lub Odesláno 10. září 2011 Nahlásit Odesláno 10. září 2011 Dorazili nové řemeny, objednal jsem ze Spojených států Maratac řemen s bílým prošitím a ještě jsem koupil NATO řemen. tuhle kombinaci jsem pořídil ke svým SRP025 a po delší době musím říct, že nejlíp se nosí na NATO řemenu. ten maratac není špatnej, ale je tužší a neodvádí tak dobře vlhkost jako NATO.
synek Odesláno 10. září 2011 Nahlásit Odesláno 10. září 2011 Na tom Maratecu jsou fakt moc pěkné. Gratulace.
Quido Morava Odesláno 30. října 2011 Nahlásit Odesláno 30. října 2011 Seiko 5 Automatic SNZG13J1- Made In Japan. Moje první mechaniky dorazili před dvěma dny z Anglie, čekal jsem 8 dní, což je myslím uplně v pohodě. Nakonec jsem jako první nákup mechanik /budu určo pokračovat dále/ zvolil levnější Seika, používat se budou na sport, rybaření a pro nošení tam kde se bude očekávat drsnější zacházení a kde by mi bylo líto opotřebovávat dražší modely. Hodinky jsem fotil poprvé, tak snad ty fotky nebudou úplně blbý. paráda - gratuluju... právě váhám pro stejný účel mezi nima a snzh63k1, právě jsi mne přesvědčil - tahle "pravá" klasika je asi mnohem vhodnější - díky :-)
peterivan Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2011 Kombinacia s maratacom je super. Je to vodeodolny remienok?
mmcmxcix Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2011 Veľmi pekné hodinky, presne môj štýl Tie remene sú taktiež super!
Ripet Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2011 Pěkné, černá jim sluší, pěkně čitelné.
Quido Morava Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2011 můj momentální cíl... osobně se mi nejvíce líbí na tom kovu ;-)
maccin Odesláno 9. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2011 Tak jsem po třech měsících nějakého určitého záběhu měřil odchylku. Při celodenním nošení na ruce, nasazeny i přes noc dělají + 7 sec. za den.
alda81 Odesláno 28. června 2012 Nahlásit Odesláno 28. června 2012 taktéž jsem zakoupil SNZG13J1 v daném obchodě a můj tatík je zatím nadmíru spokojen, z Anglie dorazily 10. den
Borodov Odesláno 30. června 2012 Nahlásit Odesláno 30. června 2012 Pekne fotky moc hezkych hodinek. Gratuluji k vyberu
Zelus Odesláno 30. června 2012 Nahlásit Odesláno 30. června 2012 Super volba, taky je mám a naprostá spokojenost ;-) na tomhle vypadají uplně skvěle: http://www.chronoshop.cz/gumove/rios-richmond-gumovy-remen jako by to k nim patřilo od výroby... na NATU se mi absolutně nelíbí...
qasper Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2012 S tim NATO strapem vypadaji dle me nejlepe, zvlaste kdyz je pouzivas na rybareni sport atd. Dalsi vec je ze ti krasne sednou na ruku ja mam ovod 17 cm to by asi vypadalo uz divne. Pripadne ma nekdo tyhle hodinky s tak chudou rukou jako mam ja ?
matobp Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2012 za relativne malo penazi,dost muziky...pekne hodinky
PetrCB Odesláno 5. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2012 S tim NATO strapem vypadaji dle me nejlepe, zvlaste kdyz je pouzivas na rybareni sport atd. Dalsi vec je ze ti krasne sednou na ruku ja mam ovod 17 cm to by asi vypadalo uz divne. Pripadne ma nekdo tyhle hodinky s tak chudou rukou jako mam ja ? Já je mám na ruce a obvod cca 17,5 cm ... řekl bych tak akorát Neni se čeho bát ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se