Matthew Odesláno 29. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2011 Protože mám v úmyslu si tyhle hodinky chvíli nechat tak to risknu s chlubícím vláknem. Takže ve zkratce, kalibr 3133 (výrobní linky Breitling...), 23 kamenů, chronograph, manuální nátah, MADE IN RUSSIA Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sect Odesláno 29. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2011 (upraveno) Ty už taky nevíš, co na tu ruku dát , ale nejsou špatné..... Edit: Jaký mají průměr? Upraveno 29. srpna 2011 uživatelem sect
Matthew Odesláno 29. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 29. srpna 2011 Ty už taky nevíš, co na tu ruku dát , ale nejsou špatné..... Edit: Jaký mají průměr? vůbec nejsou! mile mě překvapily... psáno mají 38, já naměřil 41... řemen je 19
Petr Svenda Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Odesláno 20. září 2011 Potvrzuji, odedneška bydlí u mě /hodinky, ne Matthew/ a moc se mi líbí. Momentálně na ruce.
Petr Svenda Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Odesláno 16. října 2011 Pořád mě baví. Dokonce si je oblibila i manželka, která jinak pro hodinky má jen pohrdavy výraz ?šrot ? :-)
Petr Svenda Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Odesláno 16. října 2011 A vůbec, sundavam Orienty Calendar, co mam na takové to domácí nošení a sup tam s Poljotama!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se