Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

koupil jsem si hodinky q&q mhc4j302. Nevíte kde sehnat český návod? Díky.

Ten jsi měl chtít po prodejci... Ovšem pokud jsi je koupil zvenku, tak je možné, že u nás je ani nikdo neprodává - tudíž český návod neexistuje. Co je to za hodinky ? Ani strejda google si s mhc4j302 neporadil. Možná by bylo řešení najít podle nabídky Q&Q nějaké podobné, ke kterým třeba návod bude. Ale myslím, že s touhle značkou tady velké štěstí neuděláš... :sad01_anim:
Odesláno

Ahoj,

díky. Mě právě Google ani Yahoo! taky epomohly. Ale asi po deseti letech mi odešly hodinky a hodinář mi řekl za opravu tolik, že tyhle byly dalekolevnější. On je tam měl v bazarové části a teprve při prohlídce jsem zjistil, že to je tahle značka. Já prostě chtěl nějaké hodinky s digitálkama a tyhle jsou ještě navíc řízeny rádiem.. Hlavně, že to nejsou takové ty od vietnamců. Sice k nim chodím na oblečení, ale hodinky jen u hodináře. Ještě jednou díky.

Mišák09

Odesláno

Ahoj,

metodou pokus-omyl jsem již přišel na to jak fungují. Spíše by mne zajímalo kde je vysílač, který tyhle hodinky řídí "rádiem", protože se mi neustále drží mezi cca 4-6 vteřinami dopředu. Jeden den jsou to čtyři vteřiny, druhý 6 a pak zase čtyři. Co s tím....

Míša

Odesláno (upraveno)

Nejbližší vysílač signálu DCF77 je u Frankfurtu (přesněji Mainflingen). Nevím jakým způsobem fungují Tvé hodinky, ale můj stolní budík Casio se seřizuje zhruba jednou za týden (tuším v neděli v noci) a nebo je možné stiskem dvou tlačítek vyvolat okamžité seřízení času... Pokud by jsi na to nepřišel, tak radím zajít do nějakého hodinářství, kde prodávají hodinky této značky a tam Ti určitě poradí...

Upraveno uživatelem yossarian

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...