Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já hrál letos už 5x a putting je teda hrůza hrůz:sad01_anim: , dlouhá hra se docela zlepšila,asi tím zimním klidem:smile_anim:

Já to včera tucal jak stará bába... Driver dobrý, železa tragický, puttování skvělý... Ale jinak bylo moc hezky... A propos - šli jsme Kotlinu ;-)

• Odpovědi 271
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

škoda, tos měl napsat, nějak bych si to zařídil, já v neděli dal druhou jamku v paru, šestou sem byl třetí na greenu, ale pak tragický 4 putty:crying_anim02:

Odesláno

škoda, tos měl napsat, nějak bych si to zařídil, já v neděli dal druhou jamku v paru, šestou sem byl třetí na greenu, ale pak tragický 4 putty:crying_anim02:

Mě slušně vytrestala 4. V obou kolech jsem trefil druhou ranou větev stromu u toho můstku a ta mi srazila míček do těch s..ček na levo :-(

Odesláno

jo, 4 umí bejt hnusná, ale miluju ji, když ti sedne první rána a nepošleš to do potoka, tak druhou jsi v regulaci na greenu

mám pořád problém s 3. ještě se mi snad nepovedlo dát první ranou na green nebo 1x, poslední dobou sem jí pod 5 nezahrál, samozřejmě s vodou

Odesláno

jo, 4 umí bejt hnusná, ale miluju ji, když ti sedne první rána a nepošleš to do potoka, tak druhou jsi v regulaci na greenu

mám pořád problém s 3. ještě se mi snad nepovedlo dát první ranou na green nebo 1x, poslední dobou sem jí pod 5 nezahrál, samozřejmě s vodou

Jinak je to fajn hřiště. Jen ty dva pětipary se mi moc nelíběj... Je to moc otevřený, rovný, vlajku nedohlídneš a člověk má pocit, že jde na tůru... ;-)

Odesláno (upraveno)

to je součást náročnosti hřiště, rating nevím jakej má, ale patří mezi těžké

2. hraju na ty topoly, abych měl na něco výhled a 6. je dlouhá lajna to je fakt, takže pak sleduju, abych nešel do množství bunkerů a napravo do outu, což se mi často nedaří, třeba v tý vodě na konci, respektive na začátku 2, sem ze strany 6 nikdy nebyl, z 2 když sem začínal tak i 5 balonů na jednu hru:smile_anim:

Upraveno uživatelem Moty123
Odesláno (upraveno)

Ja jdu zitra hostivar od 9:40, ale dame klasiku, ten vrsek je fakt masakr, takze az budu mit nizsi HCP

Upraveno uživatelem Moty123
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...