Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Poradte ,který koupit na každodenní nošení ,Omega Speedmaster 3570.50.00 nebo IWC Pilots 371701.A budu rád i s radou ,kde koupit......Na výlet se nechystám a u nás je kupovat taky nechci,takže přes net....

Odesláno (upraveno)

Oboje jsou ikony.

Vzhledem k tomu, že jsem vlastník Moonů, asi nebudu ten pravý pro odpověď. Ale abych byl upřímný, mají-li to být hodinky na každodenní nošení, ber IWC. Ono, to natahování je sice rituál, ale občas mě to s..e, s korunkou se nemanipuluje nejlépe... Každopádně Moony miluju a máš-li více hodinek, vzal bych právě je. Těžká volba dvou odlišných typů hodinek.

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno (upraveno)

IWC. Koupil jsem je synovi za promoci a teď mu je furt závidím.

(Pokud máš skutečně na mysli referenci 371701)

Tak to nevím, brette. Já četl právě model XVI, teď podle ref. čísla koukám, že asi myslel pilotní chrona, ty jsou bombovní. To je fakt. Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno

A ještě dotaz,který z nich si drží "víc"cenu?Natahování mi nevadí,alespon je z toho rituál,safír nebo hesalit je myslím taky jedno ,co jsem přečetl tady na foru.Vodotěsnost taky nebude to hlavní,když jsou na kůži,tak koupání nehrozí ani i jednich.Spíš mi jde o přesnost,dílenské zpracování atd.

Odesláno (upraveno)

Zpracování u IWC je špica, ale i Moony jsou kapitala sama pro sebe. A co si drží lépe cenu, když dobře koupíš? Jednoznačně Moonwatche!

Jinak, jak říkám, oprav si pak v nadpisu ty popisky, Mark XVI nejsou chrona, tady máš ukázky.

Zdroj:flickr a bazova ruka, asi --)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno

Chápu dobře,že Omegy servisuje Dušák,kdežto IWC odnést do Carollina a ty je pošlou do Vídně?Další pomůcka,který hodinky vybrat,dostupnost servisu nebo to nemusím řešit?

Návštěvník maxipesfik
Odesláno

Měl jsem TAG Heuery,tak bych radši něco lepšího právě

Omega, či IWC ale zrovna nejsou lepší, než TAG Heuer. Anebo se mýlím?

Odesláno

Myslím,že záleží na konktrétním modelu jednotlivý značky taky...........Měl jsem TAG Heuer 4000serie,takže Speedy nebo Pilot Chrona jsou o několik stupnů výše jestli se nepletu:-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...