rommy Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Odesláno 2. září 2011 Konečně jsem také nějaké hodinky dostal a ne je musel koupit. Když tady pročítám diskusi tak každej druhej nějaké dostal: od souseda, od staré pani které s něčím pomohl, nebo je přinejhorším našel někde doma vespod šuplíku, atd....Já když nějaké chtěl ta jsem si je musel koupit. Až ted se na mě usmálo štěstí, teda spíš na mou pani. Ale to je jedno jsou vlastně i moje.Všechny jsou funkční. A ted se pochlubím, dávám foto poprvé snad se to povede.Tak první: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Druhé: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Třetí: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. čtvrté: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Páté: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
rommy Odesláno 2. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 2. září 2011 Děkuji, Roskopf mají vypadlou vteřinovku ale jdou, ty č.2 budík cvakne ale nezvoní, v nejlepším stavu jsou Primator , prostě všechny mají nějakou chybku ale jak jsem psal jsou funkční. Ještě ani nevím jejich historii, musím se pantáty od kterého jsme je dostali zeptat. Prostě jsem se chtěl hned pochlubit.
gandalf Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Odesláno 2. září 2011 Máš recht, sdělená radost - dvojí radost.
Dr.Watson Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Odesláno 2. září 2011 Pěkné, mne hlavně baví představovat si osud hodinek, resp majitelů. Už jenom proto,ž e ve své době znamenaly hodinky úpůně něco jiného než dnes a majiteli dodávaly, hm, hlavně asi důstojnost... Představa přednosty nebo pana rady, jak graciézně s majestátem a vizáží Františka Josefa pátrá po řetízku a zkoumá, kolik je hodin. Pohladí si licousy a vyrazí k Flekům na taliána a jedno jako křen. Jo. Hrušínskej a Adéla ještě nevečeřela. Pravda ale je, že sem sem kliknul v zlomyslném očekávání něčeho jiného Já vím, hanba mi
Javert Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Odesláno 2. září 2011 Gratulace! Hlavně ty hodinky Primator jsou povedené - mě se tedy líbí asi nejvíce.
rommy Odesláno 3. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. září 2011 Tak z historie hodinek vcelku nic zásadního. Otec pantáty byl poměrně bohatej kupec ve Velvarech a pokud se mu nějaké novější typy hodinek líbily si je prostě koupil. Takže vpodstatě jako mi všichni...akorát u nás je to znásobeno a co měsíc to chceme mít pořád jiné a jiné...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se