Julek Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2011 Zdravím všechny, tohle jsou mé 4té hodinky, začínám, tedy jsou na cestě. Je to srdeční záležitost, nosí je kamarád, láska na první pohled. Takže koupeny v Singapuru za necelých 3500,- což je za ty peníze spousty muziky .. Požádám zkušenější jaké máte zkušenosti? Fotka zatím pouze z netu, hodinky jsou na cestě
Mari Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2011 Rozhodně dobrá volba. Pěkné hodinky s osvědčeným strojkem. Skvělý poměr výkon cena.
Julek Odesláno 8. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2011 něco se pokusím nafotit, ale jsem dřevo
tyfo Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Odesláno 8. září 2011 Gratuluji, ja mnel podobne 2 roky TADY TY a vymenil jsem je, a mohu zodpovedne rici ze ty nove zdaleka nedosahuji jejich kvalit.
Julek Odesláno 11. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 11. září 2011 Ahoj, na ebay .. po domluve po emailu mi poslal cenu dopravy 8,50$ Citizen - link + zazrakem jsem to přežil beze cla a dph .. prodejce mluvi anglicky, je s nim domluva. v baliku jsou pouze hodinky, navod a zaručák, bez krabice, ale hodnky jsou nove, muzu doporucit.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se