Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 74
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Nevim, clovece, nikdy jsem ho nemeril :D Ale i kdyz jsem zatizeny na vetsi hodinky, zapesti (ani nic jineho ;) ) nemam nijak extremi. 55mm hodinky bych na nej uz asi nedal, ale do 47mm cokoliv :)

Návštěvník Kamil
Odesláno

Jednou jsem přes Ebay kupoval hodinky a nevšiml si, že v popisu aukce je napsáno "band size 190 mm". Čímž ale bylo myšleno obvod zápěstí a ne jen délka tahu. Protože mi byly malé, usuzuji na obvod zápěstí zhruba 20 cm. Taky nosím některé hodinky více volné na ruce než jiné.

Odesláno

Ze zvědavosti jsem se taky změřil a obvod zápěstí mám 20 cm.

Návštěvník Jeremi
Odesláno

Další zajímavé téma:-)) Hlásím 13 cm. Ale nejsem pán. A nic víc už měřit nehodlám:-))

Odesláno
Další zajímavé téma:-)) Hlásím 13 cm. Ale nejsem pán. A nic víc už měřit nehodlám:-))

Ups, zase som zabudol že Jeremi je žena. Takže som tento ftipný post pochopil až teraz. :)

Odesláno

To je jinak velmi vzacny ukaz! Zena na forech o hodinkach a jeste k tomu se aktivne zucastnujici diskuzi, to vubec nebyva prilis casty ukaz ani na zahranicnich forech! Vazme si toho panove a zadne nechutnosti pred damou! ;)

Odesláno

Sakra, ja za posledni rok trochu pohubnul, tak jsem si rikal, ze horsi to snad jiz byt nemuze. A hle, mych cca 18cm neni nejhorsich :)... cimz se samozrejme nechci dotknout astenickych typu.

Ale docela me prekvapil Odklizec, znam svou oblibou v extra velkych hodinkach, se svymi 17cm. Vzdyt ty 47mm hodinky na takove ruce museji vypadat az komicky, ne? :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...