Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vikend bych videl az na druhym miste, co dat v tydnu nekdy odpo? Ale zalezi to samozrejem na poctu, kdyz nas bdue 20 tak bude vikend lepsi

• Odpovědi 271
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

taky mám už takový pocit, tak si tu mužeme akorat tak hlasit kdo kdy kde bude a maximálně si fakt spolu nejakou devitku

edit: taky jsme nevěděl co to je, ale už to vím, takže defetista je ten co má nedostatek sebedůvěry a víry v možný úspěch

Upraveno uživatelem Moty123
  • po měsíci...
Odesláno

Tak jak hrajete? Ja dal dneska rano terezinskou Kotlinu za 51, ja se pod tech 50 snad nedostanu :sad01_anim:

Odesláno

hmm, tak to jsou pro mě zatím snový výsledky, musím zlepšít krátkou hru, jsem na 4paru 2 ranou 6 metru od díry a hraju za 6 v lepším případě za 5 a na tom ztrácím

Odesláno

Moty - me vetsinou slusny vysledky dela kratka hra a slusny prihravky na green. Treba tu posledni hru jsem mel dve jamky vicemene odehrany stejne - prvni odpal zkazenej do vody, trestna rana, prihravka do blizkosti greenu, prihravka k jamce, 1 pat a ve finale je to prijatelny +1, driv se mi taky stavalo, ze jsem to drevem poslal 260m a zbyvalo 50 do greenu a pak to bylo na +2 a vic.. V momente kdy hraju v klidu, tak mi odpaly litaji slusne, prihravky jsou ok a pak vetsinou/obcas kazim patovani, ktery me nebavi trenovat a tak na nej kaslu a na vysledcich je to obcas znat, ale co :) posledne mi vysel jeden cca osmimetrovej pat, ale to byla velka vyjimka :D Vyhoda je, ze narozdil od patovani me trenink kratkych prihravek na green bavi a dokazu tim stravit na treninku nejvic casu a pak to na hristi obcas funguje. Driv jsem sel pouze po tom palit prvni ranu z odpaliste co nejdal, kdyz to nevyslo tak se to snazit dohrat druhou ranou a ty vysledky byly tristni, ted si jdu uz vetsinou v klidu a nepovedenej odpal stridaji dve pohodovy osmicky a na green nebo nekam blizko se to dostane temer vzdycky - prisel jsem na to, ze zahrat dvakrat "jistejch" 130m mi prijde jednodussi nez se snazit poslat 200 a k tomu 60, protoze tech 200 z fairwaye nebo rafu nevyjde zas tak casto :) Kazdopadne u me je to o hlave, kdyz chci zahrat vysledek tak to stoji vetsinou za ho*no, kdyz se jdu projit a cisla mi jsou volny, tak zahraju treba tech 42 a tak nejak to jde samo.. :D

Odesláno

Spide, přesně mi mluvíš z duše, cítím to stjně, když závaba tak výsledky lepší než když se snažím, musím prostě potrénovat krátkou hra a puttování, i když mě nebaví trénovat všeobecně, raději si chodím po hřišti a užívám si uklidňující zelenou barvu:smile_anim:

Odesláno

Došly mi z Anglie boty pro mě a přítelkyni, ale oběma jsou nám malé :( Pánské vel.UK11, tedy 46, ale já mám 45ku nohu a jsou mi malé, takže spíš pro 44 nohu, dámské jsou ty největší co jdou, tedy UK8.5, což je dámská téměř 43, ale i když má moje baba všechny boty 42, tak jsou jí malé, takže asi spíš pro nohu 41. Takže to za pár kaček pustím dál, kdyby někdo chtěl...

Odesláno

Došly mi z Anglie boty pro mě a přítelkyni, ale oběma jsou nám malé :( Pánské vel.UK11, tedy 46, ale já mám 45ku nohu a jsou mi malé, takže spíš pro 44 nohu, dámské jsou ty největší co jdou, tedy UK8.5, což je dámská téměř 43, ale i když má moje baba všechny boty 42, tak jsou jí malé, takže asi spíš pro nohu 41. Takže to za pár kaček pustím dál, kdyby někdo chtěl...

tak to dej do inzerce a co třeba typy a fotky?

Odesláno

tak to dej do inzerce a co třeba typy a fotky?

Mám všechno, ale za minulý týden už jsem tam dával dvě věci, tak je mi blbý si tady z toho dělat inzertní server mimo hodinky. Ale tak dám to tam tedy, kdyby se to fakt někomu hodilo třeba.

Odesláno

Mám všechno, ale za minulý týden už jsem tam dával dvě věci, tak je mi blbý si tady z toho dělat inzertní server mimo hodinky. Ale tak dám to tam tedy, kdyby se to fakt někomu hodilo třeba.

Od toho posledni slozka inzerce je, prodej co mas a hlavne tam kam to patri :smile_anim:

Odesláno (upraveno)

Ja tu krakou hru fakt musim zacit trenovat, dneska rano Kotlina a bes a hruza, konec jsem uz nepocital, ale hral jsem tak 57:-((((((

Upraveno uživatelem Moty123
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Tak dneska po delsi dobe golfova snura na 36 jamek v Lisnici na full time 9-21, jeden texas scramble a 3 normalni hry +10, +9 a +8 (posledni jamku posledni hry jsem trosku pojebal a mel 2 uplne zbytecne rany navic. Jsem rozbitej jak to jen jde :D Jinak pozdra pro Locqua, se kterym jsme se stihli jen narychlo pozdravit.

Odesláno

Já jsem psal, že mě potěšilo potkat starýho chronomagora na protější fairway :-) Jinak dneska to byla pecka. Na Cihelnách byl nějak na poslední chvíli zrušenej nahlášenej turnaj, takže od doby, co jsme přijeli, tedy cca 9:30, přes teetime v 10:20 až do konce, jsme potkali jen dvě recepční, jednu servírku a asi čtyři greenkeepery... To byla fantazie...

Odesláno

Já jsem psal, že mě potěšilo potkat starýho chronomagora na protější fairway :-) Jinak dneska to byla pecka. Na Cihelnách byl nějak na poslední chvíli zrušenej nahlášenej turnaj, takže od doby, co jsme přijeli, tedy cca 9:30, přes teetime v 10:20 až do konce, jsme potkali jen dvě recepční, jednu servírku a asi čtyři greenkeepery... To byla fantazie...

Cihelny jsou moje nejoblibenejsi hriste ... vzdycky mi to tam jde ;-)
Odesláno (upraveno)

Já byl na Cihelnách před dvěma týdny a zahrál jsem tam nejlepší svoje letošní kolo 82 ran, takže se stávají pro mě čím dál víc oblíbené Posted Image

Upraveno uživatelem marty87
Odesláno

Tak jsem byl pozván na neděli do KV na turnaj v rámci festivalu, ještě nikdy jsem tam nehrál, tak klidně piště nějaký rady, co kde a jak, ale vono to stejně asi nepomůže, tak mi akorát snad držte palce:P

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...