Návštěvník balletdancer Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Odesláno 13. září 2011 Dobry den, chtel bych upozornit administratora tohoto fora, ze v sestem pade se pise mně, kdyz si naklikne profil nektereho z diskutujicich, tak je tam nespravne uvedeno "O mě". S pozdravem tancujici
Dantechno Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Odesláno 13. září 2011 Dobry den, chtel bych upozornit administratora tohoto fora, ze v sestem pade se pise mně, kdyz si naklikne profil nektereho z diskutujicich, tak je tam nespravne uvedeno "O mě". S pozdravem tancujici Zdravim, uz jsme na to poukazovali. A je tu na tyhle problemy specialni vlakno- neni potreba zakladat nove. EDIT: A vlastne me to ani nevadi, ja mel z cestiny trojku.
Návštěvník balletdancer Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Odesláno 13. září 2011 Zdravim, uz jsme na to poukazovali. A je tu na tyhle problemy specialni vlakno- neni potreba zakladat nove. EDIT: A vlastne me to ani nevadi, ja mel z cestiny trojku. ten tvuj odkaz mi nefunguje
Dantechno Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Odesláno 13. září 2011 ten tvuj odkaz mi nefunguje Myslel jsem tohle.
Návštěvník balletdancer Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Odesláno 13. září 2011 Myslel jsem tohle. To uz funguje
Bert Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Odesláno 13. září 2011 Tohle nemůže změnit admin, ale jen rootadmin, nebo systémák. Odkaz na vlákno přeposílám Kamilovi. Vlákno zamykám.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.