Návštěvník Ondra Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Odesláno 4. září 2011 Pokračování aktuálních fotek z chlubícího vlákna
Chorche Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Odesláno 4. září 2011 Ty mě zabiješ ... skvělý fotky!Já si ty Sprity fakt pořídím, i když ne úplně stejné.
Návštěvník Ondra Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Odesláno 4. září 2011 Akorát jsem se díval, jak se přes víkend vyvinul tvůj výběr nových hodinek... a koukám, že stále vítězí Spirity
instant Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Odesláno 4. září 2011 vydarene. myslim ze ten b&w efekt perfektne vystihuje nadcasovost tohto dizajnu.
Chorche Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Odesláno 5. září 2011 V 4. 9. 2011 v 21:09, 'Ondra' napsal: Akorát jsem se díval, jak se přes víkend vyvinul tvůj výběr nových hodinek... a koukám, že stále vítězí Spirity Jo, jo, už zvítězily Do 2 týdnů by mohly být doma.
Návštěvník Ondra Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Odesláno 5. září 2011 to instant: Jo jo, to se mi právě líbí, "tyhle" hodinky (dokonce "tyhle" Seika) bylo možné vidět na pánské ruce od 60. let dodnes to Chorche: Gratuluji ke správné volbě, těším se až ti dorazí
little_w Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Odesláno 5. září 2011 Chorche: gratuluji! doufam, ze jsi zvolil cernou variantu? jinak jsem chtel jeste dodat, ze uplne univerzalni hodinky asi neexistuji, ale jinak zrovna vcera jsem mel klasicke modre rifle, cernou polokosili (tricko s kratkym rukavem a limcem) a podle mne k nim pasovaly SARBy jako usite na miru!
Návštěvník Ondra Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Odesláno 5. září 2011 V 5. 9. 2011 v 15:08, 'little_w' napsal: Chorche: gratuluji! doufam, ze jsi zvolil cernou variantu? jinak jsem chtel jeste dodat, ze uplne univerzalni hodinky asi neexistuji, ale jinak zrovna vcera jsem mel klasicke modre rifle, cernou polokosili (tricko s kratkym rukavem a limcem) a podle mne k nim pasovaly SARBy jako usite na miru! jj, k riflím a polokošili je nosím běžně
Chorche Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Odesláno 5. září 2011 V 5. 9. 2011 v 15:08, 'little_w' napsal: Chorche: gratuluji! doufam, ze jsi zvolil cernou variantu? jinak jsem chtel jeste dodat, ze uplne univerzalni hodinky asi neexistuji, ale jinak zrovna vcera jsem mel klasicke modre rifle, cernou polokosili (tricko s kratkym rukavem a limcem) a podle mne k nim pasovaly SARBy jako usite na miru! Předběžné díky Zvolil jsem černou, ne SARBy, ale SCVS003. Mám světlé ciferníky rád, ale černá bude univerzálnější. A k polu a džínám je budu nosit často, tak jsem rád, že mám potvrzené, že to vypadá dobře
sakul Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Odesláno 15. září 2011 Dobrý den, nehodlá někdo kupovat seiko spiritSVCS003 v zahraničí. Rád bych se přidal.Díky.
Chorche Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Odesláno 15. září 2011 V 15. 9. 2011 v 10:23, 'sakul' napsal: Dobrý den, nehodlá někdo kupovat seiko spiritSVCS003 v zahraničí. Rád bych se přidal. Díky. Sakule, prosím tě, jednou to opravdu stačí. Může to prosím někdo z moderátorů promáznout? Myslím, že v Poraďte s koupí je to na správném místě.
Chorche Odesláno 24. září 2011 Nahlásit Odesláno 24. září 2011 Já jsem tak rád, že už je mám a nemusím tdy slintat nad fotkama Které se ti, mimochodem, opět velmi povedly.
kerensky Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Odesláno 10. října 2011 Hodinky modelky... Jsou v pořadníku nákupů
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.