vraby Odesláno 20. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2011 (upraveno) Další SEIKO přírůstek doma.Strašně mě něco lákalo v designu Speedmasterů.Dokoupen ještě new řemen.Menší recenzi najdete zde s dovolením od efreetiho.Nějaké info zde. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. srpna 2011 uživatelem vraby
Chorche Odesláno 20. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2011 Na tom řemenu jsou perfektní, gratuluju!
vraby Odesláno 20. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. srpna 2011 Na tom řemenu jsou perfektní, gratuluju! Taky bych řekl že lepší jak na tahu a díky.
X-Bob Odesláno 20. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2011 mě se moc líbí na kovovém tahu. Velmi pěkné hodinky
Jiribartl Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2011 Jsou překrásný, i když na první fotce mi připomněly Tagy
vraby Odesláno 21. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 21. srpna 2011 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
efreeti Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2011 Fajn hodinky, ta cerna verze je urcite univerzalnejsi a citelnejsi nez ta bila. Na tom derovanem remenu vypadaji moc dobre, dobre vypadaly i na carbonu, ale oproti vetsinovemu nazoru tvrdim, ze na tahu jeste lip. Vim to, protoze sem je mel a ten tah je proste uzasny - lepsi snad Seiko ani nevyrobilo. Nelibila se mi na nich jen jedna vec - ovladani Alarmu je na muj v kus dost zmatene a nejednoznacne.
Marhys Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2011 Moc hezký kousek. Ten řemen jim sedne jak p...l na nočník
vraby Odesláno 22. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 22. srpna 2011 Díky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
clyde Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Odesláno 1. září 2011 Tak Mě se víc líbí na tahu.Fakt moc pěkný.
jdx Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Odesláno 1. září 2011 To bych rád zeptal místních znalců na původnost toho designu. Je Tag Heuer Carerra ten původní design nebo se i TH inspiroval nějakou jinou značkou?
rammi Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Odesláno 20. září 2011 jj, na tahu moc pěkné, nedělají se i s jiným ciferníkem než černý a bílý? modrý by jim myslím taky seděl.
qasper Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Odesláno 17. července 2012 Velmi pěkné s koženým řemínkem přesně moje gusto
Maxel Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Odesláno 31. října 2015 Řikal jsem si Jaké jsou? Docela nad nimi uvažuju, jen bude asi problém je sehnat. Komu jsi je prodal? (kdyžtak SZ)
Maxel Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Odesláno 31. října 2015 Jojo, krasny seiko chrona. Sou a já je prostě seženu!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se