vito Odesláno 20. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2011 Vážení Chronomagici, chci udělat malý průzkum, kdože ještě vlastní tyhle hodinky. Jedná se o chronograf U - boat od firmy IFO Group, vyráběné někdy v roce 2004 pod modelovým označením 01 N. Uvnitř je spolehlivá Miyota OS 20. Pokud někdo tyhle hodinky má, nebo ví o někom, kdo je má, dejte vědět sem, nebo na SZ.Nemyslím si, že jich v česku bude mnoho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vito Odesláno 21. srpna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2011 No jo, mohl jsem to předpokládat. Jak je v názvu vlákna U-boat, tak ho jenom málokdo otevře. A specielně tyhle hodinky tu nejsou v oblibě. Nevadí. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vito Odesláno 21. srpna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2011 No jo, mohl jsem to předpokládat. Ono jich asi opravdu nebude moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yubari Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2011 U boat maji exoticky nazev, ale jinak nicim bohuzel neoslni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vito Odesláno 21. srpna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2011 (upraveno) No nevím, to je nepochybně věc názoru. Tyhle, které jsou na obrázku, mohu označit za velice kvalitně zpracované, vybavené velmi slušným quartzovým strojkem, s pěknou luminiscencí a usazené do hezky velkého kusu kvalitního nerezu. Jsou krásně přehledné a velmi dobře se obsluhují.Jak říkám, je to věc názoru. Upraveno 21. srpna 2011 uživatelem vito Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yubari Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2011 A proto tu je tolik druhu hodinek, aby si kazdy nasel to svoje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2011 U boat maji exoticky nazev, ale jinak nicim bohuzel neoslni Docela oslní cenou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2011 Nemel je nahodou kdysi HCIQ? Myslim, ze jsem je chtel, ale pak jsem si to rozmyslel.Pekny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vito Odesláno 23. srpna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2011 Řekl bych, ža ano, bubíku. Jsou asi putovní. Mám je docela rád, i když je to opravdu požehnaný kus nerezu. Nechal jsem udělat pár oprav - neseděly ručičky a nenuloval se sčítač minut u stopek - ale teď už je všechno jak má být. Rozhodně budí zaslouženou pozornost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yubari Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 Docela oslní cenou... a kvalitou ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vito Odesláno 25. srpna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2011 Yubari: Jak už jsem napsal výše, tyto jsou kvalitně zpracované a caliber Miyota OS 20 je spolehlivý a velmi přesný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vE13Lius Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2011 (upraveno) Já když to tady čtu tak musím komentovat nebo se zvencnu. U-boat a kvalitní? Jé jé, U-boat a kvalita jsou přeci synonyma... Už jen ty Vitovy, pořádný kus dobře zpracovaného železa s kvalitní Miotou a to je to starší, raritní kousek. Podle mého názoru, každý, kdo tu značku vidí alespoň na obrázku, se na nic takového nemůže ani ptát. Cena je věc druhá, ačkoli až jednou budu mít, konkrétně já za hodinky takového formátu peníze určitě dám, navíc, také se nikdo neptáme proč Rolexy nestojí 2 000Kč, že? Upraveno 26. září 2011 uživatelem Vencalekl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se