Kasper Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Odesláno 26. září 2011 si myslis, alebo mas podlozene? chapem, ze toto forum, kde je steelfish popularny, nemusi predstavovat objektivnu vzorku nazorov a ani popularitu konkretneho modelu odzrkadlovanu v predajnosti, ale pride mi tvoje tvrdenie velmi odvazne... Ako bernu mincu by som nebral ani to, co tvrdi AD, ak nieco tvrdi. Steelfishe aj v terene vydavam casto (hned po navitimeroch) ale neodvazujem sa tvrdit ze prave preto su frekventovane... hmm, ktovie ako je to teda s predajnostou Mám to od zdroja
vrcan Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Odesláno 27. září 2011 Mám to od zdroja Pche! Stavim sa, ze si ziadne becka a ani ine hodinky este v ruke ani len nedrzal!!!
spiderer Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Odesláno 27. září 2011 Pche! Stavim sa, ze si ziadne becka a ani ine hodinky este v ruke ani len nedrzal!!! :lol2: Kdepak Kasper, ten vubec nevi co to Breitling je :D
Kasper Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Odesláno 27. září 2011 Sakra chlapci ... teraz ste ma odhalili
mrakodrap Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Odesláno 27. září 2011 Pche! Stavim sa, ze si ziadne becka a ani ine hodinky este v ruke ani len nedrzal!!! Dík, tak tohle mě dneska pobavilo.
Radimk Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Odesláno 18. října 2011 Tak dnes sem je měl v ruce ( na ruce). Modrý cifr, ocel tah. Dojem... rozpačitý. Zpracování, samozřejmě prvotřídní, ale působily na mě "nebreitlingovsky". Šedě, jako většina konfekce. modrá na ciferníku je... nevýrazná ( řečeno slušně), broušené pouzdro působí lacině. jsou větší (43?), ale o to víc vypadají prázdné. Při položení vedle staršího modelu jsou jako o třídu níž.
vrcan Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Odesláno 19. října 2011 Radimk dobre postrehy! Najma "Šedě, jako většina konfekce" a "jsou větší (43?), ale o to víc vypadají prázdné. Při položení vedle staršího modelu jsou jako o třídu níž." sice som ich real nevidel, ale myslim ze si to vystihol dokonale... Snad nas Kasper bude informovat, ako sa tento novy colt ujal ps: celkom ale rozumiem trendu kam breitling ide... teda aspon co sa tyka lunety. Ubuda modelov s klasickou Breitling lunetou (ktoru maju podobnu chronomaty, avengery). Najprv model superocean bol nahradeny novym modelom s inou lunetou, relativne nedavno... Teraz colt nahradeny tymto modelom... Ostane za par rokov vobec niektory model z beciek, ktory nesie tento charakteristicky prvok, akou je prave ta robustna clenita luneta?
martini Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Odesláno 19. října 2011 (upraveno) Tento vyvoj me jen utvrzuje, že řada Colt je zabitá, self-faked. Superocen a Avenger jsou ty pravověrné breitlingovské tvrdé nástrojové řady. Upraveno 19. října 2011 uživatelem martini
vrcan Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Odesláno 19. října 2011 Mam pocit, ze tento novy colt zaujme iba laikov, neznalcov breitlingu a ich minulych modelov a najma pre ludi, co hodinky a ich design az tak neriesia. Takmer kazdy z nas co ich komentuje tu vo vlakne, tak negativne.... cize vychadza mi z toho, ze breitling vie co robi, ked uviedol takyto update coltu, ale cielova skupina nie su ortodoxni fans breitlingu resp. hodiniek ako takych.
Radimk Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2011 jaká je jejich cena prosím? Koukni třeba sem, jako nástřel to stačí: http://www.goldeligius.cz/
rastike Odesláno 1. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2012 (upraveno) Ja mam tiez starsi model colt quartz,tiez sa mi pacia viac. Upraveno 1. prosince 2012 uživatelem rastike
rfido Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2012 Mě se líbí, trochu konzervativní, ale docela pěkný
PhoeniX Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2012 Ja mam tiez starsi model colt quartz,tiez sa mi pacia viac.To byly moc pěkné hodinky.
martin22 Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2013 Novy colty jsou jedny z nejhezcich becek podle mne, mel jsem nespocet breitlingu a tyhle mám nejdele. Jsou elegantni, dececentni, jednoduche. Pro mne mají obrovske charisma. Jako jediny hodinky je mám dele než rok. Vse ostatni se neohralo více než pár měsícu. Ale asi to vypadá že i jejich čas ted nastal v každém případe se k nim jednou, pokud tedy opravdu nastal jejich čas, urcite vrátím.
seven.of Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2013 Novy colty jsou jedny z nejhezcich becek podle mne, mel jsem nespocet breitlingu a tyhle mám nejdele. Jsou elegantni, dececentni, jednoduche. Pro mne mají obrovske charisma. Jako jediny hodinky je mám dele než rok. Vse ostatni se neohralo více než pár měsícu. Ale asi to vypadá že i jejich čas ted nastal v každém případe se k nim jednou, pokud tedy opravdu nastal jejich čas, urcite vrátím. souhlas: elegance, čistota a jednoduchost vedou :-) jen jediná věc, která stojí za výtku je ten nenavazující tah, ale jinak za mě určitě ano
martin22 Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2013 krok vzad... absolutne nerozumiem kam ten breitling speje... ved toto vyzera ako nejake designerske hodinky... otrasna luneta toto nie je breitling preboha
LovecK Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2013 souhlas: elegance, čistota a jednoduchost vedou :-) jen jediná věc, která stojí za výtku je ten nenavazující tah, ale jinak za mě určitě ano Ahoj, no bodejt by ne... nekdy mi chybi.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se