Přejít na obsah

Seiko Spirit

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Návštěvník Ondra
Odesláno

Akorát jsem se díval, jak se přes víkend vyvinul tvůj výběr nových hodinek... a koukám, že stále vítězí Spirity :)

Odesláno
  V 4. 9. 2011 v 21:09, 'Ondra' napsal:

Akorát jsem se díval, jak se přes víkend vyvinul tvůj výběr nových hodinek... a koukám, že stále vítězí Spirity :)

Jo, jo, už zvítězily :)

Do 2 týdnů by mohly být doma.

Návštěvník Ondra
Odesláno

to instant: Jo jo, to se mi právě líbí, "tyhle" hodinky (dokonce "tyhle" Seika) bylo možné vidět na pánské ruce od 60. let dodnes :)

to Chorche: Gratuluji ke správné volbě, těším se až ti dorazí :)

Odesláno

Chorche: gratuluji! doufam, ze jsi zvolil cernou variantu? jinak jsem chtel jeste dodat, ze uplne univerzalni hodinky asi neexistuji, ale jinak zrovna vcera jsem mel klasicke modre rifle, cernou polokosili (tricko s kratkym rukavem a limcem) a podle mne k nim pasovaly SARBy jako usite na miru! ;)

Návštěvník Ondra
Odesláno
  V 5. 9. 2011 v 15:08, 'little_w' napsal:

Chorche: gratuluji! doufam, ze jsi zvolil cernou variantu? jinak jsem chtel jeste dodat, ze uplne univerzalni hodinky asi neexistuji, ale jinak zrovna vcera jsem mel klasicke modre rifle, cernou polokosili (tricko s kratkym rukavem a limcem) a podle mne k nim pasovaly SARBy jako usite na miru! ;)

jj, k riflím a polokošili je nosím běžně :)

Odesláno
  V 5. 9. 2011 v 15:08, 'little_w' napsal:

Předběžné díky :)

Zvolil jsem černou, ne SARBy, ale SCVS003. Mám světlé ciferníky rád, ale černá bude univerzálnější.

A k polu a džínám je budu nosit často, tak jsem rád, že mám potvrzené, že to vypadá dobře :D

• po 2 týdnech...
Odesláno
  V 15. 9. 2011 v 10:23, 'sakul' napsal:

Dobrý den, nehodlá někdo kupovat seiko spiritSVCS003 v zahraničí. Rád bych se přidal.

Díky.

Sakule, prosím tě, jednou to opravdu stačí. Může to prosím někdo z moderátorů promáznout? Myslím, že v Poraďte s koupí je to na správném místě.
  • po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...