mb Odesláno 5. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2006 Pochlubte se, panove, svym obvodem zapesti...
saboter Odesláno 5. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2006 Ostané sa dopočíta z obvodu zápästia. (Dvojsečný výrok zápästie nemám zrovna hrubé )
odklizec Odesláno 5. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2006 Nevim, clovece, nikdy jsem ho nemeril Ale i kdyz jsem zatizeny na vetsi hodinky, zapesti (ani nic jineho ) nemam nijak extremi. 55mm hodinky bych na nej uz asi nedal, ale do 47mm cokoliv
saboter Odesláno 5. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2006 Hmm v hodinárskych kruhoch bude asi obvod zápästia niečo také ako vek u žien, nikto sa s ním nechváli ... kdeže sú presné čísla páni ?
odklizec Odesláno 5. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2006 Ani ti nevim, jestli to tak je..ja si to fakt nikdy nemeril, protoze to je cislo o nicem. Hodinky ti bud padnou nebo ne a vubec to nemusi souviset s velikosti zapesti.
Návštěvník Kamil Odesláno 5. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2006 Jednou jsem přes Ebay kupoval hodinky a nevšiml si, že v popisu aukce je napsáno "band size 190 mm". Čímž ale bylo myšleno obvod zápěstí a ne jen délka tahu. Protože mi byly malé, usuzuji na obvod zápěstí zhruba 20 cm. Taky nosím některé hodinky více volné na ruce než jiné.
Tazatel Odesláno 5. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2006 Ze zvědavosti jsem se taky změřil a obvod zápěstí mám 20 cm.
šarik Odesláno 5. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2006 To mě potěšilo, že taková chciplina nejsu sám (160mm) :-)
Návštěvník Jeremi Odesláno 5. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2006 Další zajímavé téma:-)) Hlásím 13 cm. Ale nejsem pán. A nic víc už měřit nehodlám:-))
odklizec Odesláno 5. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2006 Tak jsem to promeril a mam to 17cm..bavime se jeste o obvodu zapesti?
saboter Odesláno 5. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2006 Další zajímavé téma:-)) Hlásím 13 cm. Ale nejsem pán. A nic víc už měřit nehodlám:-)) Ups, zase som zabudol že Jeremi je žena. Takže som tento ftipný post pochopil až teraz.
odklizec Odesláno 5. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2006 To je jinak velmi vzacny ukaz! Zena na forech o hodinkach a jeste k tomu se aktivne zucastnujici diskuzi, to vubec nebyva prilis casty ukaz ani na zahranicnich forech! Vazme si toho panove a zadne nechutnosti pred damou!
Gordok Odesláno 5. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2006 A ještě navíc sděluje své míry Od teď již budu gentlemanem
Drummer Odesláno 5. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2006 Aha, tak proto mám pásek na poslední dírce -22cm
mb Odesláno 6. ledna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2006 Sakra, ja za posledni rok trochu pohubnul, tak jsem si rikal, ze horsi to snad jiz byt nemuze. A hle, mych cca 18cm neni nejhorsich ... cimz se samozrejme nechci dotknout astenickych typu. Ale docela me prekvapil Odklizec, znam svou oblibou v extra velkych hodinkach, se svymi 17cm. Vzdyt ty 47mm hodinky na takove ruce museji vypadat az komicky, ne?
bear Odesláno 6. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2006 Mam 18 cm a to si myslím, že mam spíše štíhlou ruku. =|
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se