gammon Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Odesláno 4. září 2011 Poradte ,který koupit na každodenní nošení ,Omega Speedmaster 3570.50.00 nebo IWC Pilots 371701.A budu rád i s radou ,kde koupit......Na výlet se nechystám a u nás je kupovat taky nechci,takže přes net....
Specta Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Odesláno 4. září 2011 No jde jen o to, že IWC je mi sympatičtější. A pilotky IWC nosí i Karel Schwarzenberg http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/39866-iwc-big-pilot-aneb-grose-fliegeruhr/
Peta-Biker Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Odesláno 4. září 2011 (upraveno) Oboje jsou ikony. Vzhledem k tomu, že jsem vlastník Moonů, asi nebudu ten pravý pro odpověď. Ale abych byl upřímný, mají-li to být hodinky na každodenní nošení, ber IWC. Ono, to natahování je sice rituál, ale občas mě to s..e, s korunkou se nemanipuluje nejlépe... Každopádně Moony miluju a máš-li více hodinek, vzal bych právě je. Těžká volba dvou odlišných typů hodinek. Upraveno 4. září 2011 uživatelem Peta-Biker
brett Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Odesláno 4. září 2011 (upraveno) IWC. Koupil jsem je synovi za promoci a teď mu je furt závidím. (Pokud máš skutečně na mysli referenci 371701) Upraveno 4. září 2011 uživatelem brett
Peta-Biker Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Odesláno 4. září 2011 (upraveno) IWC. Koupil jsem je synovi za promoci a teď mu je furt závidím. (Pokud máš skutečně na mysli referenci 371701) Tak to nevím, brette. Já četl právě model XVI, teď podle ref. čísla koukám, že asi myslel pilotní chrona, ty jsou bombovní. To je fakt. Upraveno 4. září 2011 uživatelem Peta-Biker
brett Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Odesláno 4. září 2011 a tady jich je zopár za slušné ceny: http://www.chrono24.cz/search/index.htm?dosearch=true&query=iwc+371701&resultview=list&searchexplain=1&sortorder=1
gammon Odesláno 4. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2011 A ještě dotaz,který z nich si drží "víc"cenu?Natahování mi nevadí,alespon je z toho rituál,safír nebo hesalit je myslím taky jedno ,co jsem přečetl tady na foru.Vodotěsnost taky nebude to hlavní,když jsou na kůži,tak koupání nehrozí ani i jednich.Spíš mi jde o přesnost,dílenské zpracování atd.
Peta-Biker Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Odesláno 4. září 2011 (upraveno) Zpracování u IWC je špica, ale i Moony jsou kapitala sama pro sebe. A co si drží lépe cenu, když dobře koupíš? Jednoznačně Moonwatche! Jinak, jak říkám, oprav si pak v nadpisu ty popisky, Mark XVI nejsou chrona, tady máš ukázky. Zdroj:flickr a bazova ruka, asi --) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. září 2011 uživatelem Peta-Biker
gammon Odesláno 4. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2011 Jj,myslel jsem ref.371701,jsem tu nový,a ještě se uplně nevyznám v IWC.Měl jsem TAG Heuery,tak bych radši něco lepšího právě
gammon Odesláno 4. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2011 No tak ted nevím který :-).........ale asi určitě přes net,vidím to na uhrenbroker.com
gammon Odesláno 4. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2011 Brett ,díky,ty ceny jsou opravdu moc lákavý,jen vybrat tan správný a důvěryhodný obchod.Nerad bych dostal poštou místo hodinek cihlu......
gammon Odesláno 4. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2011 Kupoval někdo hodinky z watchdeal.de?
Peta-Biker Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Odesláno 4. září 2011 Kupoval někdo hodinky z watchdeal.de? Jo, vícekrát. Vždy bez problémů, doporučuju. Po zaplacení, zhruba do 3týdnů doma.
gammon Odesláno 4. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2011 (upraveno) Peta-Biker,to rád slyším Upraveno 4. září 2011 uživatelem gammon
gammon Odesláno 4. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2011 Chápu dobře,že Omegy servisuje Dušák,kdežto IWC odnést do Carollina a ty je pošlou do Vídně?Další pomůcka,který hodinky vybrat,dostupnost servisu nebo to nemusím řešit?
Návštěvník maxipesfik Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Odesláno 4. září 2011 Měl jsem TAG Heuery,tak bych radši něco lepšího právě Omega, či IWC ale zrovna nejsou lepší, než TAG Heuer. Anebo se mýlím?
gammon Odesláno 4. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2011 Myslím,že záleží na konktrétním modelu jednotlivý značky taky...........Měl jsem TAG Heuer 4000serie,takže Speedy nebo Pilot Chrona jsou o několik stupnů výše jestli se nepletu:-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se