Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

vyborne hodinky, skvely DS concept, dostatocna vodotesnost a overeny kvalitny strojcek ETA Valjoux 7750...

ak ich kupis okolo 1000 ?, chybu urcite neurobis...

myslim, ze vyborna volba - hlavne ak hladas nieco sportovo-elegantne...

Odesláno

Nevypadají zle ... ale myslím, že za ty prachy tady půjde na fóru koupit něco zajímavějšího. Za ty prachy se tu objevují Omegy, Fortisy v chronu apod. ... Já bych počkal ... Ale stejně je to na Tobě, takže jestli se Ti líbí a "musíš" je mít tak rozbij prasátko ;-)

Odesláno

vyborne hodinky, skvely DS concept, dostatocna vodotesnost a overeny kvalitny strojcek ETA Valjoux 7750...

ak ich kupis okolo 1000 ?, chybu urcite neurobis...

myslim, ze vyborna volba - hlavne ak hladas nieco sportovo-elegantne...

Celkem se vším se dá souhlasit, ale pravdou je, že se tady za ty peníze dá pořídit mnohem víc muziky :)
Odesláno

Tak schvalne co sa tu dalo na fore za poslednu dobu kupit NOVE za 1000 ? a bolo to lepsie ako tieto CERTINY/s chronom/,

je pravda ze tu boli za vybornu cenu starsie Hamilton X-wind (asi 2 X)...

Celkem se vším se dá souhlasit, ale pravdou je, že se tady za ty peníze dá pořídit mnohem víc muziky :)

Odesláno

Stale neviem, ktore boli NOVE so zarukou, avsak tie Fortisky boli vyborna ponuka :)

Tak to už bys chtěl moc :)

Nicméně, až na jedinou vyjímku jsem všechny hodinky, které jsem tady kupoval, dostal ve výborném stavu a záruka nebyla třeba.

A určitě bych dal přednost něčemu lepšímu za 1000E odsud a bez záruky, než Certinám se zárukou a to proti Certině nic nemám.

Odesláno (upraveno)

100 ludi - 100 chuti sak to poznas :)

moze sa stat, ze budu hodinky potrebovat servis a ten nakup sa ti predrazi...

Tak to už bys chtěl moc :)

Nicméně, až na jedinou vyjímku jsem všechny hodinky, které jsem tady kupoval, dostal ve výborném stavu a záruka nebyla třeba.

A určitě bych dal přednost něčemu lepšímu za 1000E odsud a bez záruky, než Certinám se zárukou a to proti Certině nic nemám.

Upraveno uživatelem Giovany21
Odesláno

No, o tom mluvím ... přesně nad těmihle nabídkami jsem "trpěl" ... hlavně mě mrzí ty Hamiltony, ty mi vyklouzly ... Nomos taky parádní ... a přesně to jsem měl ma myslil, když jsem psal, že to chce počkat a koukat na forum ...

Odesláno

100 ludi - 100 chuti sak to poznas :)

moze sa stat, ze budu hodinky potrebovat servis a ten nakup sa ti predrazi...

Z 5 nákupů tady, potřebovaly servis jen jedny, navíc až u dalšího majitele, takže bych do toho šel kdykoliv znova, pořád se to neprodraží tak, jako platit plnou cenu :)

Ale chápu, že někdo to riziko podstupovat nechce, on nákup někde v kamenném obchodě má svoje kouzlo. Já budu ale určitě nakupovat dál tady na fóru a můžu to jedině doporučit...a proto tady o tom píšeme, nebo ne :D

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...