Locque Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Odesláno 23. března 2012 Já hrál letos už 5x a putting je teda hrůza hrůz:sad01_anim: , dlouhá hra se docela zlepšila,asi tím zimním klidem:smile_anim: Já to včera tucal jak stará bába... Driver dobrý, železa tragický, puttování skvělý... Ale jinak bylo moc hezky... A propos - šli jsme Kotlinu ;-)
Moty Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Odesláno 23. března 2012 škoda, tos měl napsat, nějak bych si to zařídil, já v neděli dal druhou jamku v paru, šestou sem byl třetí na greenu, ale pak tragický 4 putty:crying_anim02:
Locque Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Odesláno 23. března 2012 škoda, tos měl napsat, nějak bych si to zařídil, já v neděli dal druhou jamku v paru, šestou sem byl třetí na greenu, ale pak tragický 4 putty:crying_anim02: Mě slušně vytrestala 4. V obou kolech jsem trefil druhou ranou větev stromu u toho můstku a ta mi srazila míček do těch s..ček na levo :-(
Moty Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Odesláno 23. března 2012 jo, 4 umí bejt hnusná, ale miluju ji, když ti sedne první rána a nepošleš to do potoka, tak druhou jsi v regulaci na greenumám pořád problém s 3. ještě se mi snad nepovedlo dát první ranou na green nebo 1x, poslední dobou sem jí pod 5 nezahrál, samozřejmě s vodou
Locque Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Odesláno 23. března 2012 jo, 4 umí bejt hnusná, ale miluju ji, když ti sedne první rána a nepošleš to do potoka, tak druhou jsi v regulaci na greenu mám pořád problém s 3. ještě se mi snad nepovedlo dát první ranou na green nebo 1x, poslední dobou sem jí pod 5 nezahrál, samozřejmě s vodou Jinak je to fajn hřiště. Jen ty dva pětipary se mi moc nelíběj... Je to moc otevřený, rovný, vlajku nedohlídneš a člověk má pocit, že jde na tůru... ;-)
Moty Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Odesláno 23. března 2012 (upraveno) to je součást náročnosti hřiště, rating nevím jakej má, ale patří mezi těžké 2. hraju na ty topoly, abych měl na něco výhled a 6. je dlouhá lajna to je fakt, takže pak sleduju, abych nešel do množství bunkerů a napravo do outu, což se mi často nedaří, třeba v tý vodě na konci, respektive na začátku 2, sem ze strany 6 nikdy nebyl, z 2 když sem začínal tak i 5 balonů na jednu hru:smile_anim: Upraveno 23. března 2012 uživatelem Moty123
spiderer Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Odesláno 23. března 2012 Prvni letosni trenink mam za sebou a docela to slo, vypada to, ze na hriste muzu aniz bych nekoho zmasakroval, takze zitra asi probehne hostivarska devitka
Moty Odesláno 24. března 2012 Nahlásit Odesláno 24. března 2012 Hral si nekdy tu variantni hostivar pres ty kopecky?
spiderer Odesláno 24. března 2012 Nahlásit Odesláno 24. března 2012 Hral, ale ta dvojka je psycho na greenu jsem skoncil jednou ze 4 her, jinak tu ackovou variantu jsem vloni hral asi 40x a becko 3x
Moty Odesláno 24. března 2012 Nahlásit Odesláno 24. března 2012 (upraveno) Ja jdu zitra hostivar od 9:40, ale dame klasiku, ten vrsek je fakt masakr, takze az budu mit nizsi HCP Upraveno 24. března 2012 uživatelem Moty123
Moty Odesláno 25. března 2012 Nahlásit Odesláno 25. března 2012 Sakra ty fairwaye jsou nejaky uzky, hral sem 54:-(
spiderer Odesláno 25. března 2012 Nahlásit Odesláno 25. března 2012 Nee, fairwaye jsou v Hostiku v pohode, mista tam byva dost Letos jsem jeste "velkou" devitku nesel, ale vloni jsem si na to zvyknul celkem rychle
Locque Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2012 Hele kucí, zase to vokecáváme vokolo, ale aby nezapadla původní myšlenka... Jak s tím turnajem? Zvládneme to v dubnu?
utrejch Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2012 Hele kucí, zase to vokecáváme vokolo, ale aby nezapadla původní myšlenka... Jak s tím turnajem? Zvládneme to v dubnu? Ja jsem za.
Locque Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2012 Do 11/4 mám dovču, + všechny víkendy jsem v práci :-(, tedy za mě nějakej všední den...
spiderer Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2012 Ja duben + cca prvni tretinu kvetna dam pouze vikend, v tydnu se asi neutrhnu..
Oliver333 Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 Zdravím,já bych se přikláněl k víkendům.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se