kuncák7 Odesláno 19. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2011 Zdravím, vlastním Poljot chronograf se strojkem 3133. Je to tu poměrně ohraná písnička ( docela dost počtení ), ale já teď potřebuju poradit. Vypadlo mě tlačítko stopek a sháním někoho nejlépe v Praze, kdo by to dobře opravil. Prolezl jsem zdejší fora a dostal se ke jmenu p. Brož ( že se přímo o tento typ taky stará a nejen o něj, že je z Prahy ), ale dál nic ( kontakt či adresu ). Psal jsem člověku, co ho zde doporučoval SZ , i tomu, komu radil, ale nic, nikdo neodpověděl. Mohl by mě někdo kontakt na tohoto pána, či někoho, kdo opravuje "rusy", poslat ? Moc díky
Pavel K. Odesláno 19. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2011 Mě tenhle strojek opravil p. Frýdl na Florenci. Někde tu na něj najdeš kontakt.
kuncák7 Odesláno 19. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2011 Pánové děkuji. Opravdu je pravda, že pod svícnem je tma, chodil jsem okolo 4 roky každej den z práce a do práce :-(. Už to najdu sám ( pana Frýdla si nechám v záloze )
Návštěvník eloga Odesláno 17. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2011 Také jsem tu sledoval doporučení, na mé dvoje Poljoty klasického použití původně ve stavebnictví a nyní jako památku na velké bratry z východu. Půjdu na Florenc, pan Frýdl. Ještě mám zálohu pana Vránu na Francouzské ulici, Vinohrady. Uvidíme, Poljot 23 jewels automatic/Poljot 17 jewels Rukoumatic.
Návštěvník eloga Odesláno 14. července 2013 Nahlásit Odesláno 14. července 2013 Zdravím,pan frýdl na Florenci a případně v Nynburce pracuje velmi dobře. Mám dvoje Poljoty, vyčištěny a seřízrny v ceně mírné a kvalitě spolehlivé.
Návštěvník eloga Odesláno 14. července 2013 Nahlásit Odesláno 14. července 2013 Má to být Nymburk, sorry.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se