Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím, vlastním Poljot chronograf se strojkem 3133. Je to tu poměrně ohraná písnička ( docela dost počtení ), ale já teď potřebuju poradit. Vypadlo mě tlačítko stopek a sháním někoho nejlépe v Praze, kdo by to dobře opravil. Prolezl jsem zdejší fora a dostal se ke jmenu p. Brož ( že se přímo o tento typ taky stará a nejen o něj, že je z Prahy ), ale dál nic ( kontakt či adresu ). Psal jsem člověku, co ho zde doporučoval SZ , i tomu, komu radil, ale nic, nikdo neodpověděl. Mohl by mě někdo kontakt na tohoto pána, či někoho, kdo opravuje "rusy", poslat ? Moc díky

Odesláno

Pánové děkuji. Opravdu je pravda, že pod svícnem je tma, chodil jsem okolo 4 roky každej den z práce a do práce :-(. Už to najdu sám ( pana Frýdla si nechám v záloze )

• po měsících...
Návštěvník eloga
Odesláno

Také jsem tu sledoval doporučení, na mé dvoje Poljoty klasického použití původně ve stavebnictví a nyní jako památku na velké bratry z východu.

Půjdu na Florenc, pan Frýdl. Ještě mám zálohu pana Vránu na Francouzské ulici, Vinohrady. Uvidíme,

Poljot 23 jewels automatic/Poljot 17 jewels Rukoumatic. :smile_anim:

• Po roku...
Návštěvník eloga
Odesláno

Zdravím,

pan frýdl na Florenci a případně v Nynburce pracuje velmi dobře. Mám dvoje Poljoty, vyčištěny a seřízrny v ceně mírné a kvalitě spolehlivé.  :mobile:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...