NIGHTinGALE Odesláno 25. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 25. srpna 2011 Jak Ti sednou na ruce, určitě jsou větší než standardní oblekovky (už kvůli tomu, že Unitas sám o sobě má poměrně velký průměr)? Na ruku 17cm je těch 43mm asi maximum. Sedí dobře, jsou i docela nízké, takže pod košilí není problém. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
NIGHTinGALE Odesláno 25. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 25. srpna 2011 Parádní ML oblekovky, gratuluju. ML jsou čím dál lepší, můj favorit je podobný, Calendrier Retrograde. I když nejradši bych ten model s ozubeným čtvercem na cifru. Děkuju Ty s ozubeným čtvercem bych chtěl taky, ale to už je děsná darda, ta jejich cena
pavča Odesláno 25. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2011 Na ruku 17cm je těch 43mm asi maximum. Sedí dobře, jsou i docela nízké, takže pod košilí není problém. Já jsem stará konzerva a takovéto oblekovky to je moje krevní skupina, ty bych sakra snesl.
Matthew Odesláno 25. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2011 jsou super! Maurice Lacroix mám pořád moc rád, jednu dobu jsem ani nechtěl na ruku nic jiného... škoda, že je většina lidí bere pořád jenom jako marketingovou značku... snad se to časem změní
NIGHTinGALE Odesláno 1. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 1. září 2011 Pokus o makro Nosí se parádně a baví mě neskutečně. A ten ciferník ze stříbra je geniální.Jediné, co není úplně dokonalé, je korunka. Kdyby byla maličko většího průměru, natahovaly by se lépe. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
maccin Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Odesláno 1. září 2011 Jedním slovem --- NÁDHERA . Veliká gratulace
ivan_989 Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Odesláno 23. února 2013 Ja viem, som vlaknovy archeolog. Ale guglil som nieco o tychto hodinkach a nasiel som tento odkaz. Existuje aj verzia s datumom (ukazovatel je rucicka)? Zda sa mi som ju raz zazrel a uz to neviem najst...
SakalMarty Odesláno 25. února 2013 Nahlásit Odesláno 25. února 2013 připojuji se ke gratulantům. Zde je krásně vidět, jak zle udělat rozdělení den/noc elegantně a nevymýšlet další subciferníky. Ještě ten detail měsíc/slunce je prostě skvělý !!! Můžu jenom závidět....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se