok bych mluvil uplne jinak, ted uz to mam na haku
Moty Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Odesláno 8. března 2012 Lisnici jeste neznam, tak dejte vedet, rad ozkousim A cas tomu samozrejme davam, to byl jen takovy nenuceny UP
Locque Odesláno 9. března 2012 Nahlásit Odesláno 9. března 2012 Lisnici jeste neznam, tak dejte vedet, rad ozkousim A cas tomu samozrejme davam, to byl jen takovy nenuceny UP Líšeň je fajn hřiště, nic moc náročnýho (to neznámená, že jedeš jedno birdie za druhým ;-), ideální, když se impulzivně rozhodneš, že si chceš hned teď zahrát... Mám jí rád...
spiderer Odesláno 9. března 2012 Nahlásit Odesláno 9. března 2012 Zdenku budu mit vetsi klid s 25 at uz je to "nutnost" nebo ne
Moty Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 o víkendu má být 20, tak opraště hole a bagy a zajděte na zelené trávníky, půjdu tak, letos už potřetí
Locque Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 Já si budu oprašovat v práci křeslo :-( Šel bych hned...
utrejch Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 Ja o weekendu urcite jdu ... a vcera jsem si objednal novy set zelez ... ;-)
utrejch Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 (upraveno) Do čeho jsi šel? http://golf.mizunoeurope.com/irons/jpx-800-pro/ v podstate i novy wedge budou potreba, ty mam vokey design ...54 a 60 ... Upraveno 14. března 2012 uživatelem utrejch
Locque Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 http://golf.mizunoeurope.com/irons/jpx-800-pro/ v podstate i novy wedge budou potreba, ty mam vokey design ...54 a 60 ... Vypadaj moc dobře... já potřebujou novej putter, ale zoufale nevim, co vybrat... Je toho strašně moc...
utrejch Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 Vypadaj moc dobře... já potřebujou novej putter, ale zoufale nevim, co vybrat... Je toho strašně moc... A jakej bys tak chtel?
tmoris Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 A jakej bys tak chtel? me by se libil takovej ten z tiger woods online, kde mas moznost preview shot a pak poupravit ranu a naostro to tam poslat
Slim_brno Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 Vypadaj moc dobře... já potřebujou novej putter, ale zoufale nevim, co vybrat... Je toho strašně moc... Když putter, tak Taylor Made
Locque Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 (upraveno) Chtěl bych takovej, aby se mi líbil :-) Ale základ je klasickej blade, zkoušel jsem různý mullety a nějak jsem se s ním nezžil. Teď jsem celou sezonu odehrál s půjčeným (než si nějakej vyberu, což se nestalo) a oblíbil jsem si ho. Ale kamarád mi ho nechce prodat :-/ EDIT: Docela mě to táhne k Nike nebo Odyssey... Upraveno 14. března 2012 uživatelem Locque
NobodyR Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 Zdar všem golfistům. Rád bych se přidal.....sice Brnisko, ale občas jsem čilej a pohyblivej.
utrejch Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 (upraveno) Chtěl bych takovej, aby se mi líbil :-) Ale základ je klasickej blade, zkoušel jsem různý mullety a nějak jsem se s ním nezžil. Teď jsem celou sezonu odehrál s půjčeným (než si nějakej vyberu, což se nestalo) a oblíbil jsem si ho. Ale kamarád mi ho nechce prodat :-/ EDIT: Docela mě to táhne k Nike nebo Odyssey... Asi si videl znamejsi znacky ... ja mam putter od guerin rife black aussi ibf, ktery se uz nevyrabi ... tak treba tendle http://www.rifeputters.com/store/#ecwid:category=1943223&mode=product&product=8361845 Upraveno 14. března 2012 uživatelem utrejch
Locque Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 Asi si videl znamejsi znacky ... ja mam putter od guerin rife black aussi ibf, ktery se uz nevyrabi ... tak treba tendle http://www.rifeputters.com/store/#ecwid:category=1943223&mode=product&product=8361845 Já na značce netrvám... ale líběj se mi. Třeba ten půjčenej je LaJolla, o který jsem upřímně v životě neslyšel, google mlčí... A hraje se s ním moc dobře... Ale jak jsem říkal, kamarád nedá :-)
Moty Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 (upraveno) Chtěl bych takovej, aby se mi líbil :-) Ale základ je klasickej blade, zkoušel jsem různý mullety a nějak jsem se s ním nezžil. Teď jsem celou sezonu odehrál s půjčeným (než si nějakej vyberu, což se nestalo) a oblíbil jsem si ho. Ale kamarád mi ho nechce prodat :-/ EDIT: Docela mě to táhne k Nike nebo Odyssey... Jak píšeš, putter se ti musí líbit, já vybíral dlouho a nakonec jsme koupil růženku a jsem s ní moc spokojenej, je pěkná, výborně se drží v ruce a má i pěknej zvuk, což je pro mě strašně důležitý, před tím jsme měl mullet ze sady a to byla hruza, mrkni na ten odkaz, mas tam celou nabídku, nakonec jsme ho objednaval někde na Moravě, poslali mi k tomu i jako dárek dámskou zimní čapku, a vyšel mě na necelý 2k edit: V GolfArts ho maj za pěkný goldy a i si ho tam vyzkoušíš Upraveno 14. března 2012 uživatelem Moty123
Locque Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 Jak píšeš, putter se ti musí líbit, já vybíral dlouho a nakonec jsme koupil růženku a jsem s ní moc spokojenej, je pěkná, výborně se drží v ruce a má i pěknej zvuk, což je pro mě strašně důležitý, před tím jsme měl mullet ze sady a to byla hruza, mrkni na ten odkaz, mas tam celou nabídku, nakonec jsme ho objednaval někde na Moravě, poslali mi k tomu i jako dárek dámskou zimní čapku, a vyšel mě na necelý 2k edit: V GolfArts ho maj za pěkný goldy a i si ho tam vyzkoušíš To je slušná cena za O....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se