Přejít na obsah

Znovu U - boat

vito

Doporučené příspěvky

Vážení Chronomagici, chci udělat malý průzkum, kdože ještě vlastní tyhle hodinky. Jedná se o chronograf U - boat od firmy IFO Group, vyráběné někdy v roce 2004 pod modelovým označením 01 N. Uvnitř je spolehlivá Miyota OS 20. Pokud někdo tyhle hodinky má, nebo ví o někom, kdo je má, dejte vědět sem, nebo na SZ.

Nemyslím si, že jich v česku bude mnoho.

post-197-013109200 1313841138.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No nevím, to je nepochybně věc názoru. Tyhle, které jsou na obrázku, mohu označit za velice kvalitně zpracované, vybavené velmi slušným quartzovým strojkem, s pěknou luminiscencí a usazené do hezky velkého kusu kvalitního nerezu. Jsou krásně přehledné a velmi dobře se obsluhují.

Jak říkám, je to věc názoru.

Upraveno uživatelem vito
Odkaz ke komentáři

Řekl bych, ža ano, bubíku. Jsou asi putovní. Mám je docela rád, i když je to opravdu požehnaný kus nerezu. Nechal jsem udělat pár oprav - neseděly ručičky a nenuloval se sčítač minut u stopek - ale teď už je všechno jak má být. Rozhodně budí zaslouženou pozornost.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Já když to tady čtu tak musím komentovat nebo se zvencnu. U-boat a kvalitní? Jé jé, U-boat a kvalita jsou přeci synonyma... Už jen ty Vitovy, pořádný kus dobře zpracovaného železa s kvalitní Miotou a to je to starší, raritní kousek. Podle mého názoru, každý, kdo tu značku vidí alespoň na obrázku, se na nic takového nemůže ani ptát. Cena je věc druhá, ačkoli až jednou budu mít, konkrétně já za hodinky takového formátu peníze určitě dám, navíc, také se nikdo neptáme proč Rolexy nestojí 2 000Kč, že?

Upraveno uživatelem Vencalekl
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...