Hajek Odesláno 26. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2011 Podle posledních informací zůstane pouze Navitimer s InHousem, starší verze je v doprodeji. B01 byla postavená tak aby šla lehce upravovat/přestavovat pro další použití, takže hlavní rozdíl 04 oproti 01 je v GMT (rezerva chdodu 70 hodin + ostatní parametry zůstavají). Osobně tipuji že bude následovat BIG DATE, případně DOUBLE DATE Aktuálně je 01 v Navitimerech, Chronomatu a Transoceanech.
dan010 Odesláno 26. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 26. srpna 2011 (upraveno) Takže dnes jsem si to ověřil u autorizovaného dealera. Je to přesně tak. Už je jen inhouse, Navitemiry s ETOU se už jen doprodávaly a cca tři měsíce už nejdou objednat. Co mě mrzí je, že už nelze koupit tu limitovanou edici, už je vyprodaná. No nedá se nic dělat. Teď řeším jestli ciferník s číslama nebo bez a jestli na tahu nebo na kůži a který řemínek a kterou kůži. :-D edit Ale asi to bude tohle.. Upraveno 26. srpna 2011 uživatelem dan010
vrcan Odesláno 27. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2011 tak to je pekne vyberanie ja by som cierny alebo modry dial bez cisiel, na tahu...
Jeremy Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2011 Jeremy môžeš to rozviesť? Teraz "haníš" inhousy Omegy alebo Breitlingu? Na TZ-UK som totiž tiež čítal nejaké narážky na nový inhouse od Omegy, tak len pre utvrdenie. A rozdiel medzi B01 a B04 je čiste v GMT? Nehaním ani jedny - jen říkám, že to, co se často vydává za in-house (protože teď na to zrovna zákazníci slyší), není ve skutečnosti inhouse, ale upravená ETA. To je všechno. Ty hodinky pak šlapou hezky a vypadají parádně - jen člověk, který se pak u piva s chronomagory chubí, že má inhouse, vypadá, jako by vydával Octavii RS za sportovní auto. (Což nesouvisí s kvalitou - máme doma jednu a je parádní.) Rozdíl mezi B01 a B04 mi není znám, neb to nesleduji...
dan010 Odesláno 28. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 28. srpna 2011 bez čísel... taky nad tím začínám přemýšlet. tah určitě lepší, ale ten originální se mi moc nelíbí Založil jsem si téma jaké si vybrat, tak když se budete nudit, tak se na to koukněte a za každou radu budu vděčný http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/41001-nove-breitling-navitimer-01-jaky-cifernik-a-reminek/
dan010 Odesláno 5. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. září 2011 Tak jsem nakonec nekoupil, Breitling se jaksi zbláznil a po po zabudování inhousu zvedl ceníkovou cenu Navitemerů o 50%, tedy ze 110 na 160 tisíc korun... to ať si je nechaj :-D 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se