Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

si myslis, alebo mas podlozene?

chapem, ze toto forum, kde je steelfish popularny, nemusi predstavovat objektivnu vzorku nazorov a ani popularitu konkretneho modelu odzrkadlovanu v predajnosti, ale pride mi tvoje tvrdenie velmi odvazne... Ako bernu mincu by som nebral ani to, co tvrdi AD, ak nieco tvrdi. Steelfishe aj v terene vydavam casto (hned po navitimeroch) ale neodvazujem sa tvrdit ze prave preto su frekventovane...

hmm, ktovie ako je to teda s predajnostou :)

Mám to od zdroja ;)

• Odpovědi 57
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Mám to od zdroja ;)

Pche! Stavim sa, ze si ziadne becka a ani ine hodinky este v ruke ani len nedrzal!!! :gunsmilie: :)

• po 3 týdnech...
Odesláno

Tak dnes sem je měl v ruce ( na ruce). Modrý cifr, ocel tah.

Dojem... rozpačitý. Zpracování, samozřejmě prvotřídní, ale působily na mě "nebreitlingovsky". Šedě, jako většina konfekce. modrá na ciferníku je... nevýrazná ( řečeno slušně), broušené pouzdro působí lacině. jsou větší (43?), ale o to víc vypadají prázdné. Při položení vedle staršího modelu jsou jako o třídu níž.

Odesláno

Radimk dobre postrehy! Najma "Šedě, jako většina konfekce" a "jsou větší (43?), ale o to víc vypadají prázdné. Při položení vedle staršího modelu jsou jako o třídu níž."

sice som ich real nevidel, ale myslim ze si to vystihol dokonale...

Snad nas Kasper bude informovat, ako sa tento novy colt ujal :)

ps: celkom ale rozumiem trendu kam breitling ide... teda aspon co sa tyka lunety. Ubuda modelov s klasickou Breitling lunetou (ktoru maju podobnu chronomaty, avengery). Najprv model superocean bol nahradeny novym modelom s inou lunetou, relativne nedavno... Teraz colt nahradeny tymto modelom... Ostane za par rokov vobec niektory model z beciek, ktory nesie tento charakteristicky prvok, akou je prave ta robustna clenita luneta?

Odesláno (upraveno)

Tento vyvoj me jen utvrzuje, že řada Colt je zabitá, self-faked.

Superocen a Avenger jsou ty pravověrné breitlingovské tvrdé nástrojové řady.

Upraveno uživatelem martini
Odesláno

Mam pocit, ze tento novy colt zaujme iba laikov, neznalcov breitlingu a ich minulych modelov a najma pre ludi, co hodinky a ich design az tak neriesia.

Takmer kazdy z nas co ich komentuje tu vo vlakne, tak negativne.... cize vychadza mi z toho, ze breitling vie co robi, ked uviedol takyto update coltu, ale cielova skupina nie su ortodoxni fans breitlingu resp. hodiniek ako takych.

• po 5 týdnech...
  • Po roku...
  • Po roku...
Odesláno

Novy colty jsou jedny z nejhezcich becek podle mne, mel jsem nespocet breitlingu a tyhle mám nejdele. Jsou elegantni, dececentni, jednoduche. Pro mne mají obrovske charisma. Jako jediny hodinky je mám dele než rok. Vse ostatni se neohralo více než pár měsícu. Ale asi to vypadá že i jejich čas ted nastal :) v každém případe se k nim jednou, pokud tedy opravdu nastal jejich čas, urcite vrátím.

Odesláno

Novy colty jsou jedny z nejhezcich becek podle mne, mel jsem nespocet breitlingu a tyhle mám nejdele. Jsou elegantni, dececentni, jednoduche. Pro mne mají obrovske charisma. Jako jediny hodinky je mám dele než rok. Vse ostatni se neohralo více než pár měsícu. Ale asi to vypadá že i jejich čas ted nastal :) v každém případe se k nim jednou, pokud tedy opravdu nastal jejich čas, urcite vrátím.

souhlas: elegance, čistota a jednoduchost vedou :-) jen jediná věc, která stojí za výtku je ten nenavazující tah, ale jinak za mě určitě ano :thumbsup_anim:

Odesláno

souhlas: elegance, čistota a jednoduchost vedou :-) jen jediná věc, která stojí za výtku je ten nenavazující tah, ale jinak za mě určitě ano :thumbsup_anim:

Ahoj, no bodejt by ne... ;) nekdy mi chybi.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...