Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Čaute, tyto hodinky jsem podědil po pradědovi, kterej žil na přelomu dvacátých a třicátých let minulýho století v Paříži a údajně si je tam koupil. Vypadaji velmi zachovale,ciferník jako kdyby zrovna vyjel z fabriky. Má to nějakou hodnotu ? Je to slušná značka? Když jsem byl malej tak jsem si myslel ,že jsou stříbrné... ale mám pocit ,že jsou pouze ponyklované....někdo na moravě kdo by je vyčistil a promazal? Dík za názory :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Čaute, tyto hodinky jsem podědil po pradědovi, kterej žil na přelomu dvacátých a třicátých let minulýho století v Paříži a údajně si je tam koupil. Vypadaji velmi zachovale,ciferník jako kdyby zrovna vyjel z fabriky. Má to nějakou hodnotu ? Je to slušná značka? Když jsem byl malej tak jsem si myslel ,že jsou stříbrné... ale mám pocit ,že jsou pouze ponyklované....někdo na moravě kdo by je vyčistil a promazal? Dík za názory :)

Klidně můžou být stříbrné /punc může být ve vnitřku pouzdra/,ale to nejdůležitější si nevyfotil,a to tedy stroj.Nejsi tu první den a to by jsi už mohl vědět.Určitě citová hodnota nevyčíslitelná /nebo se mýlím?/.Jinak se mi líbí,jsou v pěkném stavu a navíc se stylovým šatlénem.
Odesláno

No strojek jsem nevyfotil, protože jsem neměl po ruce žádné nářadičko...a příborovým nožem to není úplně ideální :-) a jak píšeš, prostě rodinná památka.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...